ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 739
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
може би са надвишавали р-ра newsm78
Зизкеее, а като го епилира Мурат да не би да му присади космалаците на темето, че се е олисял завалията hahaha hahaha
нали затуй джиткаше  с оназ шапка Joy Joy Joy
уредихте се вие с Тонка и това-ти мааш кюфтета и баници на аванта, Тонка топи лагерите на мемет, въобще репетирате усилено за Сару, д...упе да му е яко ако ви падне у ръчичките по Нова година, ше се освести чак за 2011 Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Никииии, много мяза момъка бе, да не си му правила специална фотосесия Wink Wink Wink

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao,

Ааа, какво  ме направихте вие - на ид отивам,а хората ще помислят ,че от ид идвам с тази усмивка 100 карата ....
Меемет го оставям сам да пази къщата  hahaha

Ники и на мен ми прилича  Thinking хммм , наемаме го за новия ни филм,където ще се намерят близнците на ЕЗото , той ще играе този на Есмер  newsm47 ( по напред някой беше предложил Езото да има двама близнаци - един от али и един от есмер ,за да са доволни всички ) та аз възнамерявам да развия идеята във филм ....

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 17:41 от toni_01

# 286
  • Варна
 newsm62 и тая ше отиде в кошчето- уж я намалих ама май нещо съм объркала  newsm78

# 287
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я,...некви двойници на Сару сте истипосали...ллелелелле.... newsm08
Галкеее, не съм му садила коса...не му требе да си върши домакинската работа... hahaha
Се ми е тая дали е ПЛЕШО или не...само да не земе да истине...че требе да му дирим доФтор...ама Езото на пътешествие се юрнала.... Mr. Green
Тонкааа, облечи най-накрая Меемет...стига е джиткал по организъм...зимъска е ...че се разболее завалията и требе да се набутваш за антибиотици... hahaha

Тонкааа, оправи си малко поста...че нещо не можем да ти проследим мисълта.... hahaha hahaha...ама тва е разбираемо...то толкоз умора... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 288
Галка,Ваня,Тони,изпрати ми снимките преди месец ,аз от 1 год. не съм го виждала,това е от Лондон, благодаря за отзивите.
Ще му предложа ролята,ама той може да ви предложи гъвкаво масажче,че професията му е такава масажист е - само за жени,нали.

# 289
МИ така е Зизу, другаде  ми е мисълта ....   hahaha     Gift

# 290
  • София
ей Ники, супер, ем с роля уредихме момъка че и масаж на аванта hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
Галка,Ваня,Тони,изпрати ми снимките преди месец ,аз от 1 год. не съм го виждала,това е от Лондон, благодаря за отзивите.
Ще му предложа ролята,ама той може да ви предложи гъвкаво масажче,че професията му е такава масажист е - само за жени,нали.
Ники не укарвай момчето у тия филми...че как нема оргинал...да не му се извие свет на двойника....Ние адрес на Сару немаме..нали Бризка го не дава и се прай на Дора Габе...Ама ти тоз у Лондон че требе да го даваш...  newsm08 newsm08 newsm08

# 292
Е ако ми падне боксерки няма да му трябват Joy
А вие кат сте ги окупирали тез двамцата и на никой не ги пускате ще ви изморят да знаете, дайте да ви отменим малко

Аз мога ли да взема Оман.Така ли беше името на красавеца дето работеше с Есмер.Него си го заплювам.Досега никой не го поиска.
Поправям се - става дума за Юмит.Добре,че titikaka ме светна,че аз го бях прекръстила. 

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 18:14 от nikoleta_11

# 293
Ники, браво хубав е и много мяза на нашето момче.  bouquet

Хмм, сега като каза, аз кой ли да си поискам  Thinking то май не останаха свободни. Освен синчето на Есмер и Езото.  
 newsm78

# 294
Ани,ама той също си е хубавец,но ще трябва да почакаш до 2026 г. да порасне както е накрая на филма,иначе става,но ако искаш Оманчо ,аз като по-стара ти го давам - айде от мен да мине,път на младите даваме,вие сте с предимство....
А Михаил поискал ли го е някой...,щото с него свършват хубавците,други май няма.Леле пропуснах Ендерчо....

# 295
# 296
Са гледам тука некви серии и пак съм бесна... smile3511
Как можаха аблите да бастисат онуй черноочкото момче от ВАТ... smile3516
А онзи готиния агент от тайните служби...и него го фана липсата.... Banghead
Никииии, за Ендер до колкото знам нема никви желаещи....ползвай си го на воля... Mr. Green
Ма как че се спрайш с тоз олигофрен.... Crazy Crazy....незнам...но сигурно имаш некъв план.... newsm78

# 297
  • София
Леле, Бризче сега остава и Мурат да го докараш да го видим с боксерки на Ват, че Зизка го е прилапала и го крие само за себе си Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизкеее, и аз за онзи симпатягата страдам и за онзи агента от тайните служби, дето и Инди му беше фърлила око но и той се изфиряса нанекъде newsm78 newsm78 

# 298
# 299
Имаше един сладък чернокос от ВАТ - Тарак се казваше или нещо такова ,дето го убиха в началото на дейността , преди да хванат Есмер в един склад - и той не е взет  newsm03

Ани, честито и на тебе ! newsm68  Гледкай си го и ти като мене адаша му  Laughing  Пък тя Зизу ще праща манджата  на килограм ,че как щ Thinking Blushе ги изхраним толкова ....

Общи условия

Активация на акаунт