Юли 2006 - 91

• 24 671
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ивка, бързо да се оправя Цецко. Praynig Аман от тези болести. Confused

Майра, много са ти сладки дечицата Heart Eyes. Като от реклама са..."Почисти бебето". Joy
Ти пак си напреднала с подготовката за празниците, ами ние още не сме напазарували дори. Днес ще я свършим тази задачка.

Деси, големи подготовки, голямо чудо. Тъй като на Бъдни вечер ние ще сме си сами у дома, няма да правя кой знае какво. Ще ги натъкмя 7 нещица на масата, като наблегна на ядки и мезета, че друго няма кой да яде. Ще напълня чушки и сърми, но до там. Вкъщи постното не се тачи. Ще се опитам да направя една баница от ябълки. Никога не съм правила досега, но винаги има първи път. Питката също е задълбжителна на масата. Не ги правя в искусни форми, но пък са мнооого вкусни.

Емата е по-добре, няма признаци да е болна. Но малкото ми Крис много се мъчи с нослето. Пръскам, чистя и капвам капки та поне малко му олеква.

# 631
Ронка добре че ме подсети за чушки,имам във фризера,то пак става много ядене,моя иска сърми -лозови,аз ще направя задължително и зелеви,фасул,питка,,сърми,чушки,мале ще преядем,другото ще е ядки дето вика Ронка,тиква,(не обичаме тиквеник) ,компот,вино,орехи,чесън, ще я наредим Flutter

Ивка не мисли така,лошо, ще оздравеете,пък и всеки ден е празник когато си здрав,нека да са здравички а празниците ще минат и други ще дойдат,стойте на топличко и като наредите масите,като има и подаръчета ще се згрявате кой с чайче кой с винце и пак е хубаво,няма да се отчайвате ей, Wink

# 632
Ивка не мисли така,лошо, ще оздравеете,пък и всеки ден е празник когато си здрав,нека да са здравички а празниците ще минат и други ще дойдат,стойте на топличко и като наредите масите,като има и подаръчета ще се згрявате кой с чайче кой с винце и пак е хубаво,няма да се отчайвате ей, Wink
Peace Hug Hug Hug
Свеки пък всяка година като заготвииии, то са тенджери и тави с манджи, все едно цяла седмица само постно ще се яде. И нали ни е близко, ни качва, да не ни е празна масата.  Rolling Eyes Аз също искам да си приготвя, питката задължително, но искам и боба да си сготвя, мога и чушки да напълня с боб, ама тя настоява:"С тия две деца, да те отменя." Нали на този ден Данката направи инвагинацията, та ми се искаше аз да си приготвя нещата. Май ще поканим на Коледа бабите и чичовците да дойдат и ще направя нещо като курбан. newsm78
Ивке и ние миналата година изкарахме страшна Коледа, не искам да си спомням. Confused Оздравявайте бързичко! Hug

Нашият тати е вече със 100% ангина. Да не ви разправям какво му е гърлото, та сега пие Аугментин. Снощи седя и с извара на шията, но много закъсня с нея. Температури, налепи, кърваво-червено гърло. #Crazy За Коледа ще пости, без алкохолец. Mr. Green
Майра, много са сладки! Подсети ме, че трябва да купя на Малечко-палечко вече паста и накрайник за зъбките.
Пиги, мерси, поръчах си и аз! Peace
Ронка, браво на Емето, че бързо се оправя.
Сетих се, че спомена за месечния ти цикъл, че се е върнал. Моят още не е. Това сигурно се дължи на нощното цокане по 3 пъти. С дани ми дойде в 6мес.
Нан, каква е тая котка с масло?  Laughing

Отивам да видя какви горе-долу снимки сте качили, че аз нямам много нови, а и размера да погледна. Thinking

# 633

Ронка, браво на Емето, че бързо се оправя.
Сетих се, че спомена за месечния ти цикъл, че се е върнал. Моят още не е. Това сигурно се дължи на нощното цокане по 3 пъти. С дани ми дойде в 6мес.
Eдва ли е от цокането. И двата пъти ми идва толоква рано цикъла. Криско също суче по 3 пъти нощем, понякога и повече.
Имам познати които са кърмили по 1 месец, а цикъла им идва след 5-6м.

Твоята помпичка ще пристигне преди моята. Да дадеш отзиви.
Аз се надявам моята да пристигне тази година. Praynig

Как искам и аз някой да ми сготви и да ми направи всичкоооо. Хич не обичам да готвя, правя го само защото трябва да се яде.

# 634
  • През девет земи в десета
Ронка,да беше казала за помпичката,нали знаеш,че работя за един детски сайти сотстъпка щях да я взема и да е пристигнала досега.За цикъла,май съм от богопомазаните и трите пъти след 1 година и девет месеца бременност,чудно Laughing

Ели,няма му нищо на ориза да седи 12 часа във вода,сега като се прибера и ще направя чушките и сърмите.Довечера след фитнеса двете баници и утре ще имам гости,да ми остане само питката Wink

Снимка още не съм качила Embarassed Наде,харесай нещо оттук,много моля Praynig : http://s166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/

Ивка,съчувствам ти  ooooh! Hug Ще премине и това,после след години като се сетиш чак няма да ти се вярва колко трудно е било.

Майра,това е идея,голи до кръста в банята,Цвети лятото така ѝ давах да си яде динята Laughing Много са ти готини дечицата Hug

Айде махам се,че днес искам да си ходя по-рано,да не се набивам на очи,че се занимавам с извънслужебни работи Mr. Green

После пак съм тук,задължително Rolling Eyes

# 635
  • somewhere over the rainbow
И ние също не сме пазарували още. Ма то няма и какво де. Ще наблегнем на свинското и това е Mr. Green
И аз мразя готвене и подготовки. Предпочитам някой да направи всичко и аз само да се пльосна на масата Mr. Green И то май така ще стане де, майка ще приготви всичко, ама ме пита за идеи, пък аз даже и такива нямам Laughing Имам ужасно много работа по един сайт и не мога да се пренастроя на празнична вълна Confused

Нани, добре, че е свеки, че масата празна ще ви остане Laughing

# 636
Здравейте и от мен. Аз само си чета тези дни, няма какво да напиша.  Болничките до утре да оздравяват. За утре свеки ще готви, аз сигурно за Коледа и така. Довечера ще кача снимка на Ева в албумчето.

# 637
Пиги, те са чисто голи ама я орязах малко снимката - голи снимки не качвам в нета Naughty Къпят се заедно понякога и съответно Ясмин мие зъбите на Ноеми  Laughing
Дай рецептата за питка за Бъдни вечер Praynig, че гледах гледах и нещо не намерих  Rolling Eyes

# 638
Ето малко снимки на децата.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/14#photo=39
Малкото ми джудженце направо полудява като го напъхам в този костюм, а пък като сложа и шапката изпада в дива истерия. Crazy

# 639
Лелеее, какво сърдито джудженце... Joy Ронка, много сладки беее. Heart Eyes
Доставиха ми помпата и я изпробвах на уж несополивия нос на Кико/Дани го беше шубе да пробва/. Е, колко сополи извади, не е истина... #Crazy Дано свекито ти все пак да я е пратила, определено върши работа, нищо, че е скъпо като цена за два накрайника и маркуч. Peace
Цитат на: Нан
Нани, добре, че е свеки, че масата празна ще ви остане
Ох, не ми говори, че одеве се качи за малко и се наядох само със слушане. ooooh! Laughing
Нан, избирай снимки според идеята.  Peace

# 640
Ронка,големи сладурковци двамата HugКриско все повече прилича на Емката като бебе.Ужасна си,да издевателстваш така над бебо с този коледен костюм Naughty

# 641
  • Варна
 HugКой ще ми прати паролата на лс.

# 642
  • Варна
HugКой ще ми прати паролата на лс.

И на мен моля Hug

# 643
  • Варна
Утре ще кача снимки. PeaceБлагодаря ви за паролата -Нани,Нан Hug

Лека вечер и до утре да няма вече болни-малки и големи.
Много хубави снимки с още по-хубави деца.

# 644
  • Варна
И аз Благодаря за паролата-Дидито,Сузи А bouquet

Не съм качила още,утре ще се погрижа за тази работа Hug
Който е още болен да оздравява,и на Коледа всички здрави и щастливи да са Praynig Praynig Praynig

Пазете се  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт