ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 567
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Най-противен от всички във филма ми беше и продължава да е Ендер.Мисля че Индира го беше нарекла хранителен отпадък.Мразя такива като него,никога не се оправят.Бият а след това се извиняват и се кълнат в любов.Актьорът си изигра страхотно ролята.Интересно какво мисли за ролята си във филма.

# 541
  • Варна и...духом на Босфора
 HugСаруханки мои,липсвате ми много! Тези дни съм много заета,вий поддържайте огъня на Кръстоносеца, друго засега няма какво да държим! Mr. Green Mr. Green Wink Бризче ,чудесно стихче! Целувки на всички от прекрасна есенна Варна!
И на всички дечица скорошно оздравяване! По -добре малко в къщи ,а асо няма кой язе съм насреща - заменям трима големи за петима дребосъци! Hug Laughing Laughing Laughing Joy Ади бакалъм ,обичам ви! Hug

# 542
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Най-противен от всички във филма ми беше и продължава да е Ендер.Мисля че Индира го беше нарекла хранителен отпадък.Мразя такива като него,никога не се оправят.Бият а след това се извиняват и се кълнат в любов.Актьорът си изигра страхотно ролята.Интересно какво мисли за ролята си във филма.
Това поведение на Ендерито....бих го нарекла ШИЗОФРЕНИЯ...!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не вервам да е доволен от ролята си...но за сметка на тва може да е добре платена...!! Mr. Green
Вили, нали знаеш как е...има си артисти който може да ги вкараш само в една определена рамка...не стават за всичко... Naughty...Също кат Али-Кенан...немога да си го представя в друга роля, освен на ДЕПРЕСИРАНИЯ РЕВЛЬО..дето се гърми.... #2gunfire...чудя се как ли би излязал от стереотипа си и да изиграе нещо друго... hahaha hahaha hahaha

# 543
Така е Зизка, но лошото е че и в действителност има такива хора.
А за Али-Кенан наистина трудно го виждам в по-различна роля.

# 544
# 545
  • Варна

ей това се казва поддържана лапичка!!!!!

# 546
Бризкееее, той и лак има на ноктите...  Joy казвам ти го щото, аз на моя мъж му слагам такъв матиращ, да му изглеждат добре ръчичките...  Blush Blush ..много забелезвам аз такива работи.... hahaha hahaha hahaha

# 547

Тонка, как да стигнат до вас кИфтаците  newsm78 ми той у въздуха още ги е прилапал! #2gunfire

Чакай си гладен колкото си щеш .....  Joy
А аз несправедливо щях да го обвиня Мурат,че е прелъстил Зизу  и се е отплеснал от задълженията си .....  hahaha
Зизка, жива да си - Меемет ще стане троен при тези колетчета  hahaha hahaha hahaha

# 548
# 549
Тонкааа, не бой се ....ти поддържай темпото дето го отричаш...па он че си запази фасона.... hahaha hahaha hahaha
Чекай новата пратка утре сутрин...до тогава одържай положението некак си... Mr. Green
Аз да питам спретна ли Меемет поне у боксерките...или още маа дибидюс....??? Laughing Laughing

# 550
  • Варна
Бризкееее, той и лак има на ноктите...  Joy казвам ти го щото, аз на моя мъж му слагам такъв матиращ, да му изглеждат добре ръчичките...  Blush Blush ..много забелезвам аз такива работи.... hahaha hahaha hahaha

ми трябва да забелязваш- това ти е работата   bouquet  иначе нема да работиш като стилист у "SH-ловинг къмпани" Naughty

# 551
# 552
Спретнах го Зизка, защото края на ноември дойде , студ захвана , по балкана сняг натрупа от зарана и  на мене жал ми стана .... 
Много мерси ти пращам за идеята Hug 

Бризчее , знам че съм си нахална , ама можеее ли ако изнамериш някой снимка на нашия човек от началото на филма с онзи перчем ..... когато можеш и ако можеш , моля  Hug Hug Hug Hug .... А аз обещавам ще пратя малко от кюфтетата на Зизка,   Rolling Eyes ако артисат ....

# 553
Леллелелле...Бризкеее, ти да не искаш да ме УВОЛНИШ вече.... ooooh! ooooh! ooooh!
Нема начин....подавам си оставката.... Naughty Naughty

# 554

Общи условия

Активация на акаунт