От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 734
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Как върви номерацията на M&S? за дете на 2.10 98 см високо и 15 кг тежко кой номер да поръчам 3-4, 2-3 или 4-5?
Моя син е на 2г11мес и е 16кг 98см.Взела съм му размер 3-4 .Според мен това е най-подхощяш номер.Всичко му стои страхотно.

# 676
  • В мечтите
Как върви номерацията на M&S? за дете на 2.10 98 см високо и 15 кг тежко кой номер да поръчам 3-4, 2-3 или 4-5?
Според мен 3-4,моя син е 105 и тежи 17кг и 4-5 му идват добре.Поръчах ме дънки 5-6 тъй като бяха изчерпани по малките и е доста голямо дори е подгънато.По мое мнение ще му е голямо 4-5. Peace
А сега де, хвърли ме в размисъл  newsm78 - малката ми е на 2г и 4мес почти, но е 100 см/ 15 кг - мислех да и взимам за 3/4 г, но сега се чудя дали няма да и малеят на пролет- май ще е по - добре да взема 4/5?
Аз винаги гледам да взимам с една идея по големи само че от това доста пъти се оказваме с дрехи за др.год.Примерно от Асда идват доста уголемени,от М&S също идват но не чак толкова.Не знам ако вземеш 4-5 ще дойдат доста големи според мен си звеми 3-4  Rolling Eyes

# 677
Благодаря на всички, които ми отговориха!! Heart Eyes Ще взема 3-4 размера. Сега да попитам за друго - някой поръчвал ли е директно от M&S? Колко е доставката и колко бързо пристигат нещата? Гледах на сайта че доставката до Бг е 10 лири, но това не е ли коледна промоция? На адрес ли доставят или до офиса на куриерска фирма?

# 678
Благодаря на всички, които ми отговориха!! Heart Eyes Ще взема 3-4 размера. Сега да попитам за друго - някой поръчвал ли е директно от M&S? Колко е доставката и колко бързо пристигат нещата? Гледах на сайта че доставката до Бг е 10 лири, но това не е ли коледна промоция? На адрес ли доставят или до офиса на куриерска фирма?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441377.195;topicseen

# 679

за мен е редно, дори и чрез посредник да се плати поръчката след потвърждаване от тяхна страна, че е направена, а кога ще дойде е друг въпрос
Точно така е, но за поръчките тръгнали вчера и тези, които предстои да тръгнат няма още потвърждения.  Laughing
Моята мисъл беше, че отказването на повече поръчки, не е само въпрос на некоректност от страна на клиентите.
А и е нормално да си дадат някаква почивка, да си съберат дължимите суми и да започнат след празниците начисто.

# 680
  • Sofia
Мини, мерси!  Heart Eyes

# 681
zdarveite iskam da popitam za tazi jilet4ica , bqh q gledala v album4e na edna mama
dashterq mi e na 3god , naprolet shte e na 3.5 ta se chudq dali 3-4 ili 4-5 razmer da vzema
nqkoi ako ima vpe4atleniq da spodeli
nie sme standartni merki Simple Smile
eto q  http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/23/1?extra=sch … n&pid=471-430

# 682
  • Sofia
Имам я, но в зелено, размера е 2-3г, а дьщеря ми е на 1г и 10м, става и.
То всьщност не е жилетка, а пролетно-есенно яке, та и по- голямото да вземеш няма да сбьркаш според мен.

# 683
  • Бургас
...Аз винаги гледам да взимам с една идея по големи само че от това доста пъти се оказваме с дрехи за др.год.Примерно от Асда идват доста уголемени,от М&S също идват но не чак толкова.Не знам ако вземеш 4-5 ще дойдат доста големи според мен си звеми 3-4  Rolling Eyes
Аз не мисля, че от Асда са доста уголемени. Моята щерка е на 1г. и 8 месеца, 10.5кг и 88см. От Асда 1,5-2г. всичко и е идеално Peace Единствено дънките  са и широки в кръста, но по принцип това и е проблем с всички панталони, ако не се регулират с ластик. Иначе на дължина всичко и е ок.

# 684
Искам да похваля Алезар!
Ма 07- ми пуснах поръчка към Джордж и на 9-ти е тръгнала към БГ. В понеделник живот  и здраве ще е тук!
От пускането на поръчката до сега сме си разменили поне 4 имейла. Това за мен е тлична комуникация!!! Господин Николов може да си вземе бележка!  То е ясно кой доставчик ще използвам вече!
Относно плащането, до сега плащах по банка веднага, но след случая с Габко предпочитам наложен платеж. Peace Но ако доставчик помоли да платя предварително,поради затруднения няма да откажа.

# 685
blagodarq momi4eta mai 3-4 6te pusnem pak kakvoto stane Simple Smile
a tazi firma Alezar imat li sait da gi vidq 4e i az hi4 ne sam dovolna ot rimini i d.m

# 686
a tazi firma Alezar imat li sait da gi vidq 4e i az hi4 ne sam dovolna ot rimini i d.m

na 1stranica gi ima wsi4ki http://www.detskidrehionline.com/

# 687
# 688

На първа страница. А може ли на кирилица другият път?

# 689
  • В мечтите
...Аз винаги гледам да взимам с една идея по големи само че от това доста пъти се оказваме с дрехи за др.год.Примерно от Асда идват доста уголемени,от М&S също идват но не чак толкова.Не знам ако вземеш 4-5 ще дойдат доста големи според мен си звеми 3-4  Rolling Eyes
Аз не мисля, че от Асда са доста уголемени. Моята щерка е на 1г. и 8 месеца, 10.5кг и 88см. От Асда 1,5-2г. всичко и е идеално Peace Единствено дънките  са и широки в кръста, но по принцип това и е проблем с всички панталони, ако не се регулират с ластик. Иначе на дължина всичко и е ок.
Аз поръчах 12-18м и дойдоха огромни,говорих и с Яна от Алмуз и тя каза че и това което и тя си е поръчала също е дошло голямо,за това по мое мнение са уголемени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт