От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 753
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, имам спешен въпрос, 37 номер на кой английски отговаря? Харесах си тези апрески http://www.sportsdirect.com/karizma-snow-jogger-ladies-232006?colcode=23200603 , според таблицата съм 4, а чета в постовете, че 5-ца отговаря на 37.Утре ще се поръчва и ми е спешно. baby_neutral
аз имам такъв модел,само че са от маталан,нося 39номер и си взех ук6 и са ми ок,но интересното е че взех и на майка ми която носи 38 или ук5 но са и леко малки,т.е моя номер са и ок,нз наистина си ук4,но те вътре са пухкави и можеш да си вземеш и ук5 не мисля че ще е фатално,поне при моя случай с тези апрески разликата между двата номера беше мн малка,вадих им стелките и ги мерих дори

# 646
от кой сайт мога да поръчам подплатен панталон или гащеризон за момче на 3 години? а най-добре и да е шушляк. Моля помагайте, че все по-студено става Shocked
в М/М дайрект гледах ски гащеризон само че за момиче ,погледни при стоките за момчета

# 647
Някой иска ли да се включи към поръчката ми от Next .Предлагам безплатен транспорт.Може и от ASDA.CO .Имам на разположение само два дни за допоръчване. Heart Eyes

Има ли още желаещи,защото не ми остава много време или да лягаме вече да спим Grinning

# 648
Може ли един въпрос: "pale wash" е по - тъмен цвят дънки от "mid wash", нали newsm78

# 649
Втори ден не мога да пусна поръчка от Аргос. Когато добавя нещо в кошницата виждам бял екран - нищо няма.
Може ли някой да пробва и да видим дали е само при мен?

# 650
  • Пловдив
аз вчера пробвах нямаше проблем,не съм пуснала,но си добавям артикули

# 651
  • Бургас
Небесна, pale е избелял, светъл.
Момичета, искам да попитам някой получил ли е мейл от Алезар, че вчера е тръгнала поръчка за България Thinking

# 652

На мен ми ги добавя преди да се логна в акаунта. Щом се логна ми излиза бял екран. Пробвах 3 браузъра. Същото е. Дано да е бъг в сайта. Иначе означава, че акаунта ми е блокиран.

# 653
  • Пловдив

На мен ми ги добавя преди да се логна в акаунта. Щом се логна ми излиза бял екран. Пробвах 3 браузъра. Същото е. Дано да е бъг в сайта. Иначе означава, че акаунта ми е блокиран.

сега пробвах логвам се без проблем

# 654
Небесна, pale е избелял, светъл.
Момичета, искам да попитам някой получил ли е мейл от Алезар, че вчера е тръгнала поръчка за България Thinking

И аз чакам, и се чудя защо нямам. Очаквах пратката ми да тръгне с буса, за който първоначално  пишеше в сайта им, че заминава на 6-ти. Сега там пише, за курс на 9 - ти, но така или иначе нямам мейл, че нещо за мен пътува насам.
Трябваше ми за събота едно от нещата, но явно няма да е.

# 655
И аз чакам, и се чудя защо нямам. Очаквах пратката ми да тръгне с буса, за който първоначално  пишеше в сайта им, че заминава на 6-ти. Сега там пише, за курс на 9 - ти, но така или иначе нямам мейл, че нещо за мен пътува насам.
Трябваше ми за събота едно от нещата, но явно няма да е.

Снощи Гери ми писа, че тъкмо са натоварили и предстои да изпраща имейли. Предполагам днес ще го направи. По повод контакта ми с нея и наскоро публикуваното писмо от представител на Гъбата. Гери ми каза, че в момента не може да ми изпълни поръчка, защото не са получили плащания и всичко е вложено в изпълнени поръчки. Същото ми казаха и от Алмуз. Писмото на онзи човек наистина беше непрофесионално и глупаво написано, за разлика от много добре изложеният отговор на Гери, но се замислям какъв е този синдром. Искаме бързо да ни изпълнят поръчките, а се бавим да платим. А дори и да искам да платя предварително, те парите няма да отидат директно в английските им сметки, така че се получава омагьосан кръг. Моята поръчка не може да бъде изпълнена, защото някой не счита за важно да изпълни ангажимента си.

# 656
ето това е българския потребител,ако може да е за вчера,без пари и недоволен винаги

# 657
  • София
Някой ще пуска ли поръчка от George? искам да се включа с 4 неща ако може.

# 658
Моята поръчка не може да бъде изпълнена, защото някой не счита за важно да изпълни ангажимента си.[/b]
Според мен не стои точно така въпроса.
В крайна сметка, не можеш да си получиш поръчката без да си я платил.
А едва ли са преобладаващо много хората, на които поръчките отлежават по офисите на фирмите в България.
По-скоро има страшно много пуснати поръчки преди Коледа, които още не са транспортирани и следователно не са и платени.
Ето Алезар имат един бус, който е тръгнал вчера. През уикунда ще има още един ивънреден. И на 18-20 ще има трети. Всичко това още не е платено  Wink

# 659
В крайна сметка, не можеш да си получиш поръчката без да си я платил.
А едва ли са преобладаващо много хората, на които поръчките отлежават по офисите на фирмите в България.

Отчитам този момент. Аз също чакам поръчката си тези дни. Визирам случаите, в които получаваш сумата и банковата сметка и се бавиш докато можеш. Все пак това са оборотни средства, а доколкото разбирам, те се връщат бавно по сметките им а Англия. Както и да е. Това са само дрехи. Не е нещо жизнено важно, но не е приятно нито за нас, нито за тях.

Общи условия

Активация на акаунт