ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Те дори и на снимка не показаха родителите му.Само казаха че са убити от Селвиханлъ.
Линкааа страшни снимки на симпатягата.

# 676
Така и не стана ясно какво пишеше в писмото. "За отношенията между баща и син". #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78

# 677
 Ей Тити  браво    bouquet  .  

Зизу  наистина е готин    Heart Eyes    Heart Eyes    Heart Eyes  

Между другото докато се ровя в нета , прочетох , че Михаил  , който играеше като гост-звезда , е всъщност музикант  Peace  .

# 678
Абе он е дар Свише беееее, не се чудете Joy
Баща му е бил убит от Селвиханлъ нъл' тъй каза Шереф. А още във 2-ри еп. той обясни на Роза че родителите му са починали в някакво далчно село, значи е бил достатъчно голям за да помни Thinking
Абе имам чувството че сценария е писан между некви напивания....започната е една линия, после коренно противоположно развитие на идеята ooooh!
Изглежда ми че Дедо Сюли е трябвало да му излзе баща  и да е от ДС...ма нещо ги е Уапало аблите и са сменили курса Thinking
Джамджи баба е трябвало да е просто един персонаж който да ги обединява 3-мата, ма у последния момент не са измислили кой да е шеф на Дедо Ники, 'щото пък той стана много сладникав кат'се роди Мехмед и требеше някой да е отговорен за него, демек винаги е бил добряк (нали е баща на Езото - тоз' ангел неземен)..ама шефа е нареждал да е дзвер....
Извинете за дългия пост...ма разсъждавам си на клавиатура Thinking Ей такивИ работи ми идат на ума...

# 679
Те дори и на снимка не показаха родителите му.Само казаха че са убити от Селвиханлъ.
Линкааа страшни снимки на симпатягата.
А А-А-А-А хитри са те сценаристите,оставиха родословното му дърво за продължението.
За мен стъкларя е вероятния баща,но нали трябва интрига и за по-нататък.Ако всичко беше ясно,ний кво щяхме да разцъкваме?  bouquet #Crazy newsm78  bouquet

# 680
  Лелеее Чили  утрепА ме с това как аблите са писали сценария   hahaha      rotfImao     rotfImao   

# 681
Те доста работи останаха неизяснени/за продължението/
Представям си дядо Есмер в едната ръка с пистолет а с другата бута количка Joy Joy Joy

# 682
Чили, определено са били напушени. smile3521

# 683
  Мацки това не е ли симпатягата от ДС , дето  разпитваше Ниран ?

Оставям Ви за малко , докато изкъпя и нахраня дребното.  След това ако се преборя за компа съм с Вас   Hug       bouquet   

# 684
една приятелка издирва последния епизод - откъде може да се свали?

# 685
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Те доста работи останаха неизяснени/за продължението/
Представям си дядо Есмер в едната ръка с пистолет а с другата бута количка Joy Joy Joy
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Абе он е дар Свише беееее, не се чудете Joy
Баща му е бил убит от Селвиханлъ нъл' тъй каза Шереф. А още във 2-ри еп. той обясни на Роза че родителите му са починали в някакво далчно село, значи е бил достатъчно голям за да помни Thinking
Абе имам чувството че сценария е писан между некви напивания....започната е една линия, после коренно противоположно развитие на идеята ooooh!
Изглежда ми че Дедо Сюли е трябвало да му излзе баща  и да е от ДС...ма нещо ги е Уапало аблите и са сменили курса Thinking
Джамджи баба е трябвало да е просто един персонаж който да ги обединява 3-мата, ма у последния момент не са измислили кой да е шеф на Дедо Ники, 'щото пък той стана много сладникав кат'се роди Мехмед и требеше някой да е отговорен за него, демек винаги е бил добряк (нали е баща на Езото - тоз' ангел неземен)..ама шефа е нареждал да е дзвер....
Извинете за дългия пост...ма разсъждавам си на клавиатура Thinking Ей такивИ работи ми идат на ума...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 686
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
една приятелка издирва последния епизод - откъде може да се свали?
От Бокса... bowuu bowuu bowuu bowuu

Аниии, кИде да пратим колета за Меемет...у Дубай ли ...къде ли... newsm78...ако е там...много далече бе ...че се развали кльопачката.... ooooh!.,Лелелеле.....ти го умори от глад момчето.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Внимавай ,да не разлютиш ТАТЕ....че кат те погне с пищаците...незнам как че те отървеме... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И понеже у тая нашта банда само АЗ съм въоръжена и опасна.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire...за да те отървам..требе да влизам у прек двубой с Есмерсито... newsm08 newsm08 smile3508 smile3508

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 20:37 от zizu_70

# 687
Тема: Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ  (Прочетена 40935 пъти)

Аз не съм казала,за цялата тема,а само до 13стр. и понеже си по проверките,хайде провери.

# 688
Дами , значи аз имам мое становище за първоначалния замисъл на филма ,от който аблите са се отклонили впоследствие:  newsm78

1. Езото е българска мома убава, за което ТЯ не знее ,но ТЕ и казват.

2.Есмер е незаконен син на Джамджи баба - баш боса, за което ТОЙ не само че не знае ,но и ТЕ не му казват.

3. А самят Джамджи баба  държи верига стъкларски магазини из моловете по всички наши големи градове и принуден да се изнесе скоростно накрая на сериала поради технически проблем в търговската верига, който не търпи отлагане. ( това по търговски съображения самият той не иска никой да го знае) ;

4. Али всъщност също е българин , но  ТОЙ не знае това ; родителите му   също са българи , но тъй като и ТЕ не знаят, това така и НЕ СЕ  РАЗБИРА.

# 689
момичета, истински съжалявам че съм пропуснала един прекрасен филм. имах възможноста да гледам последните десетина серии,но това не ми беше достатъчно да разбера:
-и още нещо последна серия не съм гледала.от нея видях само българина ли беше в колата с някой който си свали маска. бях на фризъор,и познайте през огледалото назад какво поглеждах,от врееме на време...

-защо на едни снимки назад във темата кръстоносеца  е със кръст. нали пръстена говори за баща му.
 малко не разбрах роднинските връзки на всички.
 може ли на кратко кой н акой е баща,и кой беше зад маската.
редакция-ааа-докато пуснах въпрос,някой ми е прочел мислите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт