ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 535
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Бризче , направо страхотни снимки ! Аз съм Омаяна и запленена  smile3525 smile3501  
Галя, лакиран - нелакиран , оскубан - неоскубан -  Ами хУбав е , нали ? ! hahaha  Макар че той и като плевел да седи пак ще си е такъв !   Laughing

# 601
  • Варна
Бризчеееее, за страхотните Саруханови снимки от първите серии ще те черпя с войно-тройно уиски ако искаш Hug Hug Hug Hug
ей, ма много е готин така слабичък и финничък,  Flutter Flutter Blush Blushпосле добре си е наваксал с килата newsm78
направо се свлекох от клавиатурата Blush Blush Blush

а за лака по ноктите, може да му дишате прахта на БГпапата, той още от първите серии ни зачеса за оня, лакирания  и с оскубаните вежди hahaha hahaha

а, е и той какви ги натвори- един вид оплювайки нас, поучавайки тях, ги накара да си направят ново форумче и да се вихрят там- предполагам и ти се регна там, и аз другата седмица мисля да я свърша тая- да им имам политиката на админите, ако той е такъв де. Иначе тук Tati правилно ме пореза, щото не поглеждах пикселите, ама сега си го прайкаааааааам!

# 602
Бризкее джанъъъъм беним...Господ здраве да ти дава Hug
Я сега да ме светнеш  какво 'й туй пишмание??!! Щом Сару го обича... може да е полезно за диетата...Саруханската де Joy
Виски с потокал?! Shocked От' тъй заносва хубавия алкохол бре Rolling Eyes Амчи кат' не му се пие, да льока лимонада и да остай пиячите да си окачествяват професионално Crossing Arms Е..а си..чичо Джак ако чуе че се врътка кат' ротативка у гроба  Joy Joy

# 603
  • София
Зизкеее, дека си булка, не се сърди, че ще ти краднем Мурат едни кюфтета да ми спретне, че гладна останах Sick Sick
Тони, аз немам против лакиран ли е, скубан ли е-аресвам си го, ич ми не пука hahaha hahaha
да не би Алито кат ого бяха напраили като орангутан да е по убав #Crazy #Crazy

# 604
Аз да си призная Аресвам поддържаните мъже, но блясък за ноФти ми иде малко у поЕчко. newsm78

# 605
Искам да кажа, че одобрявам да се ходи на маникюр само за поддръжка, но не и гланц. Crossing Arms Whistling

# 606
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чекайте сега и аз да се изкажем... Naughty
Яз моя съм си го спретнала у маникюр и матиращ лак.... Mr. Green
Оскубах му веждите...и го епилирах до све.. Laughing
Да ви кажа,...друго си е... Blush....той не че е космат...ама и малкото къде имаше ..ги нема вече... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Така че аз немам против маникюра Naughty Naughty Naughty

# 607
  • София
Аниии, едва те познах Hug Hug добре че подписът, аватара иника ти подсказват Wink Wink
честно казано и аз не харесвам мъже с женски атрибути за разкрасяване-като гланца примерно, ма на Сару му прощавам, интересно дали у други филми също е с гланц newsm78 newsm78

# 608
Аниии, едва те познах Hug Hug добре че подписът, аватара иника ти подсказват Wink Wink
честно казано и аз не харесвам мъже с женски атрибути за разкрасяване-като гланца примерно, ма на Сару му прощавам, интересно дали у други филми също е с гланц newsm78 newsm78

Като го вземем за нашия филм ще проверим това, една по една , на принципа "око да види,...."  
  smile3521

Между другото, може да и се смеете ,привижда ли ми се не знам - обаче нашата  нова домоуправителка  ми прилича малко на Ниран - днеска бях да си плащам сметки и тя беше с една такава накъдрена коса и едни токчета.... и беше нещо настинала и говореше като Ниран ,когато я стискаше Есмер за врата .....

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 22:51 от toni_01

# 609
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Като го вземем за нашия филм ще проверим това, една по една , на принципа "око да види,...." 
  smile3521
И да не е спретнат ....яз че се погрижим...много бърже.... newsm08 newsm08 smile3508 smile3521

# 610
Галке, абе Саруханчо да не ни е чел и да е пратил Ниранката на тайна мисия при теб. Shocked newsm78  Whistling

Hug

# 611
Бризчеееее, за страхотните Саруханови снимки от първите серии ще те черпя с войно-тройно уиски ако искаш Hug Hug Hug Hug
ей, ма много е готин така слабичък и финничък,  Flutter Flutter Blush Blushпосле добре си е наваксал с килата newsm78
направо се свлекох от клавиатурата Blush Blush Blush

а за лака по ноктите, може да му дишате прахта на БГпапата, той още от първите серии ни зачеса за оня, лакирания  и с оскубаните вежди hahaha hahaha

а, е и той какви ги натвори- един вид оплювайки нас, поучавайки тях, ги накара да си направят ново форумче и да се вихрят там- предполагам и ти се регна там, и аз другата седмица мисля да я свърша тая- да им имам политиката на админите, ако той е такъв де. Иначе тук Tati правилно ме пореза, щото не поглеждах пикселите, ама сега си го прайкаааааааам!

В кой форум влизат другите

# 612
За сведение тема 1 от филма"Изгубени години" стр.13 е прочетена не от 4200 ,а от 8000

# 613
За сведение тема 1 от филма"Изгубени години" стр.13 е прочетена не от 4200 ,а от 8000
Е сега ще станат 8001.Втурвам се натам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 614
  • София

В кой форум влизат другите
Павлинка, ако те интересува, пиши ми на лични ,ще ти го пратя Peace
Ани, що Ниранката бе, ни я щъ, аз отдалеч й се възхищавам само hahaha hahaha

я светнете, кво има на 13 стр. да не ровя newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 00:00 от galia2007

Общи условия

Активация на акаунт