Юли 2006 - 91

• 24 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Hug

НАН, честитка!

Ронка, все забравям да ти кажа, че статията, за която даде линк е страхотна.

Болните бързо да оздравяват!  Hug Чакаме отчет от бременните ни мами.

Успях да кача снимки от Гела, който има желание може да ги види тук: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/2022?authkey=Gv1sRgCKvL7Y3Fl5afigE#

Лек ден за сега, ще излизаме след малко по задачки и после на разходка.

# 61
Дю погледни си лентичките днес, Гери е на 3 г и 4 м и 4 дни а малкия е на 3 месеца и 4 дни хихихи Laughing
Отивам да ги видя снимките ви ,предполагам са страхотни
Ние сме в къщи с запушен нос и кашля от него,капя очните капки,нещо като алергия ми се струва така е набъбнала лигавицата че не се вижда дупка,защушен,може и трета сливица да ни е незнам ужас но реших вече там няма да спи ако ходи ще е до обяд да си взима заниманията закуската и обяда и спане в къщи,то и без туй не ги извеждат и цял ден не виждат въздух Rolling Eyes
  утре ако е добре до обяд и това е  ooooh!

Мммм какво барбекю,моя мъж ги видя снимките и реши да ходим и ние да печем днес пържоли на нашето местенце,ако направя снимки ще ни го видите после  Flutter то не че има какво да се види ама Crazy

Нан честитоооо,я дай линк със самия модел лаптопче,на изплащане ли го взе?Иначе ние не сме с рутер ,а на БТК със такъв модем WI FI newsm78,дори и не го ползваме, а хващаме от сумати комшии,тук е така който не си е кодирал и му го ползваш,има хора седят с лаптопите до прозорците гледам,масово се ползва на аванта и по пейките  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 10:22 от ♥ Ели ♥

# 62
Охо, какво виждам  Party Две нови коремчета Wink
Джорджи, пожелавам ти твоето да е с розова панделка, а на новата мама Моничка, първо привет и от мен и дано пък твоята да е синя Hug Hug Но, най-вече безпроблемни бременности и здрави дечица.
НАН - радвам се, че операцията на Дая е минала успешно Hug
Само набързо съм тук  Rolling Eyes Някоя от вас има ли подобен проблем с детенцето и. Венцито не мога да го накарам да си легне вечер. Понякога сам заспива чак в 2 часа сутринта и после се налага да го слагат да спи на градината. Опитвах какво ли не  Rolling Eyes Изгасям осветлението и той ми се кокори и ми говори приказки и стихчета. Как да го накарам да си легне на време. newsm78

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 13:05 от eti_31

# 63
 smile3507 Приветско и от мен!

Ние имахме будна нощ и сега две не виждам. От 2ч. до 4ч. пъшкане, реване, накрая и акане. Бре, чудя се това диване защо не заспива, а то не му е комфортно. Каква доволна физиономия направи, като реших, въпреки липсата на миризма да отворя памперса. За моя изненада беше натряскан до горе, измих го, гушнах го и веднага заспа блаженно ... до 6ч. #Crazy На всичкото отгоре се отучва сам от нощното сучене, не иска цица, а вода. Това добре, но така не се приспива. #Cussing out
Свеки дойде да ги разходи, аз уж да подремна, то звъняха на вратата, то бръмчаха с бормашини...няма спокойствие. Tired Но това да е, няма да се затрия, важното е да са ми здравички само.

Ети, радвам се, че се разписа! Да не би Венци да си наваксва повечко сън в градината?
Дани откакто го преместих отново да спи в креватчето си нямам никакви грижи, слагам го в него и след 1-2 мин. е заспал. Но преди това съм приспала Калин и не му позволявам никакви приказки.

Как са болните дечица днес? Само хубави новини да се чуват! Praynig Hug

# 64
Ети, направи му ритуал и бъди постоянна. При нас след вечерята следва малко игра, но спокойна - никакви тичания вече, че се превъзбуждат. След това знае - къпане и в леглото. Никакви лирични отклонения Naughty Оставям я напоследък да си "чете" сама книжка и така си заспива.

И аз слагам Ноеми да спи около половин-един час по-рано. После играя с Ясмин на игри, които не можем да играем докато и Ноеми е будна, чета й по-дълга приказка или подобни занимания. Общо взето си знае и тя, че това е само нейното време и след тази игра си ляга спокойна  Laughing

# 65
Дю, страхотни  снимки! Можеше да спестиш тези с мръвките, потекоха ми лигите. Mr. Green Ети, аз се ядоссвам, че Ева заспива в 10 часа, а вие направо биете всякакви рекорди. А ти кога заспиваш? Е, Нанни, пожелах ти вчера спокойна нощ, то пък стана обратното.

# 66
  • София
Дю страхотно местенце и вярвам страхотно сте си изкарали.Снимките със скарата са номер 1.
Ети,пиши по-често,че ни липсваш.Ама Венци как издържа до толкова късно.Ти сигурно си пробвала много начини да го накараш да заспи и направо не знам какво да те посъветвам.Може би трябва да бъдеш по-строга и да не му даваш да говори,да си играе в леглото или там с каквото се занимава и той от скука да заспи.
Нани,съчувствам ти за безсънната нощ,защото и при нас беше такава.Люси се пукна да кашля,ама една такава суха кашлица.После и Гого да не остане по-назад взе да кашля по същия начин.Какво е това чудо,незнам.Мисля си,че може да им е прекалено сух въздуха от парното.
Диди ти ме пита онзи ден,ама аз чак сега се сетих.Живеем в Изток.

# 67
 Hug

Ето да видите снимки от имотеца ниhttp://elinoria.snimka.bg/properties/yagodovo.447112.16119767 Hug

Това-http://media.snimka.bg/4932/016119780.jpg ще става като това-http://media.snimka.bg/4932/016119798.jpg някой да не помисли че е наше,вярвам ще направите разлика кое е наше и кое е идея за там,още нищо нямаааа Party

Уф Ети моята пък на обяд не ще да спи,само нарежда нещо шепне,всеки ден е така заспиване няма ужааааас Crossing Arms

# 68
Малии  много сте писали.Запис и отивам да чета старата..

# 69
Ели, ще стане и вашето местенце!  Hug И двете ми рожби са родени на 21-ви в петък. Разликата им е точно 3 г. и 1 м.  Laughing

Майсторът на мръвките беше наш приятел ловджия, много държеше да го снимам.  Laughing

На обяд ми се обадиха от ДГ, че Гери е с Т 39.8. Взехме я, преди да идем на болница измерих Т 39.1. На прегледа докторицата каза леко зачервено гърло, вирус някакъв. Като се прибрахме от болницата вече нямаше Т, пушка беше. Пак започна с белите, игрите и навънка искаше да ходи. Сега спи, надявам се, че всичко ще спре до тук. Пускам я в почивка от ДГ до края на седмицата.

Дано успея да се включа довечера пак.  Hug

# 70
  • София
Ели-айде скоро-скоро да си направите такова райско кътче като на другите снимки!Много ми хареса!Обожавам такива къщи със зеленинката му,с дворчето,каминката....класика направо!
Дю-хубави приятели сте си избрали Grinning-специалиста по скарата обира точките!Как го изядохте всичкото това ядене???Малкия не го видях-на ваш'те ли го оставихте?Гери е супер сладка-с тези червени бузки ще я запомня!
Ети- опитвай се да го събуждаш малкия по-рано,знам ли-и ние сме с ритуал-къпане,тъмна спалня и лягане,при нас най-големия проблем е,че го научихме на включен телевизор да заспива.Как ще го отучваме незнам!
Ронка-как сте?
Иска-зачезна нещо.. Hug
Болните дечица да оздравяват! Hug Hug Hug

# 71
Как сте сладурки  Hug
Ние вървим към подобрение.Нямам хрипове, не кашляме само леко спушен нос и то само когато спи.
Днес направихме посявка на нослен и гърлен секрет за всеки случай.  Peace
Педи каза и днес и евентуално и утре 1-2 пъти инхалации и ще е готов.  Praynig
Вижте на какво попаднах http://homeohelp.eu/kurs-klasicheska-homeopatiya-za-majki.html
Рони това може да ти е полезно http://homeohelp.eu/homeopatiya-za-vsichki/homeopatiya-i-detza/6 … prez-noshtta.html

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 19:10 от Данито

# 72
  • Варна
 newsm44 newsm68 Имаме си сърчице newsm68 newsm44 yes tooth thumbsup newsm53 newsm10

mrstraetz   

# 73
Браво Жоржи,честито,вече да ти олекне сега спокойно всичко е наред  Hug

Ние бяхме с моята на форум за таланти,тук във форума в Тракия си организират всеки месец и гледахме,дойдоха и две нейни приятелки и така запленени гледаха тричките как каките танцуват,пеят,по едно време се хванаха трите,излезнаха на сцената и затанцуваха,каквото правеха момичетата на танца това повтаряха нашите,смях голям,всички се превиваха от смях и гледаха мъниците,наклрая отнесоха и те награда,Юл си каза трите имена, отмъкна микрофона,смях голям беше  Flutter Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Снимки утре и видео Mr. Green

# 74
Ели, голямо шоу е било.А за къщичката ще стане това което мечтаеш - мечтите винаги се сбъдват,важното е търпение и никога да не се отказваш от тях.  Hug
jorjito , поздравления, хубава новина.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт