Юли 2006 - 91

• 24 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ронка след 38,ама как се тръшнахте и двете да са болни,аз намерих боров мед(като на нанни бурканчето ) вътре със шишарка,хептен като истински е и давам за кашлица Peace Имаше природни илачи за сваляне на Т от на д-р Михайлов,запомнила съм чай от малини(плод,листа ) каквото имаш от малини но пък на малчо май е малък за малини newsm78 имаше и др неща природни свалящи Т, виж ги http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2010
                                                http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=52150#52150

Нанни мерси за снимката ще го потърся  Peace

# 616
Я кажете на бебето при каква Т да му дам Тпонижаващи? Сега е с 37.7, но видимо изглежда добре, не мисля да му давам за сега. Thinking

При 38.5 принципно, но аз съм давала и при 38 ако са зле и отпуснати Peace А за бебето не изписват ли капки за нос? По принцип трябва да се внимава с тях, но много пъти капките помагат - поне при моите - щото махат секретите, които пък вече не слизат в гърлото и не ги давят Peace Иначе Ноеми на 2 пъти повръща от хрема така Sick

# 617
Ели, мерси. Ще погледна темите.

Майра, изписаха му капки предният път, когато кашляше, сега пак от тях му капвам. Иначе и Кристиан ми повръща 2 пъти само храчки-не сега, преди време. Tired

И аз мислех, че над 38 се дава Тпонижаващо, но не бях сигурна. Благодаря за бързата реакция. Hug

Ще видя Криско как ще е като се събуди, ако не е смъкнал Т, ще звъня в педиатрията да ни приемат за преглед.

# 618
Ронка, и аз изчаквам до 38.5. Повтаряй си, че всичко ще мине по най-лекия начин и няма да има усложнения.  Hug Нагласата е много важна. Ще се справите.

# 619
Уф, много неприятно Ронка. Крисето друг път вдигал ли е Т. /висока имам предвид/? Все пак е бебче, знаеш какви рискове крие Т. Аз на Кико я мерех през 15мин. и ако се качваше бързо, не го чаках много, до 38Т. и давах. Но на него за разлика от Дани му влияят по-бързо сиропчетата. Не ти завиждам, като знам, че си и сама. Гушки, ще мине, знаеш! Hug

П.П. Откъде си я поръчала тази помпа и за какви парички? Ако я има някъде около нас, да взема да ти я пратя, тъкмо и за мен ще взема? А свеки да си я бие у главата, ще й кажеш, че й я подаряваш за Коледа.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 12:32 от Nanny

# 620
Ех като чета за болнички дечица преди Коледа и ми става много депресирано.  Confused Ронка бързо оздравяване на и на двамата, Кетрин хайде стига сополи де.  Wink Бързо оздравяване ви желая  Hug на всички.
Ние сутринта бяхме на детски рожден ден и познайте бяха 3 деца, но Криси и едното момченце нещо не се харесаха и като се запона един бой, един рев. Каквото вземе Криси другото го иска и дърпа, после обратно. Пълна лудница, всички крещят, децата реват.....  Crazy Е в крайна сметка ние си тръгнахме Wink.
До сега не ми беше правил такива изпълнения, но явно и на него му се случва.  Stop

За протокола и ние вчера направихме опит да се разболеем, но мисля че стопирахме нещата съвсем в началото и сега е добре, нищо му няма.  Praynig
Ели давай боровия мед и аз давам от време на време в чая.  Peace
Ронка незнам дали можеш да дадеш на Криси, но на нас ни помага вит.С за понижаване на Т.  Peace (ако около 38).
Дю страхотни са, да си изядеш сладури.
Наде виноват  Blush качвам веднага снимки  Hug По една ли няколко?

# 621
Криси е добре, няма Т, весел е. Буди се да папка, ака, гука и пак заспива. Heart Eyes

Ема и тя е по-добре. Почти не кашля, давам чайчета, капки и т.н.

Дани, случват се и такива неща. Ема също не може да играе добре с всички деца. Има една приятелка с която постоянно се карат, дърпат, реват. Яд ме е да ги събирам двете и не го правя вече. Ми то се натоварваме всички, най-вече децата.

Нанни, Hug

# 622
  • somewhere over the rainbow
Ронка, браво, че Крис и Ема са по-добре Hug

Днес Дядо Коледа е донесъл лаптопа Wink Няма такъв кеф, ей. Много е щастлива мъничката Party С него се храни, с него сяда на гърнето Crazy
Малко лафове: "Вуйчо, ела насам да не ни смачка тази кола, че ще СТАНЕМ УМРЯТИ!" "Сега ще затворя малко компютъра, да почине, аз ще поакам."... и 3 сек по-късно "Айде, аках" Laughing "Какво пяхте на Дядо Коледа?", с досада: "Еее, к'во, котка с масло!"
Голям смях се смеем Laughing

Дядката е раздал и по един пакет с лакомства ... Не очаквах newsm78

Днес ходих с брат ми до Пловдив, на разходка. Студено, ама добре ми дойде.

Коледните снимки най-добре по една, която искате. Да не избирам аз.  Peace

# 623
Аз пак малко недоразбрала........ама в кое албумче да кача снимката?  newsm78. Нашата ще е лятна,че от август месец ни е развален фотоапарата ( и така не намерихме време да го занесем да го оправят), та от тогава нямаме снимки  Rolling Eyes

# 624
  • somewhere over the rainbow
Пак да обясня: Качете по една снимка в албума Коледа 2009! Ако искате да качите повече /може би аз обърках реда/, моля, посочете по някакъв начин коя е предпочитаната снимка!

Ще изчакам да станат поне 10 дечица и почвам Peace

# 625
Някой ще ми прати ли паролата за албумчето Praynig

Днес беше поредния луд ден - оказа се, че тази течност за водата за стъклата в колата не е свършила, не е и замръзнала - просто помпата се е развалила. Та днес от офиса - за Ноеми и оттам айде в сервиза. Оттам ме изненадаха, че или трябва да чакам до към 17.30 (а беше 14.30) или утре ..Айде обратно, през един магазин за елхи - нямаше  #Cussing out, в градината за Ясмин, за малко вкъщи, после таткото дойде да ходим да пазаруваме, обратно да оставим нещата и да вземем моята кола, пак до сервиза да я оставим ..та както съм тръгнала в 13.30 благополучно седнах ей сега след 20ч. Направо вече не знам от къде черпя сили и аз Crazy За Бъдни вечер и Коледа съм много напред с подготовката - на ниво купени продукти  Joy

Лудницаааааааааа, а и утре няма да е по-леко  hahaha

# 626
  • През девет земи в десета
Здравейте сладурки,чета не остава време за писане.
Кихнах на Цвети моя вирус и от два дни е сополива.Взехме мерки и вече е по-добре,надявам се до края на седмицата да е здрава.

Аз днес откакто съм се прибрала си приготвям нещата за Бъдни вечер.Направих си баклавата,боба,заготовка за тиквеника и баницата с лук,накиснах си ориза за сърмите и чушките,дори лука ми е нарязан.Тестото за питката е във фризера,омесено,остава утре вечер да сготвя манджите и в другиден само да опека питката.При нас тока по принцип е много слаб и като се разготвят всички на 24-и едва ли ще може да се приготви каквото и да било във фурната.

Нанни,помпичките ги има в Данет Peace

Ронка,бързо да оздравява малък Крис. Hug

Отивам да спя,че умирам права.

Майра,пиша на лични за паролата.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 23:45 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 627
Пиги, мерси  Hug Качих една снимка, но е със шапка на Дядо Коледа - ако не става ще търся друга, че са на външния диск  Whistling

Да ви покажа Ясмин каква е помощничка  Mr. Green

# 628
Майра сладуранчета, Heart Eyes

Нан браво че се нави да си направим снимка,аз ще си я изкарам на фото Hug

Пиги тебе съм те признала,даже докато те четях си викам-бре да не би да е днес бъдни вечер и да съм забравила,такава подготовка чак ориза да накиснеш не е ли рано той ще покара до 24 бре,и лука  Thinking
  А аз баклава правя днес за 25 е готова довечера ще я пекна то бързо става Peace
  Само ми е гадно "бутането" на двете ни в кухнята още се не дава и се прави на важна и ще готвим и двете утре,двойно, ще е зор,ако иде при другия син ще е по-спокойно, ама  newsm78

# 629
  • София
Ние сме много болнички  Tired
В петък вечерта вдигна Т и така до неделя. Ходихме на лекар, само малко зачервено гърло. В неделя цял ден и цяла нощ нямаше нищо, започна да се оправя и ние го закарахме при баба му и в понеделник се започна отначало, този път болки в ушето и пак висока Т и от вчера започнахме АБ. Но по цяд ден и цяла нощ е с Т и болки  Cry

Ако искате ми вярвайте, но аз нямам празнуван празник от първият рожден ден на Цеци, винаги има нещо, което "пречи" усилено, да празнувам дори рожден ден  Tired Я болести- на Цветница напр. тази година бяхме с шарка, на моят РД Цеци вдигна Т, Коледи, Нови години- все нещо ще ги развали, вече не искам, да идват празници дори  Tired

Оплаках ви се  Tired

Весели празници  Hug

Общи условия

Активация на акаунт