Юли 2006 - 91

• 24 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Нанни, на него не пише ли как и по колко се дава?
Не мисля, че трябва да се разрежда. Rolling Eyes
Бързо да се оправя Жоро и да не зарази децата. Да пие едно уиски, да видиш как бързо ще му мине. Wink

# 601
Нанни този екстракт можеш ли да го снимаш да го видим,и аз ще потърся,съставките са трепач от всичко има  Peace
  И аз одеве шофирам и като се подсетя се хиля с тези коли  Mr. Green  Laughing

# 602
Ели, ОК, само да дойде някой да ме отмени, че с двете диванета и снимки да свалям...
Ронка, екстракт какво ще рече: извлек или концентрат? Щото и Цитросепта е екстракт от грейпфрут и се разрежда. Мисля да му слагам вместо мед сутрин в млякото с пч. прашец.
 Мами, не мога да не си похваля чавето.От втория опит имаме и ако и пико в гърне.
Сложих го на майтап, да свиква с него пък той взе, че свърши работа. До скоро все сутрин пълнеше памперса, още не отворил очи, а на мен хич не ми беше до гърне. Но ще взема вече да го дебна.

# 603
 Joy Joy Joy наистина много смях с тези коли, но ако си на този зор няма да ти е до смях, а ще ти се  Cry Мен от това сутрин най ме е страх, да не е замръзнала колата.
Тя и като не е замръзнала си е жив екшън с нея.
Онази сутрин тръгвам за работа в 7, съответно е още тъмно, пускам парното започва да пуши вътре, всичко стана мъгла, отвън мъгла, а аз съм леко недовиждаща. Вечерта се прибира мъжо и аз от вратат Whistling, тази кола, вътре мъгла, вън мъгла, в очите мъгла, не мога да стигна до училище. Сериозна карам се, а той ме слуша, слуша и като избухна в смях отиде скандала  Crazy Та ако към мъглата е и замръзнала, ще ходя пеш  Naughty

Нани наистина добре звучи елексира. Екстракт би трябвало да е извлек. Ако е воден не виждам защо да не го даваш директно, но ако е спиртен по добре го разреди.  Peace

Наде чакаме снимки на Дайка от утре.  Hug

# 604
  • somewhere over the rainbow
Kато не качвате снимки, аз качих: http://julskibebeta.snimka.bg/holidays/koleda-2009.454783

Днес водихме Дая да я снимат за календари, да има за бабите Mr. Green

# 605
хахаха и аз днес звънях да питам откъде ми се отваря капака - да си налея вода за чистачките, че беше замръзнало всичко - хем в гараж стои  Crazy Тук събота и неделя беше невиждан студ ..- 11, ама духаше и вятър  cold

Тия разговори за коли от жени ми напомниха вица дето жената отишла и кзала на мъжа, че има вода в карбуратора. Мъжът съответно се опулил и попитал ти пък как разбра, дето не знаеш какво е карбуратор. И жената отговорила - ми падна цялата кола в басейна  hahaha

Иначе аз съм още на работна вълна Crazy

# 606
  • София
Майра-готин виц hahaha!
И аз днес много се смях-направо не можех да спра...връщайки се отзад на колата си сложих единия крак на предната седалка,другия остана отзад и стоя така на шпагат,не мога да помръдна-като ме напуши смях-от безумната ситуация,от цялото напрежение-смяяях,чак мъжа ми започна да се смее и така седим заключени до бензиностанцията и се хилим като луди Grinning!Много освежаващо беше-пробвайте някой път Peace Laughing!

НАН-толкова ти е красиво момиченцето!Къде са тези вълшебни еленчета и шейничка-по центъра ли някъде?Много са красиви-тук не съм виждала такива.

Нанни-наистина,ако не те затруднява дай линк за този елексир.

Ронка-айде намери време да го видим малкия джиджо!

# 607
Didi, рових из нета да прочета нещо, но все на някакви други попадах или пък даден само като продукт в ценова листа...
Дани, като мед е, това какъв извлек е? Laughing newsm78
Ели, ето го: http://jkukov.snimka.bg/hobby/for-sale2.203200.16518334
Моят мъж не ще извара на гърлото. Twisted Evil но му набутах еликсир в чая. Laughing
Майра, хихихи

Отивам да гледам Сървайвър.

