ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Зизу, получавам колет след колет, жива и здрава да си !   newsm20
Хич не го жали Меемет, той по цял ден  само гледа телевизия и  яде гозбите на Мурат .....  hahaha

Ама иначе ич не съм се грижила  за облеклото му .... Още съм на ниво идеи -  цяла модна линия подготвям от боксерки , чакайте декември ревю Есен –Зима 2009  coolcool supermama

# 271
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма тез турските мъже верно много космати бе ,там да не би да има такава мода, колкото по-космат толкоз по-красив или нещо от сорта.
Саруханчо уж модно там студио има някакво пък с космаци движи да ви кажа с туй немога да свикна, ще го опощя целия  costumed050
Ронкииии, кат ти падне Сару на мъмъца може да си прайш квот си искаш.... hahaha
Аз Мурат кат го епилирах....и кат го спретнах у боксерките ВАТ....леллелелле, замяза на човек..той така чисти дома по болксерки... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 272
  • Варна
Бризче,страхотен коментар на последната серия.Евала,евала.
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......
Аз пък искам да ви пратя клипче от компютъра си,но не знам как да го кична тук.Помагайте моля! Praynig Praynig Praynig smile3547 smile3547 smile3547

Начинът е същия по който се качват снимките

# 273
Хич не го жали Меемет, той по цял ден  само гледа телевизия и  яде гозбите на Мурат .....  hahaha

Ама иначе ич не съм се грижила  за облеклото му .... Още съм на ниво идеи -  цяла модна линия подготвям от боксерки , чакайте декември ревю Есен –Зима 2009  coolcool supermama
Ейййй, огин си ти....пак не признаваш.....Гол го държиш Меемет по организъм...НУ защо ли??? hahaha
Да не забравяме че аз съм ЗОРКОТО ОКО НА СЛЕПИЯ ОРЕЛ....виждам...виждам све...!!!   tooth tooth tooth
Отричай ти ма тя работа ясна....чак у нас се чуе кат се радваш.... newsm08 newsm08 newsm08

# 274

Ама иначе ич не съм се грижила  за облеклото му .... Още съм на ниво идеи -  цяла модна линия подготвям от боксерки , чакайте декември ревю Есен –Зима 2009  coolcool supermama
Ейййй, огин си ти....пак не признаваш..... hahaha
Да не забравяме че аз съм ЗОРКОТО ОКО НА СЛЕПИЯ ОРЕЛ....виждам...виждам све...!!!   tooth tooth tooth
Отричай ти ма тя работа ясна....чак у нас се чуе кат се радваш.... newsm08 newsm08 newsm08

Или не съм била аз,или не е бил той  Joy

Зизуу, довечера сме на маса - ако остане някое кюфте , фърляй на изток по права линия   chef Praynig Hug

# 275
Е ако ми падне боксерки няма да му трябват Joy
А вие кат сте ги окупирали тез двамцата и на никой не ги пускате ще ви изморят да знаете, дайте да ви отменим малко

# 276
  • Варна
А сега Здравейте и от мен!
Нека е прекрасен този ден!
На всички Кати, Катерини
здраве още сто години!!!

Снощи ме резна админа-
взе ми снимките и си замина  #Crazy
Може би харесва той Есмер  newsm78
Халал да са му! Аз съм дзвер afwitch
Още снимки в нета ще набарам atwork
тук при вас ще ги докарам  motor

# 277
Намерих малко информация за филма на ужасите в който се е снимал Бурак Хаккъ.

Един от любимците на зрителите на " Нова телевизия " актьори – Бурак Хаккъ, познат като цигуларя Кенан в " Мелодия на сърцето " и полицая Али в " Изгубени години ", се е снимал в първия турски филм на ужасите който носи името " Самум ". Самумът е силен горещ вятър в пустините на Северена Африка. Във филма има много графична анимация и затова той не вдъхва ужас, а се възприема повече като анимационен филм, казва Бурак Хаккъ, бивш манекен, избран за най-добър модел през 1994 г., който вече има и завидна филмова биография. Телевизионните сериали " Отровно цвете ", " Грях", " Счупеното огледало ", " Отново Чучулига ", " Мелодия на сърцето " и " Изгубени години " и игралните филми " Онази жена " и " Самум " му донесоха голяма популярност.
В интервю за Дизифилм Бурак Хаккъ казва, че не обича филмите на ужаса, дори е критикувал тези, които гледат подобни филми, но се е съгласил да участва в " Самум ", защото искал да придобие опит. Филмът се снимал с техника, използвана в японските ленти, и той решил, че случаят не е за изпускане.Бурак Хаккъ смята, че в Турция киното напоследък се развива много добре, но
телевизионните сериали са станали причина за празните киносалони.През последните години и актьорите се насочват към тях, защото с телевизията стават бързо популярни. Хаккъ играе от осем години в сериали и благодарение на тях е получил покани и за игрални филми.Най голямото щастие в живота му е раждането на сина му Рюзгар. „Да бъдеш баща е нещо невероятно, нещо, което не може да се опише с думи, казва Бурак, който съжалява, че със съпругата му Сема Шимшек, известна манекенка, .с която са женени от 2001 година, заради многобройните си ангажименти са отлагали раждането на дете. Сега планират да имат още деца и са избрали дори име на бъдещето бебе- Дениз.
Бурак не харесва живота в Истанбул. - Това не е място за живеене. Тук е хаос, има трафик, кражби, инциденти. Ако ангажиментите ми позволят и съпругата ми се съгласи, бих искал да живея някъде на юг, казва той.Бракът на Бурак е много щастлив. Със Сема се разбираме много добре. Откакто сме се оженили, не сме си повишавали глас. Сема стана прекрасна майка. Семейството ни се увеличи и сега сме двойно по-щастливи, казва той.

# 278
Този филм Маскен бал ми изглежда интересен-с актрисата от Сълзи над Босфора е, излъчван ли е вече или не?
Бризче страхотни стихчета newsm74, да, беше пропуснала да коментираш финала, но днес си доставих удоволствието да го прочета. Hug А който не харесва темичката, по-добре да не чете, отколкото да назидава.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:58 от vanny_76

# 279
Тонкааа, чекай колета с кИФТЕтата...до час... newsm64
Бризкеее, как се справи с домашното...? hahaha
Чекам голи снимки на Сару...да ги истипосаш на всеобожание как вика Чили...!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 280
  • Варна
Тонкааа, чекай колета с кИФТЕтата...до час... newsm64
Бризкеее, как се справи с домашното...? hahaha
Чекам голи снимки на Сару...да ги истипосаш на всеобожание как вика Чили...!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

fight  newsm78  админа че ги прелапа веднага. сега го дебнем, праим се на облаче   Nature Partly Sunny на шушумига  smile3544 ама че го изментаме и ще метнем образа- само да го доопраим Stop

# 281
А какво им беше на предишните снимчици  newsm78

# 282
  • София
може би са надвишавали р-ра newsm78
Зизкеее, а като го епилира Мурат да не би да му присади космалаците на темето, че се е олисял завалията hahaha hahaha
нали затуй джиткаше  с оназ шапка Joy Joy Joy
уредихте се вие с Тонка и това-ти мааш кюфтета и баници на аванта, Тонка топи лагерите на мемет, въобще репетирате усилено за Сару, д...упе да му е яко ако ви падне у ръчичките по Нова година, ше се освести чак за 2011 Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Никииии, много мяза момъка бе, да не си му правила специална фотосесия Wink Wink Wink

# 283
Админа не хареса големината им, мисля, че причината беше в една снимка на Бурак която публикувах.
Беше доста големичка и отдолу бях написала дано не се окаже проблем, но се оказа.  hahaha hahaha
И на Бризчето снимките забърса.
Cry Cry Cry

# 284
Ники определено не си въобразяваш, много е сладък. Да го поздравиш от нас!

Общи условия

Активация на акаунт