Коледа идва! - 2

• 84 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте пак. Hug
Сдобих се с по 2 от марципана, боите и шрифта. И сега съм в голяма чуденка шрифта за какво се ползва и боите. newsm78
Да не би боите да трябва да се сложат в някаква смес? newsm78
Много съм.... Embarassed, ама пусто желание ooooh!
с боите си оцветяваш белтъчна глазура за рисуване, марципан, фондан и т.н захарни покрития, някои кремове за торти. А с шрифтовете може да си оцветиш меденките, вместо с белтъчна глазура. Peace
И аз така мислех, ама е друго да ти го каже профи. Hug
Много благодаря.  bouquet
Преписвам рецептите ,но съм раздвоена между звездите с капучино на Габи или имаше едни коледни други звезди, бяха с много красива бяла и синя украса, съжалявам, че не помня точно името им и рецептата чия беше. Blush

# 436
моля редовно боравещите с бои да ми кажат има ли някакъв шанс да си порчам по нета Peace

Jujka ,отговорила съм мила,докато си писала Hug

# 437
nahodkata, честито!!! Страхотни придобивки със здраве да си ги ползваш и вкусотийки и красотички да твориш.

Е, ние в София-та, нямаме ли си ПЕНИ???! Ако някой знае да свирка  Whistling

Аз пък се сдобих с нов миксер, 'щото скоро се жалвах, че моя стар напълно отказа та вече съм все по-готова за кулинарни подвизи. Много му се радвам.

# 438
  • София
Мерси, видях мила.
Пени маркет имало и в София ( ама не знам дали ще има формички Thinking), ето адресите за София
София, жк „Обеля”, ул. „Дико Илиев” 6
София, ул. „Резбарска” 1

За софийските Кауфланд - няма ли някой който да снесе инфо, дали ги има в някой от магазините?

nahodkata , а на какви цени ги взе?

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 14:23 от Jujka

# 439
nahodkata,може ли да обясниш къде се намира Пени маркет в Търново.

# 440
Ееееее, много ми е далече Пенито, в тия задръствания не тръгвам освен, ако не съм сигурна, че ги има на 100%.
Мерси, Jujka   bouquet

# 441
Jujka,има ги мацко,има ги Peaceако не са изложени по рафтовете,те ги прибират в склада Peaceтака че помолете някой от персонала да ви донесе-не отказват,просто изкават нещата на промоция по рафтовете Peace

Мишел,ми не си само ти Hugаз в твойта тема ти се похвалих Partyайде и тука,че нали съм нетърпеливка

твоя да си го ползваш със здраве,да правиш много тортички на принцеските Heart Eyes

# 442
Жужка,ако питаш за металните-за 7 лева Peace

# 443
момичета, като видях темата ви и се сетих за нашия опит с една приятелка от преди две години да си направим панетоне за коледа - беше пълен провал - не стига че цял ден го правихме и рецептата (от една английска готварска книга) дословна спазихме, но стана толкова гадно, че накрая никой не го яде  Joy hahaha bowuu

а иначе и двете сме яли оригинално панетоне и знаем колко е вкусно

# 444
Момичета имам въпрос Simple Smile Миналата година правих щолена и се получи перфектен, но съм забравила дали всичкото масло  - по рецепта 500гр. се слага в тестото и се използва друго разстопено за заливането на изпечения щолен или се отделя част от тези 500гр. за заливането и ако да колко грама? Моля ако някой е правил скоро да ми каже, че утре ми предстои правенето му. Благодаря ви предварително

# 445
Nahodkata, вчера купих бои и шрифтове от Метро във Велико Търново Peace Сега тръгвам към Пени маркет Laughing   

# 446
Nahodkata, вчера купих бои и шрифтове от Метро във Велико Търново Peace Сега тръгвам към Пени маркет Laughing   

Чикита,ама какви бои има,ако можеш снимай душко Hugпоздрави на Пени маркет от мене Joy

# 447
За София мога да ви кажа, че в магазин Генезис има силиконови форми с коледни мотиви.Има голяма колдна звезда- кексова форма и малки формички за мъфни - 6 броя(2 звездички, 2 елхички и 2 сърчица)..За мъфините формичките струват 28 лв, а звездата май беше около 30 лв.
В Крео има силиконова форма за елхичка кекс, но ми се видя доста скъпичка, около 45 лева.

Дано съм ви била полезна.

# 448
Привет, момичета! Аз днес, след дълго чакане си получих поръчката от Хоум Шопинг с формите за коледни сладки. Да ви кажа, малко съм разочароване, защото вместо звезда, елха и камбанка са ми пратили снежен човек, дядо Коледа и някакъв ботуш ли, чорап ли и аз не знам. Мисля да не се разправям, че те с каквато бързина действат, може да ми ги сменят към другата година. Не че тези формички са лоши, но ако не са добре украсени, може и да не се сетиш, какво изобразяват, докато при другите няма такава опасност.

# 449
Чикита,ама какви бои има,ако можеш снимай душко Hugпоздрави на Пени маркет от мене Joy
Съжалявам, не мога да ги снимам, но по-напред в темата някой ги беше пускал - в червена картонена опаковка с надпис Farben са, на кутията са две оцветени мишлета  Laughing Вътре са 4 тубички, по-малки от тези на шрифтовете. Още не съм ги отваряла, но утреее...   chef
Между другото, там намерих и марципан  Party
Сега ако кажеш и къде в района има хартиени формички за мъфини и за бонбонки, цена няма да имаш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт