ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 547
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Много му зачервени ушите.Да не ги е дърпала госпожата?Тя Бахар така го насмота,нищо чудно. newsm78 newsm78 newsm78

# 586
  • Варна

Тонииииииииии, надявам се, че изпълних желанието ти!
Спокс, кИфтета не ям! Обаче уиски, като Саруханчо пийвам- макар и не с неговия глупав портокалов сок /егати комбинацията/ и пишманието, аз си го джуркам само със содичка! Laughing

# 587
  • Варна
Бризкееее, а на мене мокри Саруханови снимки немали бе..... smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516

Чили, тва е момента га се рани сам със скалпела...и Езото го прибра у болницата... :mrgree Тогава имаше враг пред портата и тия се душеха кат ескимоси... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зизуууууу, съблечи го, джанъм, беним- нали си стилист. Тъй ша го изфотамииииии и после ама сичките  фота ше ти ги постна, па ако ще  Tati и с ножица за чемшир да ме гони! Иначе на пост 583 втората снимка е специално за теб!

Бризче, хотел "Роза" не става Stop Stop Stop,може да се качим на терасата му за по едно кафе ,но иначе  тц.Няма да се настанява групата там.Виж "Сарухан "хотел много харен,само не знам дали ще ни побере сичките,но наоколо има и други  добри хотели.А и кухнята добра-там сме. Peace PeaceПрави резервацията. smile3508 newsm44 smile3508 newsm44

готово, ще дзвънкам у Стамбуля, ма аз кат ти казвам, чи там по-става, ти ич не ми верваш! Слушай какво ти сойлем бе!

# 588
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тцтцтцтц...немога да повервам....уйски с портокалов сок ли пие тоз човек.... ooooh! ooooh! ooooh!
Бризкеее, от де знайш бе джанъм...той нали верващ мюсулманин го раздава....къф е тоя алкохол...  hahaha hahaha hahaha
Аз съвсем се обърках вече...!!!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 589
Тити, нормално е да са червени, малко ли говорим за него. Mr. Green

# 590
А-а-а-а-а как newsm78 newsm78 newsm78?! Ти за мен си авторитет, веднага ти уважавам мнението,ма нали съм теле запънах краката да проверим,да се не минем случайно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591
  • Варна

тъз работа с тоз реквизит не мога да се светна ква беше у пета серия  newsm78

Айде, от мен толкова, потеглям към Димитровград, че у магазина ми вече нищо няма. Чао на всички до събота или неделя.

# 592
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелелеле,....гола снимкя за мен...разгърдена риза....голи космати гърди...леллелеле... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Бризкеее, язе исках МОКРИ снимки....не ГОЛИ....аз за голи вече не претендирам....то те молих...молих да го съблечеш там с програмата...ти ме прати да ПАЛИМ...е хубаво кат нещеш да ми пуснеш и на мене мокра снимкя...аз че си го гледам на десктопа.... newsm08 smile3534

# 593
Бризчеее, килнах се на една страна на стола като ги видях тези снимки - направо ме издуха от компютъра този поглед !!!!!

Мерси ,ей, много мерси ! РАдост !  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 Радост!  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 594
  • Варна
Тцтцтцтц...немога да повервам....уйски с портокалов сок ли пие тоз човек.... ooooh! ooooh! ooooh!
Бризкеее, от де знайш бе джанъм...той нали верващ мюсулманин го раздава....къф е тоя алкохол...  hahaha hahaha hahaha

newsm78 newsm62 rotfImbo rotfImao ми аз обърнах две или три чашки, пък той се плацикаше с една наполовина на мойта, комай 2-3 часа, а може и повече да е било, ама иначе обърна къде 1 кана- литър и кусур сок и омаха  подноса с пишманието- аз повече от 2 парченца от тая джаджа май не изядох и то първото щото той буквално го натика у устата ми- било сууууууууууууууууупер- тъй каза.
ОФФФФ ни могах тръгна тъз вечер!

# 595

newsm78 newsm62 rotfImbo rotfImao ми аз обърнах две или три чашки, пък той се плацикаше с една наполовина на мойта, комай 2-3 часа, а може и повече да е било, ама иначе обърна къде 1 кана- литър и кусур сок и омаха  подноса с пишманието- аз повече от 2 парченца от тая джаджа май не изядох и то първото щото той буквално го натика у устата ми- било сууууууууууууууууупер- тъй каза.
ОФФФФ ни могах тръгна тъз вечер!
Joy Joy Joy
И аз ви хвърлям по едно очо, ама нямам време да гледам отново серийките, ще чакам да ги повторят пак след Мелодията.

# 596
  • Варна
ето джанъъъъъм ето и за теб не се сърди

# 597
  • Варна

ДОВОЛЕН???????????

# 598
  • София
Бризчеееее, за страхотните Саруханови снимки от първите серии ще те черпя с войно-тройно уиски ако искаш Hug Hug Hug Hug
ей, ма много е готин така слабичък и финничък,  Flutter Flutter Blush Blushпосле добре си е наваксал с килата newsm78
направо се свлекох от клавиатурата Blush Blush Blush

а за лака по ноктите, може да му дишате прахта на БГпапата, той още от първите серии ни зачеса за оня, лакирания  и с оскубаните вежди hahaha hahaha

# 599
  • Варна
 newsm12 smile3518 ЗИЗУ СЕ РАЗСЪРДИ И ИЗБЕГА smile3511 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт