От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

И аз ще се включа, но кутията ти е пълна.

# 631
Аз днес си взех поръчката от ейслито а вчера си взех поръчка и от римини.Само ,че кашона от римини не съм го отворила още защото остана в колата.По късно днес ще го взема и ще видя как е играчката която поръчахме за беба.От ейслито за поредн път съм доводлна.Към пакета имаше и коледна картичка от тях.Много мило  Heart Eyes Simple Smile

# 632
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

И аз ще се включа, но кутията ти е пълна.

искам и аз, но Пепа разчисти си кутията  Praynig

# 633
  • софия
na Krisko mamata, бяха пратили съобщение по скайп, че има доста неща при тях без име и ако си поръчвал от ибей да изпратиш  снимки на мейл-а им. Освен това е хубаво да знаеш кога/дали продавачите са ти изпратили нещата. Peace

# 634
чистя я .Моля ви пишете ми на скайп pepa_kisova Heart Eyes

# 635
Пак обърках номера, продавам тези ботуши UK 5 от големите ooooh! 55лв. Мериха ги приятелки с малък крак и отговарят на 36 номер.

http://www.next.co.uk/shopping/girls/hatsscarvesgloves/28/11?ext … mp;exclude=00SK00|00S00&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation-girls-cat-shoes-cat-boots-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots

# 636
na Krisko mamata, бяха пратили съобщение по скайп, че има доста неща при тях без име и ако си поръчвал от ибей да изпратиш  снимки на мейл-а им. Освен това е хубаво да знаеш кога/дали продавачите са ти изпратили нещата. Peace
ами аз изпратих снимки,но ме учудва това,че всички продавачи са ми писали,че нещата ми са изпратени, а при тях излиза,че 2/3 от нещата ми ги няма newsm78

# 637
  • Бургас
Момичета, някоя от вас ще прави ли поръчка от Амазон, да се включа и аз? За първи път ще ми е  Blush

# 638
моля ви каже ми с коя фирма да поръчам до Пловдив е най- добре

# 639
ами Алмуз нали са от Пловдив,ще си спестиш куриера

# 640
Момичета, имам спешен въпрос, 37 номер на кой английски отговаря? Харесах си тези апрески http://www.sportsdirect.com/karizma-snow-jogger-ladies-232006?colcode=23200603 , според таблицата съм 4, а чета в постовете, че 5-ца отговаря на 37.Утре ще се поръчва и ми е спешно. baby_neutral

# 641
Момичета, имам спешен въпрос, 37 номер на кой английски отговаря? Харесах си тези апрески http://www.sportsdirect.com/karizma-snow-jogger-ladies-232006?colcode=23200603 , според таблицата съм 4, а чета в постовете, че 5-ца отговаря на 37.Утре ще се поръчва и ми е спешно. baby_neutral

UK 4 ,US 5

# 642
  • Пловдив
Аз ползвах Алезар-имат най-добри условия-процента им е най-нисък и таксата за кг. също-от Варна са,но пак излиза по-евтино-за курирер експресно(за 1 ден) за 2кг. пакет ми взеха 10 лв!
Успех! Simple Smile

# 643
  • София

UK 4 ,US 5
US 7, а не 5  Simple Smile

# 644
от кой сайт мога да поръчам подплатен панталон или гащеризон за момче на 3 години? а най-добре и да е шушляк. Моля помагайте, че все по-студено става Shocked

Общи условия

Активация на акаунт