ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизкеее, той си е БГпапа-или баща на бащите, или се праи на Папа на българите hahaha hahaha hahaha hahaha
не съм чула да е админ Thinking
май е на сека манджа мерудия Joy Joy
или ти завижда че гепи Мурат и сега те атакува на лични, а hahaha hahaha
като иска, да пуска той темите Crossing Arms
Ани, видех че и ти се изказа у Асито, само им разваля на момичетата темата папето:xarms:
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 256
Момичета я ме светнете по въпроса кой е бгпапа и какво има против нас. Нямам време да вляза в нашия форум камо ли да чета форумите на другите, тук си ми е добре и не ходя по другите темички. Може с две три приказки само , че ще се пръсна от любопитство smile3503
Индира благодаря за фотото ако имах тоз шал нямаше да се разделям с него, и на работа, и в къщи, и на всякъде само като знам от къде е  love001

# 257
Зизкеее, той си е БГпапа-или баща на бащите, или се праи на Папа на българите hahaha hahaha hahaha hahaha
не съм чула да е админ Thinking
май е на сека манджа мерудия Joy Joy
Ани, видех че и ти се изказа у Асито, само им разваля на момичетата темата папето:xarms:
А не, Naughty Naughty Naughtyникак не съм съгласна друг да прави темите.Зизу ще ги прави,че точно ни е уцелила интересите. Peace Peace Peace
А сега сериозно-всеки носи глава на раменете си,отговаря за постъпките и публикациите си и има право да изказва мнения/дали е намерил верния тон и точния форум това зависи от способността му да се ориентира правилно/.Но е неприятно да попаднеш на неподходящото място,в неподходящ момент-много,много неприятно/както за пишещия така и за четящите го/.
i

# 258
Самата тема "Изгубени години" е тотално опорочена. 90% от постингите са обсъждане на външния вид на Сарухан Хюнел,  "Здравейте, Саруханки",... едната пише каква му била ризата,, другата казва, че не била много разкопчана, пък какви му били космите на гърдите,... правят му подробна дисекция на лицето... вежди, устни и т.н. Е за какво да ги чета тия глупости?
за сериала ли пишем или за какво? ПРехласнати по визията на един от актьорите и развалиха цялата тема.
Аз за какво да влизам в подобни теми? а че самият сериал Изгубени години нищо не струва, никой не казва. Нашите си гледат там главния герой (онзи със скубаните вежди) и затова си пишат.
Тук някои от темите за Аси изобщо и не ги четох. То не беше обсъждане на Демир от-до... в най-големи подробности. Пък целувката на Демир и Аси... 1000 постинга само за нея... Спамене... "цоп", "хоп и аз", "айде и аз цопнах".. кафета, почерпки... Самата тема заприлича на...всичко друго, но не и обсъждане на сериала Аси и на сюжета
Ронки....Това записа БГпапа в съседната тема за АСИ

# 259
     Адаш  Честита ти именничка!!! Да Ви е жива и здрава!!!

Честит Имен Ден и всички други , които празнуват днес!!!

# 260
Неудобно ми беше така да нахълтам в темата за Аси, но не обичам някой да говори нещо зад гърба на другите. Ако има нещо за обсъждане, тук е мястото.
Няма да се превъщаме в сухари и да гъбум чувство за хумор. Както каза Зизу, темата си е наша и ще си правим каквото си поискаме.
Като някой не му харесва да не я чете. Отива там където му е интересно и забавно, където обсъждат нещата който го вълнуват.

# 261
Самата тема "Изгубени години" е тотално опорочена. 90% от постингите са обсъждане на външния вид на Сарухан Хюнел,  "Здравейте, Саруханки",... едната пише каква му била ризата,, другата казва, че не била много разкопчана, пък какви му били космите на гърдите,... правят му подробна дисекция на лицето... вежди, устни и т.н. Е за какво да ги чета тия глупости?
за сериала ли пишем или за какво? ПРехласнати по визията на един от актьорите и развалиха цялата тема.
Аз за какво да влизам в подобни теми? а че самият сериал Изгубени години нищо не струва, никой не казва. Нашите си гледат там главния герой (онзи със скубаните вежди) и затова си пишат.
Тук някои от темите за Аси изобщо и не ги четох. То не беше обсъждане на Демир от-до... в най-големи подробности. Пък целувката на Демир и Аси... 1000 постинга само за нея... Спамене... "цоп", "хоп и аз", "айде и аз цопнах".. кафета, почерпки... Самата тема заприлича на...всичко друго, но не и обсъждане на сериала Аси и на сюжета

Е добре, де този защо влиза в нашата тема като нито филма му харесал нито пък това, което обсъждаме,  че чак пък и мнение дава newsm78
Да си ходи в тяхната темичка аз да ви кажа въобще не съм влизала в другите теми а в тази попаднах случайно един ден докато рових за повече информация за наш Сару и хоп какво да видя - колко много "колежки" си имам.
Харесахте ми много и реших да се включа и аз Hug
Ронки....Това записа БГпапа в съседната тема за АСИ

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:02 от ronki

# 262
Позволявам си да поместя още една статия за Сарухан Хюнел.

Актьора от " Изгубени години "- Сарухан Хюнел отслабнал с 10 килограма за ролята на Кръстоносеца.