# 608
МММ,то смешно верно с тези коли,ама като се замисля как да си размразя моята и хич не ми е смешно Sad
НАН,хубави снимки.Честно,забравих за албумчето.Качих една снимка.Прегледах си последните снимки,ами то всички са само с Лора.Май ще се наложи да направя скоро една фотосесия и на Зоя. Laughing

# 609
Naде, много хубава тази Дая бре! Heart Eyes
Утре и аз ще кача снимки.

Ох верно голям смях с тези коли. Joy
Дани, ще пробвам, ама с 2-те деца ще ми е трудно да се телепортирам от багажника към предната седалка. Joy

Нанни, лекувай го твоят мъж, че да не зарази и дечора.

Ето ви нещо забавно.
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs115.snc3/16245_12 … 685_2426497_n.jpg

# 610
Здравейте момичета ,
Еееееееее страхотна банда сте  Hug , докато ви изчета минаха два дни  Rolling Eyes . Ама наистина сте най готините в целия форум  Wink .
Невероятни снимки и красиви дечица.А това с колите доста ме развесили, знам че не е до смях на преживелите го (защото и аз съм влизала през багажника ), но така като го четеш не може да се въздаржи човек от смеха.
Ронка много ми хареса снимката с молещото се детенце  Laughing
Ние сме вече във ваканция, нашата градина запразня рано рано.Стоим си в къщи и бършим едни сополи вече две седмици.Добре, че е само това.
Може ли някой да ми прати паролката за албумчето, че да кача снимка и на моето чеве  Grinning.
Болничките да оздравяват бързо.

# 611
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви, момичета! Всичко женско е красиво Wink

Да, Диди, в Сопот на центъра са тези елха и еленчета. Много са хубави наисттина.

# 612
Добро утро  Hug

Какви хубави дечица видях  Heart Eyes Благодаря и аз за милите думи!   bouquet

НАН, много е хубава украсата в Сопот. Ще кача и аз коледна снимка на Гери.

Арлина, много е пораснала Лора, а Зоя има страхотна коса.

Диди, големи сладури са двамата приятели. Гери също си има много добро приятелче, само се търсят и казва, че й е гадже.
Ето тук опитваха да се целунат с очилата за ски:

# 613
  • София
Ааа,да,тази е страхотна снимка!
И аз му показвам на Влади понякога като се лигавим и си допираме носовете и ги бутаме отляво отдясно един друг/търкаме се/ и му казвам:така се целуват ескимосите Simple Smile.В случая малките показват как се целуват скиорите Simple Smile.
И аз качих малко снимки в албумчето,не разбрах от тези ли ще се избират за календар?Мислех,че само една снимка трябва да качим.
Ронка-картичката е страхотна!Тати ми се струва хич няма да е доволен от това желание Simple Smile.
Арлина-двете ти бузанки са страхотни!Кой знае колко И целуваш бузите на малката Heart Eyes!

И Влади от днес кашля,писна ми вече!Съмнявам се да не би да е от влагата вкъщи,пак започна един страшен конденз-текат реки от прозорците.Явно е от дограмата и никакъв ремонт не помогна Sad.Сега ще взимаме машина за влага,а междувременно Тиция,ако четеш-как се казваше онзи препарат против мухъл?И откъде да го купим?Ще съм благодарна,спомням си че беше турбо..нещо си,но не запомних какво точно Embarassed..

# 614
Добро утро. Hug

И двете ми деца са болни, а аз искам да се гръмна. Това е най-лошото което може да се случи. Да гледаш дечицата си болни...направо ми се къса сърцето. Малкото е с много запушен нос и Т. А тъпата ми свекърва май още не е изпратила помпичката и съм на път да я линчувам на центъра на враца. #Cussing out Ема кашля като полудяла от сутринта, една суха кашлица я мъчи не е за приказка. Confused

Оплаках се и отивам да бъркам чайчета за Ема.

Я кажете на бебето при каква Т да му дам Тпонижаващи? Сега е с 37.7, но видимо изглежда добре, не мисля да му давам за сега. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт