ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро Саруханки! Снощи добре сте се постарали оставих ви на 4 стр. а ви заварвам на 14 стр. снимки, стихчета, клипчета от всичко има, немога да ви смогана. Връщам се да ви изчета по-подробно и ще коментирам след това. Желая ви успешен ден!  bouquet

# 211
Добро и от мен!
А спомняте ли си като ги даваха на спалнята,ми Езо така си беше извила краката назад още малко мост в легнало положение да направи.
Хубам ден !!!:lol: Laughing Laughing

# 212
Бризче,страхотен коментар на последната серия.Евала,евала.
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......
Аз пък искам да ви пратя клипче от компютъра си,но не знам как да го кична тук.Помагайте моля! Praynig Praynig Praynig smile3547 smile3547 smile3547

# 213
Бризче,страхотен коментар на последната серия.Евала,евала.
Хора,Ани ме научи как да снимам снимки от сайтове,ама няма ли кой да ми каже как от моя компютър да ги кача в сайта....Моля,моля......

А научи ли те от сериите? Ако е да научи и мен,моля!
И мен,и мен! Praynig Praynig Praynig

# 214
  • София
Добро утро Саруханки калпазанки hahaha hahaha
гледам снощи сте се вихрили, чак тати се е намесил да ви охлади страстите hahaha hahaha hahaha

Добрутро Саруханки Hug
Ма на таз' снимка Сару къде гледа бре Rolling Eyes Нали уж много набожен (Езото са я увъртели у тоя шал...сетих се за Бризкааа Joy Joy Joy, да не му нарани моралните възгледи) пък той гледай го  Mr. Green Има светлинка в тунела мацки...не е чак такова дрЪво hahaha
Ади хубав ден на све и че ви проверявам ежечасно bowuu

П.С. Аууу Тати ни се скара Embarassed Лоша работа, то не стига че снимките са малко, ами и ограничения имаме ooooh!

Чилии, ми тя Йешимката е доре подплатена  с балкони, как нема да гледа bowuu bowuu, нищо че са я омотали с шала, кат Бризка Joy Joyнадеждата умира последна  Wink Wink

я Алито добре изглежда в новия си филм-гледам окъпали го, подстригали го, обръснали го-да не е отворил и той козметичен салон newsm78 newsm78 и на погледи и визия го докарва, а ако наистина е срел с реването и хленченето, направо ше го вдигна нагоре в топ класацията hahaha hahaha  много мерси за линка на филма и за страхотните снимки  bouquet  bouquet

# 215
  • София
Да почерпя
днес щерката е именничка, да са живи и здрави всички които празнуват днес newsm51 newsm51 newsm51
[/size] [[/color]

# 216
ГАЛЕ,да ти е жива и здрава именничката. HugДа те радва дълги години  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Цоп Тук....  Hug Добро Утро Саруханки... как сте ... Аз лично тъгувам за мъжа на живота си.....  newsm45 newsm45 newsm45 изостави ме като мангал крадени маратонки пред районното   smile3511.. добре че има vbox i youtube ,че да си замазвам очите.. smile3538.а и добрече сте Вие да си спомням с усмивка хубавите моменти от сериала.. Благодаря Ви  newsm20

# 218
Нахално е - муха не е.
Мръсно е - кал не е.
Дразнещо е - сърбеж не е.
Инатливо е - муле не е.
Може да свири - цугулка не е.
Уникален е - Али Аксу е.

bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Да почерпя
днес щерката е именничка, да са живи и здрави всички които празнуват днес newsm51 newsm51 newsm51
[/size] [[/color]
Честит празник и от мен! Да ти е жива и здрава  bouquet

# 220
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....тукя...!!! Добър ден на све...!!! Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден...доколкото е възможно в този стууууд...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Галкеее, да ти е жива и здрава щерката...и винаги да те радва с бъдещите си успехи....!!!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Чилии, аз продължавам да твърдя, че Сару не е толко набожен.... Naughty
Представи си само мюсулманин ...да го окичат с КРЪСТ...!!! ooooh!..Нема как да стане!!!!  Mr. Green
Се едно да накарам съседа мюсулманин да яде свинско.... hahaha hahaha hahaha
Вервай ми ...12г. се опитвам да го прецакам....но ЙОК...нече да пролазя по свинско...!! Naughty

# 221
  • София
момичета, мерси за пожеланията Hug Hug
Зизке, Radina_89 , ше ме уморите от смях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ако беше тлкоз набожен немаше да стане актьор и да се развева с разни убавици-риси, червенокоси и тъмнокоси, да се кичи с кръстове и да се мляска с чужди булки, нищо че го снимат от Космоса Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
момичета, мерси за пожеланията Hug Hug
Зизке, Radina_89 , ше ме уморите от смях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ако беше тлкоз набожен немаше да стане актьор и да се развева с разни убавици-риси, червенокоси и тъмнокоси, да се кичи с кръстове и да се мляска с чужди булки, нищо че го снимат от Космоса Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
[/quote] РИСИ УБАВИЦИ....Галкеее, незнам дали АЗ че те уморим от смех ....ама Ти мене със сигурност че ме довършиш..... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 223

# 224

Общи условия

Активация на акаунт