« Той направил стриктна диета под наблюдението на ендокринолог, за да се включи във филма, чийто сценарий харесал още при първия прочит.И Сарухан, като много от актьорите в турските сериали, е бил манекен. "Изгубени години" е телевизионният сериал, донесъл му голяма известност, преминала пределите на Турция. С майка арабка и баща – гръцки турчин от Солун, Сарухан се ползва с много голяма популярност в арабските страни, където "Изгубени години"премина с голям успех. Той бе поканен и участва в клипове на две от най-известните арабски певици – ливанката Рола Саад и Диана Каразон от Йордания и участва в рекламата на известна марка парфюм.

Сестрата на Сарухан Хюнел Аслъ е известна певица, а неговият баща шампион по танци на Турция.Самият Сарухан не е изучавал актьорско майсторство.Той споделя: "Нямам необходимото образование, но се вживявям в образа и правя това, което ми идва от вътре. На сцената аз не играя, аз живея. Според мен никой не иска да гледа актьор, който не показва чувствата си", казва актьорът в интервю за електронното издание на "Магазинджи". »

# 263
Без да искам изказването си прикрепих към това на Зизка.  Нещо май убърках, но и така може да го прочетете

# 264
  • София
той Папето оди из всички теми за турските сериали Wink
едно време и в Мелодията се мешаше нещо че били грозни и т.н
това си му е стила не му се връзвайте bowuu
ма беше тъпо да се изказва тъй в друга тема, той и в нашата ни беше зачесал за веждите на Сару и т.н, но никой не му обърна внимание hahaha hahaha

# 265

Ако заради Мурат е работата, добре,че Зизу не взе Ендер  hahaha  

# 266
  • София
Позволявам си да поместя още една статия за Сарухан Хюнел.

Актьора от " Изгубени години "- Сарухан Хюнел отслабнал с 10 килограма за ролята на Кръстоносеца.

« Той направил стриктна диета под наблюдението на ендокринолог, за да се включи във филма, чийто сценарий харесал още при първия прочит.И Сарухан, като много от актьорите в турските сериали, е бил манекен. "Изгубени години" е телевизионният сериал, донесъл му голяма известност, преминала пределите на Турция. С майка арабка и баща – гръцки турчин от Солун, Сарухан се ползва с много голяма популярност в арабските страни, където "Изгубени години"премина с голям успех. Той бе поканен и участва в клипове на две от най-известните арабски певици – ливанката Рола Саад и Диана Каразон от Йордания и участва в рекламата на известна марка парфюм.

Сестрата на Сарухан Хюнел Аслъ е известна певица, а неговият баща шампион по танци на Турция.Самият Сарухан не е изучавал актьорско майсторство.Той споделя: "Нямам необходимото образование, но се вживявям в образа и правя това, което ми идва от вътре. На сцената аз не играя, аз живея. Според мен никой не иска да гледа актьор, който не показва чувствата си", казва актьорът в интервю за електронното издание на "Магазинджи". »

Ани, дали можем да открием този клип newsm78 newsm78

# 267
Започвам да го търся. Името на певицата е Rola Saad.

Редакция: Явно статията е грешна, защото навсякъде пише, че след като Рола Саад е снимала клип в известния турски актьор Kivanc Tatlitug, певицата Диана Каразон е решила да последва примера й и да снима клип с Мохарем Хюнел.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:16 от anna mari miller

# 268

Ако заради Мурат е работата, добре,че Зизу не взе Ендер  hahaha  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
Тонка получи ли колета за Меемет...много ми жал за него....ейййй, стопи му лагерите на момчето
поне да се подкрепи завалията... newsm64     cook
СПОКС у кИФтетата нема космарлаци....Мурат нощес мина на фотоепилация... hahaha
Видех се у чудо и инвестирах некой лев за общото благо... Money Money Money
Забрайх да питам спрeтна ли го у боксерки POLICE  newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:30 от zizu_70

# 269
Ма тез турските мъже верно много космати бе ,там да не би да има такава мода, колкото по-космат толкоз по-красив или нещо от сорта.
Саруханчо уж модно там студио има някакво пък с космаци движи да ви кажа с туй немога да свикна, ще го опощя целия  costumed050

Общи условия

Активация на акаунт