От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 783
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Няма подплата. Самият плат обаче не е мн тънък - пише, че е 97% памук и 3% еластен. Но аз еластен не усещам, не се разтяга изобщо, по-скро сякаш има малко лен ...  Crazy Но определено си е за по-топличко време - късно пролетно - ранно есенно. Размерът си отговаря. Aз съм си S. Притеснявах се да не са ми къси ръкавите, но не са ...  Peace Колкото до цвета - пишеше, че е "stone" и аз си мислих, че ще е сив. А той е по-скоро бежев, а аз имам същия цвят тренч на Naf-Naf, та сега малко ми се препокриват, ама нищо .... Rolling Eyes

Много благодаря! Аз отдавна съм хвърлила око на един подобен в La Redoute, но не го намаляват чак толкова. Този изглежда чудесно (на теб  Grinning) Иначе на закачалката не му личи фасона.

# 617
исках само да споделя, че питах Габко в скайпа дали има минимум килограми и ми отговориха, че няма. Мери се пакета при получаване, ако са няколко ги мерят заедно Simple Smile
хубав ден от мен  Hug

# 618
Коя фирма е Габко?
Аз искам да си поръчам, но трябва ли да гледам фирмата да има офис в Пловдив или само до София се доставя

# 619
  • софия
исках само да споделя, че питах Габко в скайпа дали има минимум килограми и ми отговориха, че няма. Мери се пакета при получаване, ако са няколко ги мерят заедно Simple Smile
хубав ден от мен  Hug
Така е. Но мисля, че ако е под 1 кг. го таксуват като 1, т.е. 1,2 паунда. Това е нормална практика. Поне аз не знам фирма, в която, ако нещо е 0,200 гр. да таксува до грам.
Предполагам таксуването на малките пакети, за който някой обясняваше, се е получило, защото не са казали,че искат да им бъдат обединени. Аз също получавам по няколко пакетчета и ми ги мерят заедно, а не поотделно.

kattteto, дори и фирмата да е с офис в София могат да ти препратят нещата в Пловдив. Естествено, София-Пловдив е за твоя сметка.

# 620
за теглото и тарифите - Ломбард например не таксуват цял кг за транспорт, ако тежи по-малко (имала съм пратка към 1/2 кг и ми взеха 3 долара за транспорта). Е, това е от щатите, не от Англия, но ще видим, като ми дойдат нещата и ги платя, ще пиша пак.  Rolling Eyes

# 621
Аз писах в темата, че малките пакети при Габко са ги таксували като минимум 1 кг. Даже имаше един автобус, който тежи 1.200 кг и има написано 2 кг.
На самите пакети имаше техни лепенки. Пакет, върху който имаше измерено тегло от английска куриерска служба под 500 грама - имаше етикет от Габко за 1 кг.
Дори като измерих всички пакети и пак имаше разлика от 2,5 кг при 10 кг пакети.
Попитах защо?
След което мъжът в София ми написа имейл, който ........................... Много подобен на публикувания в темата.
Разбирам, че парите за тази услуга са супер малко. Ако трябва да си увеличат цените.
Тази разлика в килограмите не трябва да се получава. Особено като повечето неща не са мои.
Разбрахме се следващия път да премерят нещата пред мен. Да видим само как ще стане, тъй като ще са поне 50-60 кг с 4 общи поръчки.

А като компенсация ще ги докарат всичко до нас за сметка на Габко.

Опитах се да напиша всичко без да се нервирам. Мисля, че Веселин беше пре-пре натоварен. Но е грешка това, че пратките не се измерват пред клиентите.
Дори и кантара им да не е верен. Или моя да не е точен, нямаше да пиша сегашния си пост, ако ги бяха измерили пред мен.

# 622
  • софия
Не, Stryper, когато пишех имах предвид:
Аз не съм поръчвала до сега, но съм участвала в общи поръчки и беше доста изненадващо за момичето което поръча че и Габко имат минимални килограми, защото от сайта изпратили всяка играчка в отделен пакет и стана една, за 1 кг, платихме трипъти по 1 кг. Но нека се включат и други препатили и те да кажат, не бързай към Гъбко ,преди да се изясни ситуацията.
Помня и това, което ти пишеш за минимума, но изхождайки от практиката на куриерските фирми, за мен е нормално под 1 кг. да се таксува за 1. Друг е въпросът, ако имаш н пакета, да ти ги обединят и сметнат общо, а не поотделно и да се мерят пред клиента. Много адекватна и коректна е реакцията на Габ-ко и след неприятните преживявания, които повечето сме имали с Е, за мен са си ОК. Peace Случва се да се греши, не е страшно. Тъпо е когато не се признават грешките и винаги, и за всичко клиентите са "виновни" и "длъжни".
Успешно пазаруване, бърза и безпроблемна доставка пожелавам на всички!

# 623
Момичета, как бих могла да пазарувам от Маталан? Не виждам магазина на първа страница.
Ще съм благодарна ако ми изпратите линк с указания ако има такъв.
Предварително благодаря  Hug, тепърва ще се уча да пазарувам онлайн.

# 624
  • В мечтите
vanirra само чрез посредник  Peace

# 625

Много благодаря! Аз отдавна съм хвърлила око на един подобен в La Redoute, но не го намаляват чак толкова. Този изглежда чудесно (на теб  Grinning) Иначе на закачалката не му личи фасона.

Защо не си го поръчаш? Моят е от М&М и беше 22.50 паунда .... има го и в бяло, и в черно  Peace

# 626
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

аз искам да се включа с едно две неща

# 627
Момичета,пазарувате ли чрез Gab_co, доволни ли сте от тях,имате ли загубени пратки? Аз за първи път поръчвам,но нещо твърдят,че доста от пратките ми още не са пристигнали и затова ви питам.

# 628
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

аз искам да се включа с едно две неща
И аз бих се включила, но не мога да ти пиша, Пепа. Изчерпала си лимита на ЛС.
До сега съм много доволна от Габко. Надявам се да не се о****т като Е, защото най-лесно е да ги смениш. На пазара вече фирми бол.

# 629

Аз също бих се включила с едно две неща. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт