Юли 2006 - 91

• 24 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Мили момичета, не знам дали ще успея да се включа следващите дни, така че искам да ви пожелая една красива и изпълнена с любов Бъдни вечер и най-незабравимата Коледа!  Hug

# 646
" Нали на този ден Данката направи инвагинацията, та ми се искаше аз да си приготвя нещата. Май ще поканим на Коледа бабите и чичовците да дойдат и ще направя нещо като курбан. newsm78

Нанни извинявай за невежеството ама какво означава тази дума,подчертах я  newsm78

Иначе мъж ти може да пийне глътка- до чаша вино ,не пречи на АБ, лично лекар ни го е казвал-познат,всяка вечер пиел вино,дори и да е на АБ- не пречело! Peace

Мен ме мързи да я почвам,трябва да се къпя,да мина хола с моп,да постеля килима,и масата с покривка,прах мрах не съм бърсала,това лесно,после чушките,двата вида сърми ,фасула сега ври,и подаръци да купим за майките остана,хич не ми се става от тук ама всичко мен чака,свеки вчера заяви че е купила питка( ама аз ще си направя) обичам да ми е топла и хрупкава, а не тестяна и  сплесната купена, от преди 5 дена правена,та и нейната питка не ме устройва,изобщо когато помага с нещо нас не ни устройва,а когато не помага  пак се мръщим,ама поне Юл да гледаше да си свърша нещо #2gunfire

# 647
Набързо се включвам докато Гери е на разходка с леля си, а Коци спи. НАН, аз качих една снимка само на Гери и една на двамата. Ако за колажа се приемат братчета и сестричета на юлчетата, вземи тази, ако не - другата.  Hug

# 648
  • През девет земи в десета
Хай,аз вече приключвам с готвенето и печенето,дори част от гостите ми пристигнаха!
Майра,питката за Бъдни вечер нали трябва да е постна и я правя по най-елементарния начин:

1кг.брашно,2 пакетчета мая д-р Йоткер,2-3суп.л.олио,1ч.л.сол,1ч.л.захар,хладка вода,омесва се меко еластично тесто,намазваш тавата с мазнина и може да оформиш питката както искаш или да направиш фигурки от тестото за отгоре,аз я боцкам с вилица или оформям  пак с вилицата квадратчета,като захващам тестото и леко го изтеглям нагоре.

Ронка,голяма красавица е Емка!

# 649
Сладурки, влизам да ви пожелая да посрещнете най-хубавите празници в годината с много здраве, любив, блясък в очите и пълни чаши!  bouquet Hug
Много ви обичам, да знаете. Heart Eyes

Наде, и аз качих 3 снимки в албумчето. Избери една от трите, нямам претенции. Peace

Деска, питката за Коледа защо трябва да е постна, нали днес приключват постите? Иначе и аз в нета така четох, че трябва да е. Ще използвам твоята рецепта, благодаря.  bouquet

# 650
  • През девет земи в десета
Ронка,днес всички ястия,които се слагат на масата за вечеря трябва да са постни. Peace Hug

# 651
Ронка,днес всички ястия,които се слагат на масата за вечеря трябва да са постни. Peace Hug
Aз питах за Коледната пита.
За днес знам. Simple Smile

# 652
Весели празници и от мен Hug
Отиваме при баба на готово наготвенко GrinningАз утре ще се проявявам Crossing Arms
Нани,нали имахте конюктивит?На Алекс за хремата му изписаха едно мазило за конюктивит-Фуситалмик,Някакво новяо и при двете неща помага страхотно.За един ден ни пресече Naughty
Дано всички болнички оздравеят и повече здраве догодина Praynig

# 653
  • somewhere over the rainbow
НАН, аз качих една снимка само на Гери и една на двамата. Ако за колажа се приемат братчета и сестричета на юлчетата, вземи тази, ако не - другата.  Hug
По-случай празника няма да връщаме никой Grinning За съжаление няма да мога да ви зарадвам тази вечер /ясно е, че времето не достига/, но утре ще гледам да я направя Peace

И ние сме почти готови, само питката се меси в момента. Ще сложим сирене Whistling Всеки момент чакаме свекитата с Дая, които бяха на свинска смърт.

Хубава вечер! Heart Eyes

# 654
Мили сладурки,
Пожелавам Ви весело посрещане на коледните празници.Да сте живи и здрави Вие и семействата Ви.  Hug  Hug  Hug

# 655
Влизам само да ви пожелая весело прекарване на празниците! HugНие отиваме при свеки Mr. Green

# 656
  • София
Влизам само да ви пожелая весело прекарване на празниците! HugНие отиваме при свеки Mr. Green
И аз така...весело искарване на всички! Hug
Ронка-супер сладки дечица си имаш!Джуджето е уникално,особено като си го снимала по-отдалеч под елхата е като истинско джудженце Simple Smile.
НАН-снимката,която бих искала да сложиш е на Влади с костюма на Спортакус-тази година изцяло беше посветена на него и така ще го запомня.
На мен хич не ми е празнично-надявам се довечера да ми дойде малко настроение..

# 657
  • Варна
Мои мили, прекрасни приятелки.Желая ви Прекрасни празници,с любимите ви хора.Да сте живи и здрави,и Бог да ви Благослови Praynig Praynig Praynig
На другите две Бременелки ,Рени и Моничка,Богородица да ви закриля момичета и бебоците в тумбаците Hug Hug Hug
И на мен същото Mr. Green

Обичам ви всички  bouquet

# 658
Ааа всички се изнизахте при свекитата само аз ,Пиги и Ронка ли ще месим Naughty Crossing Arms

Та- приключих,сварен фасул,боб- салата,тиква печена,пълнени чушки,зелеви сърми,лозови сърми,питката втасва и ще я правя като Пиги с вилицата,плодове,орехи,мед,салата прясна,баклавата за утре,изкъпах се,постлах килима ама че отчет  Crazy

А Юл ни побърква излезнахме с нея за подаръци и пак си изрева една кукла,не я купихме веднага ама цял ден за нея рева и не спа та сега ходихме и за нея,ужааааас Crazy не можем да я откажем да иска това което види,ще ни побърка Rolling Eyes занапред ако така я караме тези дни всеки ден се купува кукла  Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfireвече няма да пускам реклами в къщи  Crossing Arms нито ще я взимам в магазин ooooh!

Обаче в момента няма криза всеки магазин е фул, тези хора всички са полудели в магазините newsm78

Ами освен да ви пожелая топла,уютна ,здрава,весела коледа,да я посрещнем с любимите хора,здрави,с богата трапеза,и във нас да е късмета нали  Wink Heart Eyes

Хайде до коледа Hug

# 659
Aз питах за Коледната пита.
За днес знам. Simple Smile
Грешката е моя. Embarassed
Мислех си, че Майра пита за питка за Коледа. Но се върнах и видях, че и двете пишете изрично за Бъдни вечерска питка. Laughing
Голям съм заплес.

Хайде ставам да омеся една.

ПП. Ели писали сме по едно и също време...
По магазините и тук е лудница. Ние имахме наблагоразумието вчера да се вмъкнем в един...Хората са полудели. Рафтовете с детски играчки бяха празни! Shocked А аз в последният момент търся подарък за едно детенце, е намерих де, не точно това което търсех, но пак е нещо. Crazy

Дидито, и на мен хич не ми е празнично. Confused Дано като замирише з пресно изпечен хляб ми дойде музата... Mr. Green

Приятна вечер на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт