ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 725
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Cemil Kaya

Я вижте с какво се сдобих, smile3508 ако зачезна да знаете защо е
.   Whistling Whistling
Лелелеле, едвам се уреди... Peace Ама ич се не аби да го отвличаш...прати му депеша... он сам че се курдиса до тебе... hahaha hahaha hahaha
Пък некъде у времето и пространството кажи на СВЕКЪРА по една добра дума за нас....!!!! hahaha hahaha hahaha
А на мой Мурат нема ли некой да истипоса тукя едно ФОТО... smile3509 smile3509

# 316

Bülent Onur - кара Осман

# 317
Свекъра направо докато спи го упоявям, мятам го на един сал и право при вас. hahaha hahaha hahaha

# 318
Свекъра направо докато спи го упоявям, мятам го на един сал и право при вас. hahaha hahaha hahaha
  smile3508 smile3508 smile3508 newsm08 newsm08 newsm08

# 319
Линче,същия е,бре тия абли,не ни оставиха по-дълго хубавото момче.Язък.
Щом сме плъзнали в нета,няма начин Сарухчо вече да не знае.То в Турция доста хора говорят български,все ще се намери някой да му преведе.Ами,той, ако иска да ни угоди да вземе да заснеме специално за нас подобен филм.Само да не се е уплашил от толко ного женски страсти,че тогава......нали си и малко консервативен.

# 320
  smile3508 smile3508 smile3508 newsm08 newsm08 newsm08
Хайде,и аз за свекъра,давай,давай. txtloves Two Hearts сърцето ми е негово,ехххххх

# 321
Бре Зизу, пусни го за малко тоз Мурат да го щтракнем веднъж - дваж, така си го ангажирала, че една снимка няма в нета. Thinking  ooooh!

# 322
  • Варна
Момичета хубава вечер.  Hug Hug Hug
Ааааааааааа не пипайте Ендер , че той е запазен специално за BGpapa.  hahaha hahaha hahaha Ако се чудите защо го не дадоха накрая то е защото BGpapa го прибра при себе си.  hahaha hahaha hahaha
И нещо извън темата днес ще дават Перла по бтв . Ако някой го гледа да не го изпусне.

# 323
  • София

кой тоз бе, нещо съм го забравила newsm78 newsm78 Blush

# 324

и на мен туй ми е питанката newsm78Пак съм била отнесена сигур' ooooh!
Гледам всички си прибрахте по един...да взема да взема Сару...никоя го не 'ще Thinking Joy Joy Таман сега се обади и вика да идвам...викам..чекай да питам да нямат нещо против ортаците...че много маймуни  сме за клона Joy
Та чудя се....Мурат че готви,'щото аз смятам да го ползвам за други работи и няма да има време, па и место за готвене Joy

# 325
Е тази вечер съм на визитация през всички телевизии и по всички сериали.  Mr. Green
Хвърлям по едно око на " Молодията на сърцето " , май Бурак не само е научил как да държи постолет покрай Сарухан, ами е разбрал, че хората поддържат и лична хигиена. Гледам го в какво черни костУмчета с бели ризки се барва. Ей ма да не види нещо, ма пак си остава същия немърливец.

Пак тоз сериал " Перла " го гледам за пръв път, Мехмет  ли е какъв е не знам, но вода може да носи на Сарухан. Crossing Arms

А за бг папа видях раздел - Татковци, той не трябва ли да е там !?
   newsm78

# 326
Анче,току що и аз се връщам от визитацийка из темичките.А перлата отдавна не я гледам,права си ,тоя меймедчо от там още не е станал мъж,ама я да не задълбавам,че и той май си има почитателки и ако ме емнат измъкване нема.
Чили,на малката снимка с брадичката дето я качи Ани,сметнах,че става дума за порасналия син на Есмер и Езото,дето с него завършва филма.На другата по не го различих.Затова се лепнах за свекъра.Ако не е той,давай да си оттегляме кандидатурите.Леле Чили,ти ли грабна любимеца,давай тогава да започнем  подготовка за споразумение.Щом вече е в една от нас,трябват преговори за общо ползване.Подозирам,обаче,че преговорите ще бъдат труднииии...

# 327

и на мен туй ми е питанката newsm78Пак съм била отнесена сигур' ooooh!
Гледам всички си прибрахте по един...да взема да взема Сару...никоя го не 'ще Thinking Joy Joy Таман сега се обади и вика да идвам...викам..чекай да питам да нямат нещо против ортаците...че много маймуни  сме за клона Joy
Та чудя се....Мурат че готви,'щото аз смятам да го ползвам за други работи и няма да има време, па и место за готвене Joy
А земи го де....смееш ли...!!! Той Сару не случайно седи невзет...Там дружно че го използваме...!!! newsm08 newsm08 newsm08 newsm08
Една Бризка стига къде го зе и не дава адреса... hahaha hahaha hahaha
Аз се чудим що още не сме я прибрали ...и да намерим начин да изкопчиме адреса hahaha hahaha hahaha

# 328
Да Ники, това е порасналия Мехмет.

Чили, той Сарухан е за общо ползване.  Mr. Green Mr. Green

# 329
Да, това е порасналия Мехмет.
Ха да ти е честит...!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И внимавай да не му стопиш лагерите на момчето, че ще се развалат отношенията със СВЕКЪРА... smile3503
Ако мислиш да го мориш ...да пращам колети...!!! Само кажи къде да ги адресирам.. tooth tooth tooth
Имам некой забележки по стайлинга... newsm78...сметам да му праснеш една контра...и да пипнеш малко веждичките... Thinking

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 21:02 от zizu_70

Общи условия

Активация на акаунт