ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 726
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галкеее, ако искаш да го видиш Мурат по боксерките...кажи ...че ти го пратим на ЛИЧНИ... Laughing
Страх ме е да не го киризат другите, че ще ми го ЦУНАТ...а аз още го не давам.... Naughty Naughty Naughty Naughty
Нема проблем с манджурляците....разчитайте на мене...колетите фъркат за норматив... hahaha hahaha hahaha..Нема начин ...нали съм Ви пИрИятелка... newsm08 newsm08 newsm08  food002 cook cook cook cook

# 301
Е ако ми падне боксерки няма да му трябват Joy
А вие кат сте ги окупирали тез двамцата и на никой не ги пускате ще ви изморят да знаете, дайте да ви отменим малко

Аз мога ли да взема Оман.Така ли беше името на красавеца дето работеше с Есмер.Него си го заплювам.Досега никой не го поиска. 
Ники,да не става дума за Юмит?Аз му симпатизирам,че така или иначе не мога да докарам кг.по Сарухановата скала,но спокойно ще се разберем- ще седнем,ще проведем конструктивен разговор,ще му обясним основните принципи и после #Crazy newsm44 smile3508 newsm08 newsm44

# 302
Са гледам тука некви серии и пак съм бесна... smile3511
Как можаха аблите да бастисат онуй черноочкото момче от ВАТ... smile3516
А онзи готиния агент от тайните служби...и него го фана липсата.... Banghead
Никииии, за Ендер до колкото знам нема никви желаещи....ползвай си го на воля... Mr. Green
Ма как че се спрайш с тоз олигофрен.... Crazy Crazy....незнам...но сигурно имаш некъв план.... newsm78

Немам скъпа план,жив не искам да го видя,но като казваш сега се сещам,че той нали е свикнал с по-старички покрай Ниран, а нееееее........ нали ги убива бе,как можах да забравя.Определено никой не го иска.
Бризче,давай снимки на момчето от VAT и на агента - за тях със сигурност ще има кандидатки.

# 303
titikaka , да за Юмит става,аз му сбърках името,ей сега ще си поправя поста.Знаеш,знаеш ти на какво да се спреш - страхотен е нали.Ще си го делим на по седмичка,няма да се караме я.

# 304
titikaka , да за Юмит става,аз му сбърках името,ей сега ще си поправя поста.Знаеш,знаеш ти на какво да се спреш - страхотен е нали.Ще си го делим на по седмичка,няма да се караме я.
Естествено,пък и той дружка с всеобщия любимец,ще се навъртаме поне да му наглеждаме белезите по отблизо,ако не друго. newsm10 newsm48 newsm44 newsm08 newsm08

# 305
# 306

Момичета , не е ли това момче от VAT , дето го убиха в началото?

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 19:40 от Tatti

# 307
Въй момичета, като напишеш Saruhan Hunel  и излиза навсякъде нашата тема или нашите аватари. Плъзнали сме навсякъде в гугъл.  hahaha hahaha hahaha

# 308
Малеее, Линчеее....е тоя е същия..... newsm08 newsm08 newsm08 дет аблите го бастисаха.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 309
Въй момичета, като напишеш Saruhan Hunel  и излиза навсякъде нашата тема или нашите аватари. Плъзнали сме навсякъде в гугъл.  hahaha hahaha hahaha
Така...Така....туку виж Сару сам ни намерил...да не се абиме ние..!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 310
Да бе наистина , то не можахме да му се порадваме достатъчно  Mr. Green   .

# 311
Лина, на този хубавец името Тарик ли му беше? Thinking

# 312
  • София
адашке, точно у десетката, този е момъка bowuu bowuu

леле, и у Гугъла щом сме-да чакаме скоро Сару на визита, че ние ако се емнеме, ше задръстиме Босфора hahaha hahaha hahaha hahaha
май Тарък newsm78 newsm78

# 313
адашке, точно у десетката, този е момъка bowuu bowuu

леле, и у Гугъла щом сме-да чакаме скоро Сару на визита, че ние ако се емнеме, ше задръстиме Босфора hahaha hahaha hahaha hahaha
май Тарък newsm78 newsm78
  sport027 help smile3549 smile3548 wflag   rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 314
Cemil Kaya

Я вижте с какво се сдобих, smile3508 ако зачезна да знаете защо е
.   Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт