видовете памперси

• 12 334
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В началото Памперс, после ги сминих с Либеро и бях много доволна.

Също.
Пробвай Либерото - според мен са най-добрите.

# 31
  • BG
Eдинствено и само Либеро ползвам.Никакви други.

# 32
Минахме през Памперс,Либеро,Молфикс,Хъджис,Пуфис и сега в крайна сметка сме на Мамиа,иначе съм доволна и от Пуфис-а.

# 33
  • София
Ползвали сме Памперс, Либеро, Хъджис, но след като открих Пуфис купувам само от тях!  Peace

# 34
Памперс  Peace

# 35
Твърдо съм за Либеро!Не са ми пропускали до сега и са достатъчно твърди да държат крачетата добре разтворени,имат ластик на кръста и крилцата,което лично за мен е много важно.
Памперс също много ни пропускаха,взех Хъджис турски и се подсякохме,но съм чувала,че другия вид са хубави,така че отново за пореден път се убедих,че Либеро за нас е най-доброто!

# 36
  • Пловдив
Молфикс са ужасно дебели!Твърди и груби ми стоят.Памперс и Хъджис са най-добри според мен.

# 37
Аз ползвам предимно Памперс и Хъджис Peace Мисля,че е по-добре да опиташ първо с по-голям размер Peace

# 38
За мен най-добрите еднократни пелени а тези на Памперс и ползвам само тях.
Пробвала съм и с Пуфис, Либеро, Хъгис, Морфикс, Канбебе /или нещо подобно/, но не останах очарована от тях.

# 39
Аз използвам Памперс и Пуфис и съм доволна.Случвало ми се е 1-2 пъти да пропуснат,но това е ставало нощем.Но като ви чета май ще пробвам и Либеро

# 40
И съм пробвала някой видове памперси на пазара,но от Либеро и Пуфис съм най доволна. Peace

# 41
  • София
Памперс са си най-добри.
Иначе Чико повече ми харесват от Молфикс...Пъфис не сме пробвали...Либеро гащи пробвах да слагам, ужастни бяха, може памперсите им да са по-добри....

# 42
Аз ползвам Бейби Лукс и съм много доволна

# 43
Минахме през Памперс,Либеро,Молфикс,Хъджис,Пуфис и сега в крайна сметка сме на Мамиа.

и ние същото - най съм доволна от Мамиа

# 44
Купихме няколко памперса на Хъгис, горещо ми ги препоръчаха като най-добри, вече даже сложихме първия хъгис, дано да нямаме проблеми. Струват ми се добри заради ластикът отзад на кръстчето.

Общи условия

Активация на акаунт