ПРАГА - нова тема

• 108 913
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив / София
Здравейте, а горе долу каква е нормалната цена за 2възр и 2 деца на самолетните билети? Защото гледайки ги сега, примерно за април, цените са около 1800лв.

Ама това с БГ еър ли?
На мен ли ми се вижда множко или  newsm78

А Прага предколедно сигурно ще е приказка. Crazy
Ей, дано да я видя втори път именно по това време.

# 496
Верче,благодаря за снимките на ЛС,сега видях че и тук си ми отговорила! HugВеликолепно пътуване сте имали до Италия!

# 497
  • София
Верче,благодаря за снимките на ЛС,сега видях че и тук си ми отговорила! HugВеликолепно пътуване сте имали до Италия!
Роси,  Hugпожелавам и на вас много хубаво да си изкарате и да се наслаждавате максимално!

# 498
  • София
Сега проверих с България еър за двама възрастни 450 евро, двупосочен, това нормално ли е? При положение, че до Виена ходихме и се върнахме за 200 евро

# 499
Да, това е обичайната цена за тази дестинация, евентуално докъм 400 е възможно да падне за двама. По-ниска само при някакви промоции, не знам, но още преди 5-6 години, когато летяхме редовно с CSA и по-рядко с BG air, цената се въртеше около 200 евро/човек/двупосочен и за двете авиокомпании.
През последните 3 г. СSA пускаше изгодни тридневни пакети с хотел, в които излизаше доста по-евтино (общо взето си плащаш билета и хотелът ти е почти без пари), много момичета в темата ги ползваха, но както стана ясно, чехите вече не летят до София.

Виена е хъб, до който летят няколко превозвача дори от София, и е различна ситуацията откъм конкуренция и ценообразуване. А и Прага е по-далеч (въпреки че това рядко е от определящо значение за цената).

# 500
http://www.tripadvice.bg/last-minute/super-last-minute-predkoled … seni-ot-205-evro/

ето това е долу-горе на същата цена, но с хотела

# 501
с хотела,ама без летищните текси в размер на 75 евро.

# 502
Момичета, кажете какво мислите за тази оферта http://promo-tours.eu/team.php?id=9
звънях във фирмата казаха, че се набира група и търсенето е голямо, не съм пътувала изобщо към Будапеща, Прага и като цена ме устройва, моля по-запознатите да кажат мнение Simple Smile

# 503
  • София
Според вас края на юли много подходящо време ли е, или малко подходящо за екскурзия там?  Laughing
От гледна точка на климата

# 504
  • София
края на юли си е жега като тук, в общия случай. подходящо е, че много бира пие това време Simple Smile тълпите през лятото са най-големи.

# 505
  • Варна
Сега проверих с България еър за двама възрастни 450 евро, двупосочен, това нормално ли е? При положение, че до Виена ходихме и се върнахме за 200 евро

Бургас - Прага 57 евро
http://wizzair.esky.bg/?gclid=CPWQnYSd4rQCFUdZ3god8VgAvA

# 506
Все още няма продажби за Прага на Уиз.

# 507
Признавам си, прегледах само част от темата...ще я доразгледам утре...
Но си търся апартамент с три спални ... с (по възможност) 3 или поне 2 бани...и сравнително близо ( не повече от половин час пеша) от Karluv most или Staromestske namesti.....?
Благодаря предварително на всеки, който има инфо и реши да го сподели с мен  Sunglasses

# 508
  • София
Признавам си, прегледах само част от темата...ще я доразгледам утре...
Но си търся апартамент с три спални ... с (по възможност) 3 или поне 2 бани...и сравнително близо ( не повече от половин час пеша) от Karluv most или Staromestske namesti.....?
Благодаря предварително на всеки, който има инфо и реши да го сподели с мен  Sunglasses

в Прага е пълно с предложения за апартаменти. ако пуснеш търсене в Гугъл, ще изскочат много сайтове за наем на апартаменти в Прага. зависи какъв ти е бюджетът.

аз съм ползвала услугите на тези:
http://www.happyprague.com/?lang=en (резервирахме през venere.com, има ги и в booking) - отлично място, на самия Бетлемске намести, на 3 минути от Староместке намести. много чисто и добре обзаведено, виж дали има по-големи апартаменти, аз съм била в такъв с 2 спални.
но докато търсих, през ръцете ми минаха купища сайтове, разгледай vrbo.com и tripadvisor.com - сигурна съм, че ще намериш каквото търсиш и то на добра цена.

# 509
И на мен понеже ми минаха един куп картинки и описания през погледа , реших да тествам и с препоръчани от хора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт