ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 545
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Чили,в 11-а беше и свадбата с Бахар дето ги изпозастреляха.Сега отивам да гледам ранения Есмер.Там май го дават малко поразсъблечен.
А замисляли ли  сте се,че актьора може да е зиморничив?То и в клипчето насред пустинята пак със сако и риза.А там ква е жега-а-а-а-а седиш,нищо не правиш и се топиш с тенденция към мумифициране.Отивам да хвърля око на 11-та.
Права си Зизу,аз заради актьора залепнах за сериала.Много магнетичен тоз човек,откъдето и да го погледниш.

# 646
Чили,в 11-а беше и свадбата с Бахар дето ги изпозастреляха.Сега отивам да гледам ранения Есмер.Там май го дават малко поразсъблечен.
А замисляли ли  сте се,че актьора може да е зиморничив?То и в клипчето насред пустинята пак със сако и риза.А там ква е жега-а-а-а-а седиш,нищо не правиш и се топиш с тенденция към мумифициране.Отивам да хвърля око на 11-та.
Права си Зизу,аз заради актьора залепнах за сериала.Много магнетичен тоз човек,откъдето и да го погледниш.

Включете и мен в тази група. И аз загледах филма заради симпатичния актьор и заради самата им игра. Хайде до по-късно, че още имам да работя newsm10

# 647
Тити,не съм се замисляла че може да е зиморничав.Ама пък наистина не съм го виждала да се поти.

# 648
Добре са си сценаристите,ако ни бяха нахвърляли диалози от рода на тези в "Бандата на Оушън "или "Карибски пирати",нямаше да насмогваме на материала,пък сега -седим си,кефим се на актьорите,зяпаме интериор и ни е густо на душите.
Ма кво става с атаката на програмните директори ,да разберем ще ли да има филм с нашто момче или  да!
Ако няма до Коледа ,то поне за Нова година да ни зарадват,Ми тъй де-аудитория сме все пак,рейтинг ще формираме.Да пуснат една анкетка-"Филм с участието на кой турски актьор бихте гледали без да се замислите?"Ако трябва и SMS-ще пускаме/много ги мразя тия врътки с SMS-те/.Но щом е за каузата веднага минавам на нов тарифен план с неограничен брой SMS-си. newsm78 newsm78 newsm78

# 649
Четох темите за филма отначало/щото по-късно се включих в навалицата/и там видях имената на много симпатични хора,пък сега нема никой!!! Cry Cry Cry
Но,нищо,като почне повторението се надявам на небивало оживление. #Crazy #Crazy #Crazy

# 650
Божке-е-е-е,заприличах на Хамлет с неговите монолози.Ама аз няма да остана в историята и да ме изучават в училище!
Е-х-о-о-о!Вскички ли сте в4-та и 11-та серия? newsm78 newsm78 newsm78

# 651
Четох темите за филма отначало/щото по-късно се включих в навалицата/и там видях имената на много симпатични хора,пък сега нема никой!!! Cry Cry Cry
Но,нищо,като почне повторението се надявам на небивало оживление. #Crazy #Crazy #Crazy

Има много хора,които харесват филма,но просто не пишат . Аз лично имам около 20тина колежки по - върли фенки и от мен,  носят някакви плакати, чаши за кафе със Сарухан , едно момиче превежда и цял ден се ровят за статии и филми с него..... покрей тях още толкова са решили да гледат повторението защото са изтървали филма ....

А Тук сме на принципа малко ,но качествено  smile3521 Пък и колко може да поеме нашия човек все пак .....  hahaha

# 652
Божке-е-е-е,заприличах на Хамлет с неговите монолози.Ама аз няма да остана в историята и да ме изучават в училище!
Е-х-о-о-о!Вскички ли сте в4-та и 11-та серия? newsm78 newsm78 newsm78

Аз съм в 12та вече  Joy

# 653
В 13-та серия съм.Гледам как Айлинчето се грижи за раната на Есмерчо.

# 654
Сядам да гледам епизод 3, аз съм малко назад матРЯла. Mr. Green

# 655
  • София
Тити,не съм се замисляла че може да е зиморничав.Ама пък наистина не съм го виждала да се поти.
верно че потен не беше ни веднъж, нито като се праи на нинджа, ни при толкоз бегане и гонене hahaha hahaha
май Бурак е гепил всички потни жлези, помните ли кат хакна оназ спринцовка на Ендер и беше с маска, как се беше попотил Joy Joy Joy Joy Joyпа и не само този път, вечно е нещо потен и мазен Sick Sick
ей, след 3 дни по турската требва да почне новия му филм, нали ще го качват и в Туба, ше можем да плакнем очо newsm78 newsm78

# 656
Сигурно за това ходи все в черно-да привлича топлината.

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чук..чук...ехооо...и аз съм тук.... Laughing
Титиии, збъркаме с тва за потенето.... hahaha hahaha hahaha
Едва ли не се поти...ама ролона може да му е качествен... Joy Joy Joy
Требе да питаме Бризка...къв ролон ползва...она със сигурност го е подушила...аз останах с впечатление..че двамата са се душили кат ескимоси.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много ми е интересно с тая навалица...как че остиска темата до повторението.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 658
Докато чакаме повторението да си спретнем един наш си сценарйй,както на нас ни харесва.

# 659
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Докато чакаме повторението да си спретнем един наш си сценарйй,както на нас ни харесва.
Айде де....ама липсват:сценариста, режисьора, директора, и тн.... Naughty
Аз незнам кво толко Ви е страх да пишете....аз кат влезнах у Мелодията...мана,мани...обсъжда се сичко друго ама не и сериала.... ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт