От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 722
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Благодарности за темата! Hug
Имам писмо от Алмуз, поръчката ми от Маталан е в Б-я, утре или вдугиден ще си я получа! Peace
за колко дни дойде и с бг карта ли плати newsm78
само с посредник става от този сайт,и аз пуснах на 21.11 от там чрез изили,имат пак безплатна доставка до англ.адрес от всички сайтове с които работят Peace

# 32
 Hug

Момичета някой ще пуска ли поръчка...та да се включа....знам,че е все едно дали си сам или не,но нямам време и така....ако някой има възможност ще се радвам...
   И дрешките на Next умалени ли са по принцип. ще поръчвам за 4годишно мимиченце и за моето сладурче. Ако някой е много доволен от нещо(и е изгодно) или от тия по няколко неща в пакет да казва... Hug

И още един въпрос...за колко време пристигат нещата... newsm78

# 33
Имам писмо от Алмуз, поръчката ми от Маталан е в Б-я, утре или вдугиден ще си я получа! Peace
само с посредник става от този сайт,и аз пуснах на 21.11 от там чрез изили,имат пак безплатна доставка до англ.адрес от всички сайтове с които работят Peace
Ийзили работят ли с Маталан,че не намерих сайта в изброените newsm78

# 34
Добър вечер в новата тема Hug
Чакам две малки поръчки от Mothercare и PumpkinPatch тези дни чрез Габко и няколко неща от Mini mode и Tesco чрез Stryper Peace

# 35
  • Sofia
chocha, щом е свикнала на обикновен компютър детски лаптоп няма да я изненада или да задъжи вниманието й.
Синът ми има оранжавия лаптоп на Барт за възраст 3-7 години с 40 програми от Метро. В момента активно ползваме само първа - натискаш буква и компа казва буквата, после дума , която започва с нея по букви и след това цялата дума и показва картинката й, доста опростена.  Има програми /особено в смятането/, където на малкото екранче не можеш да различиш какво ти показва. Лично аз очаквах повече.
Благодаря за обяснението,точно такова ми трябваше Hug Ще се насоча към друга техника,нея я привлича явно факта,че ще е нейл личен и ,че е на някой герой от филмите

# 36
Easilyshopping не работят с Маталан. През Алмуз май излиза най-изгодно, защото също нямат доставка до английски адрес.
Маталанските чорапогащници отговаряха  ли си на размера?

# 37
Поръчката ми е от 8.11, сравнително бързо дойде, не можах да платя с бг карта, а използвах Алмуз, тъй като доставката от този сайт е безплатна. Peace

# 38
  • Варна
Easilyshopping не работят с Маталан. През Алмуз май излиза най-изгодно, защото също нямат доставка до английски адрес.
Маталанските чорапогащници отговаряха  ли си на размера?

Ийзлишопинг работят с Маталан - преди два дни получих поръчка от тях  Peace

# 39
Днес преведох паричките, утре си чакам поръчката  Flutter

# 40
и аз да питам дали някой ще пуска поръчка, защото искам да ме включи с едно якенце от Теско, а не ми се пуска поръчка само за един артикул  Praynig

# 41
Аз ще се пусна от Маталан в края на седмицата една обща поръчка ако има желаещи на лс и скайп

# 42
  • София
Момичета, офисът на Gabco в София на Тотлебен на кой номер е?

# 43
А какво е Маталан??
Извинявам се за въпроса, ама пусто любопитство.

# 44
А какво е Маталан??
Извинявам се за въпроса, ама пусто любопитство.
Саит за дрехи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт