Юли 2006 - 91

• 24 535
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
НАН,защо редактира?

Ами ,Ели не мога да внеса яснота.Честно казано съм объркана, сега чета че в 6та седмица трябва да е 5мм.така че,моето или е много малко,или много голямо....
 Rolling Eyes

Спирам Stop
Жоржи -или са две  Mr. Green Heart Eyes

# 46
Деси точно така е, но като нямат избор някой  мами се налага да ги водим въпреки инфекциите.

Ронка благодаря, че попита. Лошото е, че не сме добре. От вчера следобяд кашля, днес вече е със спазъм. Водих го на педи започваме вентолин инхалации, за да не стигнем пак до болница. Иначе няма Т може би около 37 на моменти, леко зачервено гърло, малко главоболие. Кашля като болен от туберколоза.  Tired Зная, че след 2-3 инхалции ще е като нов, но не мога да се примиря с този вентолин.  #Cussing out
Реших да сменя хомеопата си, защото много вдигна цените и не мога да си го позволя. Затова и този път няма да се лекуваме с хомеопатия за съжаление.  ooooh!
При нас относно отговорите когато се карам ситуацията е следната - аз примерно казвам ама че си .... и спирам а Криси продължава или магаре или лош.  Crazy Което обикновено води до смях от моя стана и ми е минало яда.
А днес така ме е яд. Отидохме на лекар и си поисках направление за носен и гърлен секрет изпратиха ни в една в една лаборатория чакахме 2 часа, накрая се оказа, че не трябва да сме тук а в Хеи. А аз още с отиването попитах една сестра тук ли трябва да чакаме тя даа. След 2 часа чакане отидохме в другата лаборатория и ни върнаха, че се вземало само на гладно рано сутрин.  #Crazy Идваше ми да ги убия.  #2gunfire

# 47
Цитат
Нан,ти сега ме хвърли в тиквите...ами 85мм.или 0.85мм.Ох луда работа,обърках се ooooh! ами пишеше 0.85мм.
Трябва да е 8.5мм Thinking
jorjito-аз бях на ехограф в 7 седмица и бебо беше 9 мм.Сигурно и твоя бебок е някъде там,незнам.А може наистина да са две Mr. Green

# 48
Момичета навярно знаете ама аз да си кажа.На малката кашлицата и я оправих с черна ряпа и мед и отделно и варих чай от орехи,босилек и индреше.Имахме проблеми две седмици с кашлицата и спря за два дена.Пробвайте, ако не помогне поне няма да навреди.Дано се оправят дечицата бързо  Hug

# 49
Кетрин две ряпи изпи Юл и си кашляше след тях че и две седмици продължи не вярвам вече на нищо сега от три дни спрях всичко и спря да кашля Shockedсамо сутрин де

Арлина догледах днес вече този филм френския priceless сладко говореха на езика,много ме кефеше как говорят,и стила и лукса ама таз хич не ми се нравече много ме дразнеше,малко като хубава жена но по пошло а не любовно,аз поне не открих любов а само интереси е накрая на мотора тръгнаха и това е, карай де хубаво ме развлече давайте още такива леки филмчета   Flutter

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 18:08 от ♥ Ели ♥

# 50
  • През девет земи в десета
Дани,ще отмине и това,не се притеснявай.Вентолина,когато е в инхалаторна форма не е толкова вреден и почти няма странични действия,не е както да се приема през устата.Не знам дали си спомняш,че Цвети почти година ми правеше непрекъснато пристъпи,до миналата нова година все треперех.Сега няма и помен.

# 51
То аз какво ли не и давах, но това беше последно та затова така си мисля  newsm78 , че е от него.Дори някъде бях прочела за мед,масло и ванилия и това дадох и взех че я подрисках  Laughing

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 18:21 от ketrin_kd

# 52
Ние преди малко се прибрахме от разходка.
Отидохме до един хубав и голям парк. Ема поигра, погледхме патиците. След това типично по женски решихме да обиколим някой и друг магазин. Има невероятни неща, но ще чакам намаленията, че и цените им са хубави. Crazy

Ели, и аз така говоря Френски, като във филма! Joy Joy Joy
Нищо не казваш, как е била Юл на градината? Харесва ли й, има ли още ревящи дечица?

Моника, дори не мога да си представя какво ти е в момента. Момичетата още утре ще са като нови! Hug

Дани, Деси вече ти е казала. Вентолина не е толкова страшен когато се използва за инхалации.

Наде, радвам се, че Дая е добре. Скоро ще си оправи цвета и погледа!

Бетта, дано не ти мине бавно тази работна седмица.

# 53
Ех Ронка ако говориш такааа,затова направихте второ вие, то като заговриш така на мъж и се разтапя Grinning

В градинката сме добре,ние ходим с мерак,нашата приятелка реве тази сутрин чак истерия е било че майка и от 20 км в едно село работи се е връщала да я закара тя на градинка че таткото не е успял,голям рев,а имаме едно момченце не иска да си ходи пък деца Rolling Eyes

# 54
Аз минавам набързо да ви кажа,че си записах час на частно за ехограф за 26.11.,че няма да изтърпя още 2 седмици Crazy.Пък и както ми е зле и имам от време на време кървене...
А Габриела сега няма температура,Сианчето одеве имаше 38,6.

# 55
Големи сте сладурки  Hug
Деси как излекува Цветито? Знам, че ползваш инхалатор но с какво? Ако искаш можеш и на лични да ми отговориш  Hug
Аз направих на Криси втората инхалация на 6тия час въпреки, че ми каза педи на 8, но той много кашляше и тежко дишаше. Вече е добре, диша значително по леко и почти не е кашлял. Знам, че след още 1-2 и е пушка, но защо да е така.  Naughty Една колежка днес ми звъня разказвам аз какво ни е, а тя все едно ми говориш за моята дъщеря, всичко при тях е било от 3та сливица. Направо ме хвърли в размисли и страсти  newsm78 Май ще искам координати от Надето за техния лекар. Ужас и безумие.
Бързо оздравяване на всички. Hug

# 56
Аз съм доволна от ряпата с мед.Моничка, Дани, пожелавам бързо оздравяване на дечицата.
Рени не се е мяркала отдавна. newsm78

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 22:27 от mgizdova

# 57
  • somewhere over the rainbow
Само да ви се похваля, че пиша от лаптопа bowuu Трябва да си купя рутер, че този GPRS сериозно бърка в джоба Crossing Arms
Отивам да си търся кодеци, че мисля да гледам филм. Утре ще ви чета. Лека :hugа

# 58
  • София
Добро утро момичета  Hug
Ей, какви са тези кашлици, изпращаме с ревлив Цеци по една оздравителна  Hug на всички.

Вчера госпожата ми даде думичките на една приказка, по която ще ни правят сценка. Моето чаве е мишленце, с много малко думички, но нали ще участваме  Peace Приказката е за медената питка, но ние я четем с Цеци от една книжка и думичките и песничката са други и той сега вика, няма мишка в приказката и пее по думите, които сме чели ние, а не които даде госпожата.
Има и стихче за Дядо Коледа, доста дълго, нещо не му се учи, а госпожата една притеснена, че децата няма да се справят, защото грипната ваканция им съкратила времето. Та така при нас. Иначе сутрин пак се опитва да заплаче, но засега удържаме фронта с общи усилия с леля Тони и госпожата.

Нан-че честито ти лаптопче, със здраве да си го ползваш  Hug

# 59
  • Костинброд
Привет на всички.
Най- накрая ми остана време да ви попиша, не че има какво толкова за писане, де.

Нан, радвам се, че малката е добре Hug
Моничка, как са сега куклите, имат ли Т?

На всички болнички (ако има такива) бързо оздравяване.

Жоржи, кога пак си при доки?
Аз пък въобще не си спомням какви см е била Вики newsm78.
Някой в темата преди ти беше пожелал близнаци, може пък да е познал Mr. Green

Аз съм учила 7г френски и знам само Bonjour Laughing, даже не знам дали и така се пишеше Embarassed

Иначе ние сме добре, Вики и тази седмица си е вкъщи, гледат се със свеки, представям си от понеделник какъв рев ще е.

Сега ви желая весел, слънчев и прекрасен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт