От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 787
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
нали като го купя, ги уведомявам. А къде да си го взема? Те нали до София доставят, какви други варианти има (извинявай за въпросите, но ще ми е за първи път с тях)?  Hug
Да. Аз им писах на мейл-а. Доколкото знам имат 2 офиса в София. На Тотлебен и някъде около зоологическата. Могат и да ти ги пратят по пощата/с куриер.
Станах като рекламно лице, но след некоректността и безкрайното чакане с една от фирмите съм безумно щастлива, че има Габко и Гив.

# 601
много благодаря за поясненията за Габко. Вече купих две нещица и едното даже е пратено към адреса им в Лондон.  Shocked светкавично направо. Убедена съм, че всичко ще бъде наред. А и офисът им на Тотлебен ми е много удобен.  Grinning
Страхотни сте, да знаете, безценна информация споделяте  Hug

# 602
  • София
Steidi, тъй като пратката е от Хонг Конг, ако я пратиш на адреса на Емпреса, те ще дължат мито и ДДС. Може би трябва да им пишеш мейл или по телефона да се разберете дали приемат такива пратки и как се процедира с плащането на таксите. В този случай, поне според мен освен транспорта до БГ - 1.50лири/кг, ще трябва да си платиш мито и ддс. Но дано се включи някой, който  е пращал на адреса на Е стоки от държави извън ЕС. Но ако искам да закупя такава стока, първо задължително ще се свържа с Е, за да уточня подробностите.

# 603
  • Сливен
Звънче, благодаря ти   bouquet
Гъбката нали нямат някакви минимални килограми, защото искам да купя 3 дреболии от Ибей, но са от различни продавачи и ще са 3 малки пакетчета....
Не, Габко нямат мин. Трябва да ги предупредиш, че ще пращаш нещо при тях и от къде/как ще си го вземеш.

Аз не съм поръчвала до сега, но съм участвала в общи поръчки и беше доста изненадващо за момичето което поръча че и Габко имат минимални килограми, защото от сайта изпратили всяка играчка в отделен пакет и стана една, за 1 кг, платихме трипъти по 1 кг. Но нека се включат и други препатили и те да кажат, не бързай към Гъбко ,преди да се изясни ситуацията.

# 604
  • София
Звънче, благодаря ти   bouquet
Гъбката нали нямат някакви минимални килограми, защото искам да купя 3 дреболии от Ибей, но са от различни продавачи и ще са 3 малки пакетчета....
Не, Габко нямат мин. Трябва да ги предупредиш, че ще пращаш нещо при тях и от къде/как ще си го вземеш.

Аз не съм поръчвала до сега, но съм участвала в общи поръчки и беше доста изненадващо за момичето което поръча че и Габко имат минимални килограми, защото от сайта изпратили всяка играчка в отделен пакет и стана една, за 1 кг, платихме трипъти по 1 кг. Но нека се включат и други препатили и те да кажат, не бързай към Гъбко ,преди да се изясни ситуацията.

Аз вече два пъти си взимам от тях неща - по няколко пакета наведнъж, които плащам общо като килограми. Не съм имала проблеми и съм много доволна. Дано да си остане така...

# 605
  • Сливен
Сейнсбъри.

Много ми е кофти. Поръчвах неща за познати и няколко човека от форума. И сега излиза, че ще трябва да покрия разликата в килограмите.
На сайта на Габко не е записано, но при пакети под 1 кг ги таксуват за 1 кг.
Даже 1 от пакетите от общата поръчка от Аргос е сметнат така.
А това е 1 поръчка. Просто Аргос са сложили всяка играчка в отделен плик.

При Чоча поне е записано на сайта

Ето защо съм останала с такова впечатление.

# 606
Сейнсбъри.

Много ми е кофти. Поръчвах неща за познати и няколко човека от форума. И сега излиза, че ще трябва да покрия разликата в килограмите.
На сайта на Габко не е записано, но при пакети под 1 кг ги таксуват за 1 кг.
Даже 1 от пакетите от общата поръчка от Аргос е сметнат така.
А това е 1 поръчка. Просто Аргос са сложили всяка играчка в отделен плик.

При Чоча поне е записано на сайта

Ето защо съм останала с такова впечатление.
Много не ми е ясно  как ви се е получило така с  килограмите- аз имам няколко дребни пакета от ибей, естествено от различни хора и всичко ми се събира заедно и се таксува на кг.Сега последния път имах 4 дребни пакетчета и си платих общо като за 1 кг.

# 607
Тренчът на RipCurl е много добре. Направо ми заспа с размера  Flutter

Maria-Chiara, били ми казала според теб за какво време става тренчът. Много ли е тънък и размерът отговаря ли си? Благодаря!

# 608

Maria-Chiara, били ми казала според теб за какво време става тренчът. Много ли е тънък и размерът отговаря ли си? Благодаря!

Няма подплата. Самият плат обаче не е мн тънък - пише, че е 97% памук и 3% еластен. Но аз еластен не усещам, не се разтяга изобщо, по-скро сякаш има малко лен ...  Crazy Но определено си е за по-топличко време - късно пролетно - ранно есенно. Размерът си отговаря. Aз съм си S. Притеснявах се да не са ми къси ръкавите, но не са ...  Peace Колкото до цвета - пишеше, че е "stone" и аз си мислих, че ще е сив. А той е по-скоро бежев, а аз имам същия цвят тренч на Naf-Naf, та сега малко ми се препокриват, ама нищо .... Rolling Eyes

# 609
  • В мечтите

а аз да попитам ботушките на Лакоста и те ли са от ММDirect?  Peace

# 610
От тук някой поръчвал ли е ? Как е качеството? Може ли да се плаща с бг карти?

http://www.newlook.co.uk/navigation/homepage.aspx

# 611
а аз да попитам ботушките на Лакоста и те ли са от ММDirect?  Peace
[/quote]
Да, но от предна доставка. Може би от 2 месеца някъде ....

# 612
Има ли мамета от Пазарджик които пазаруват така? Моля ви ако има нека пишат   bouquet

# 613
  • В мечтите
а аз да попитам ботушките на Лакоста и те ли са от ММDirect?  Peace
Да, но от предна доставка. Може би от 2 месеца някъде ....
[/quote]
мерси,аз погледнах но ги няма  Peace

# 614
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт