ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 552
  • 751
  •   1
Отговори
# 555

Здравейте! Бризче и аз за форум те разбрах, не ме подценявай толкова.Размазана ми е сцената от клипчето,но разбирате кой е. Много зор докато го съблека и отвия.

# 556
  • Варна
Леллелелле...Бризкеее, ти да не искаш да ме УВОЛНИШ вече.... ooooh! ooooh! ooooh!
Нема начин....подавам си оставката.... Naughty Naughty

smile3528 smile3527 аааааааааааааааааааааааааааа без такивааааааааааа  smile3528 забрави ги тез оставки  Naughty прибра го оня да ти шета и съвсем те домързуни newsm73 вече и на работа не щеш да ходиш.то само с smile3524 и lalalala cheers не става  smile3527

# 557
  • Варна
pavlinaio,скъпа ама защо реши, че те подценявам???????????? Бога ми, не съм си го и помисляла, а вече втори път ми го казваш. Между другото оная вечер като говорихме съм изровиле нета за да ти намеря ето това: http://www.nashitedeca.com/tools/cropper/ и да те улесня, но видях че нямаш нужда и не съм ти го пращала. Ако искаш го разгледай, но моля те не си мисли, че имам някакви лоши мисли, чувства или нещо подобно към теб!

# 558
  • Варна
"Suada Spahija-nerde Ali,Ezo
пн в 23:21 · Докладвай"
rotfImao rotfImbo newsm62 tooth rotfImao rotfImbo newsm44 newsm44 smile3532  това ми харесааааааааааааааааа  smile3532

копирах ви коментар на това момиче-Suada Spahija- за новия филм  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo wavey пита къде са Езо и Али

# 559
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Леллелелле...Бризкеее, ти да не искаш да ме УВОЛНИШ вече.... ooooh! ooooh! ooooh!
Нема начин....подавам си оставката.... Naughty Naughty

smile3528 smile3527 аааааааааааааааааааааааааааа без такивааааааааааа  smile3528 забрави ги тез оставки  Naughty прибра го оня да ти шета и съвсем те домързуни newsm73 вече и на работа не щеш да ходиш.то само с smile3524 и lalalala cheers не става  smile3527
  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

# 560
Zizuuuu аз съм те назначила, само аз мога да те уволнА, оставки не приемам Crossing Arms
Аз шеф Продукция ли съм или лукова глава Naughty

# 561
Бризче   bouquet  bouquet  bouquet И аз това питам - къде са Езото и Меемет само че .....

ПАвлина,мерси за   ''оплакни - око" кадъра  Hug

Зизуу, къде си,  Thinking  

И за какви оставки приказваш - как ще ги облечем като за филма ако няма специалист в тази насока ,не знам .... Той и комисарчето не щеше да носи онзи боксерки ,ама като казах "Зизка каза" и  склони веднага ...   Peace

# 562
Здравейте не мога да смогна да ви изчета и сега като чета назад и съм пуснала филма който дават в момента по нова на мястото на нашия че исках да кажа че май наистина в Истамбул имат дефицит на баби.Бабата на мУлек играе и тв новия филм. Laughing

# 563
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Zizuuuu аз съм те назначила, само аз мога да те уволнА, оставки не приемам Crossing Arms
Аз шеф Продукция ли съм или лукова глава Naughty
СПОКС.....!!! Mr. Green....аз дразним на Бризка...как така че се откажем..нема такива филми... hahaha hahaha hahaha
Чилиии, аз вече съм ТОТАЛ ЩЕТА.... #Crazy..Днеска отивам на фризьор и нещеш ли ...влиза един бонбон кат Сару ама по млад...ония мацки кат зеха да се вайкат....лелелеле... ooooh!...А на мене у главата ми само ...как да го спретнем... Mr. Green
дадох некой полезни съвети на фризьорката...да му пипне малко веждите..пострижката..некви неща...и и казах за другия път да е спретнат вече...а ония само се кокорат.... #Crazy #Crazy #Crazy
Лелелеле,....изтрещех ТОТАЛНООООО.... #Crazy #Crazy #Crazy
Ша зема да се обадя на дофтора... hahaha hahaha hahaha
Извинете за спама ..ама нема с кой да си споделим лудостите.... bowuu bowuu bowuu

# 564
Ох, замотах се с този компютър и изпуснах клюките.Mr. Green Mr. Green
Тук съм, започвам да чета назад. Ще ми трябва време.
  Laughing ooooh! Hug

# 565
Ха наздраве...

# 566
# 567
# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт