Коледа идва! - 2

• 84 432
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Привет, момичета! Аз днес, след дълго чакане си получих поръчката от Хоум Шопинг с формите за коледни сладки. Да ви кажа, малко съм разочароване, защото вместо звезда, елха и камбанка са ми пратили снежен човек, дядо Коледа и някакъв ботуш ли, чорап ли и аз не знам. Мисля да не се разправям, че те с каквато бързина действат, може да ми ги сменят към другата година. Не че тези формички са лоши, но ако не са добре украсени, може и да не се сетиш, какво изобразяват, докато при другите няма такава опасност.

и на мен пратиха снежен човек, дядо Коледа и ботуш, но реших, че имат различни видове и такива са ми се паднали.
Явно имат такива в момента

Прясна информация за Кауфланд - няма коледни формички,поне в този в Дружба. Имаше преди седмица-две, но сега няма нищо

# 451
ЧикитаПикадили има,където са домашните потреби Peace

Velesa,поне нещо си получила Peaceаз като 2 седмици чакам тея от ТСМ да ми отговорят smile3515

# 452
  • София
Момичета имам въпрос Simple Smile Миналата година правих щолена и се получи перфектен, но съм забравила дали всичкото масло  - по рецепта 500гр. се слага в тестото и се използва друго разстопено за заливането на изпечения щолен или се отделя част от тези 500гр. за заливането и ако да колко грама? Моля ако някой е правил скоро да ми каже, че утре ми предстои правенето му. Благодаря ви предварително
нищо не се отделя, а и щоленът се маже с масло, което е малко количество, а не се залива.

# 453
Днес направих Джинджифиловите сладки на Зори РАЗКОШНИ СА!Вместо стафиди и сушени плодове ги украсих с настъргана кора от портокал Peace

# 454
Находке, ей тези са в Метро Peace.
 Да са ти честити новите формички, много са красиви  bouquet!

# 455
polin_a,мерси много мила  bouquet Peaceаз тези ги имам Grinningаз питах за тея дето с тях боядисвате моделиращата маса,тях незнам от къде да ги взема Wink

# 456
Еми то едното е бои, пък другото шрифтове Peace.

# 457
мерси за пояснението  bouquet  bouquet  bouquet

# 458
  • ВАРНА морето сините вълни
момичета и аз с едно въпросче-мога ли тази вечер да си приготвя тестото за шоколадовите бисквитки трюфел -а да ги опека утре

# 459
  • Варна
Здравейте, зарибихте ме вие с тези сладки  Crazy
По-скоро имам голям мерак да пробвам, да видя дали ще ги докарам, отколкото да ги ям  Mr. Green

Само да кажа, че нещата на nahodkata ги има и в Плюс - този който го рекламират по ТВ-то в момента, стига да го има в града ви - струват по 5 лв -  изключая формичките за мъфини и формите на първата снимка.

Лека вечер, отивам да селектирам рецепти  Crazy

# 460
Идвам да се похваля, че за сметка на формите за сладки, днес извадих късмет с една метална кутия, та съм компенсирана за разочарованието. Тази кутия я бях харесала преди няколко седмици, но все нещо ме спираше да я купя, обаче днес цената и беше -20% и реших, че този път ще си тръгна с нея. Ето и формичките. Определено се иска доста голямо въображение за дядо Коледата, според мен.

По-скоро имам голям мерак да пробвам, да видя дали ще ги докарам, отколкото да ги ям  Mr. Green
И аз така разправях, преди да ги опитам. Въпреки, че не ги докарах особено добре на вид, не съм спряла да ям  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 19:12 от Velesa

# 461
Честито,Velesa  -много вкусни сладки да наредиш вътре!Страхотна е кутията и ме подсети,че скоро не съм ходила посока ТСМ-но тези дни няма да пропусна,щом отново има намаление    Mr. Green
Да ти кажа честно те си ги връткат нещата как им скимне с тези намаления  Whistling

# 462
Кутията е страхотна!Velesa,би ли споделила къде в Пловдив има магазин на ТСМ?
Знаех един до Халите,но преди няколко месеца го затвориха.

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 21:15 от dimidi

# 463
  • София
момичета и аз с едно въпросче-мога ли тази вечер да си приготвя тестото за шоколадовите бисквитки трюфел -а да ги опека утре
Няма проблем, само покрий тестото и го дръж в хладилника.

# 464
Днес опитах меденките, които оставих в хладилника преди няколко дни. Сложила съм ги в метална кутия с парченце ябълка, но имам чувството, че са станали по-твърди от преди. Когато ги опекох бяха леко хрупкави, но не и твърди. Дали това е от белтъчната глазура или просто от това, че са били на студено и ще омекнат, когато се постоплят. Тези дни смятам да правя още една доза меденки с новите форми, та се чудя, да не греша аз някъде  newsm78 Иначе на вкус са муци.

dimidi, пиша ти на лични.

Общи условия

Активация на акаунт