Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 139
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Привет момичета ,вечерен отчет Wink Супер сме с бебчо-дребчо ,избрахме си количка с таткото най-накрая, сега ще я поръчваме на лелята в Германия - Куини Фриистайл.Ако някой има отзиви за нея моля да сподели Praynig
Елфче ,парочистачката която си взех е на Керхер,за домашна употреба,но се запалих от рекламата по ТВ, реших че тази ще е по-качествена , а и е на същите пари - 245лв., има си и гарнция и сервиз ако нещо се повреди,а има и доста накрайници - за фуги , за пода,  за стъкла , за по-малки повърхности,общо взето съм  доволна ,банята ми лъсна, а и фурната и котлоните и имам чувството че наистина е чисто , а не само замазано, така пофалих се ,дано не съм ви досадила!
Мъжо тъкмо ми помогна с вечерята и отивам да похапна , може пък да му е дошъл умът най-накрая след всичките ви пожелания  Joy

# 526
Привет,
Честита дъщеричка на Пебс!  Да е жива и здрава и да носи само радости на мама и тате!
Ние днес му ударихме едно яко чистене, така се  уморих и въобще не можахме да се възползваме от хубавото време. Ама какво да се прави като мъж ми е на работа през седмицата и през уикенда всичко и почивка и работа в къщи...
Снощи за пръв път имах силно болезнени контракции, някъде към половин минута  продължиха, но после всичко спря и спах кат пън цяла нощ... А и на мен ми харесваше датата 29 , сина ми е роден на 09.02. и ми се виждаше добра идея да има същите числа и в датата на беба, ама не...

# 527
  • тук

ЧЕСТИТО  НА ПЕБС И ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО

Choosy, 10x

# 528
минавам само да ви пожелая лека и спокоина нощ

# 529
Лека нощ и от нас двамата  Peace

# 530
Валче, сакън недей! Твърде тежка и неманеврена е! Ако ще е триколка Quinny, то нека е Speedi. Ще останете доволни  Peace

# 531
  • Пловдив
И  аз така се уморих днес следобед. Краката ми са се подули като понички. Явно доста сме им натежали двете с бебка. Ляга ми се пък като знам как ще се въртя пак до 2-3ч и направо  #2gunfire

За албумчето на бебетата отдавна щях да ви казвам да го заключим, но си помислих да не се обиди някоя мама и си замълчах. И сега като прочетох статията веднага щях да пиша, но браво, че сте ме изпреварили.  Peace

# 532
Хей, момичета, добър вечер!

Мила Pebs, честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава и голяма късметлийка, а на теб пожелавам бързо възстановяване!    smile3541

Jennie, добре дошла отнова при нас!  Hug

kleaa , радваме се, че се включи в нашата тема! Аз също съм нова и не съм от най-редовните в писането тук.  Wink Понякога си казвам 'Какво толкова има да споделям, все пак всички са ми познати само от техните мнения във форума', но като се замисля -  по-лесно е да се споделя с човек, който може да те разбере истонски. А и тук в темата намерих толкова отговори на мои терзания, че не мога да не благодаря на всички вас!  Heart Eyes

Аз пък бях сънувала преди време, че ще родя точно днес и даже се шегувах с моята акушерка, че днес трябва да е подготвена, ама ... определено нещо не ми се сбъдна съня  Joy
Абе луда работа е това мозъка на бременната жена! Иначе днес ходих на запис на тоновете, беборанка си е добре, но нямам никакви контракции  Thinking Та и аз като Ета се замислям да предприема някакви по-сериозни мерки за предизвикване на раждане. В моя случай разходките не помагат - и с тях, и без тях - все тая! След изчетеното в нашата тема, ме навява мисълта, че няма как да се повлияе, за да се предизвика раждане. Бебчето си идва, когато му дойде времето и изобщо не се интересува, че накрая ние - майките, които наближават термина си или вече преносват, се  чудим и маем какви да ги вършим, че да ги изкараме от удобното им 9 месечно хранилище  Tired

Всъщност, важното е всичко да мине добре, пък КОГА ще е нашия щастлив ден... това не е толкова значимо!  Heart Eyes

# 533
tamarisk, ако ставаше с разходки... то трябваше вече да съм родила на сред улицата!
Особено петъка - за варненки само ще си кажа маршрута: от "Лятно Тракия" оставих дъщеря ми в Руското и по "Ген.Колев" пеша до МД. От МД пеша до Пощата, от там до Шадраваните, от шадраваните се пуснахме с Валя до Кукления театър и после обратно до "Лятно Тракия" пеша, разбира се. Не знам колко е като километри, но е бая, а съм броени дни (на едната ръка!) преди термин.
И всичко, което постигнах бяха зверски болки в кръста и коленете. Позиви за раждане - тцъ!

Според книгата за бременни, която имам, раждането започвало със сигнал от мозъка на бебето. Това е истината - не пожелае ли то само да излезе, и с парашут да скоча - нищо няма да постигна!

Обаче не мога да издържа повече на напрежението и утре ще моля за радикални мерки! Дано д-ра не се запъне и да ме накара да чакам още седмица, няма да го понеса! Ще му припадна като на амниоцентезата  Mr. Green Мога го!
Ще замоля за някой друг палец и за мен!

Пък аз ще стискам за Митето и на краката! Катрин, не се притеснявай, всичко ще е наред, той все пак стоя съвсем малко в кувиоз!  Hug

# 534
Благодаря ти,Ета....
Надявам се,утре всичко да мине така както го искаш ти....а и нали знаеш.че утре е Андреев ден,може би малкото човече е решило да си излезе на датата и да празнува след време -рожден ден и имен ден! Hug

относно предизвикването на раждене се сещам за сериала ПРИЯТЕЛИ и за Рейчъл-какво беше люто и секс Laughing

утре по обичай се вари жито

хайде лека нощ от мен и дано наистина да е лека и спокойна
 smile3524
-малкото човече се разбуди....казва ми-Мамо ставай от компа,че съм гладен Laughing smile3504

# 535
Привет, дружина!

Ние вече сме в къщи, засега на  Шипка всичко е спокойно Mr. Green
Утре ще се включа с подробности и снимки, сeга само се записвам Laughing

Честито на всички мами родили през седмицата - ама дружина се заформихме Laughing
Да са здрави бебчетата, смехът им винаги да звънти около вас, да им се  радвате все така!

И да се похваля - освен мама станах и леля за пръв път Grinning
На следващия ден след мен, сестра ми роди племенника ми Калоян - много, много съм щастлива! Да ми е жив и здрав!

# 536
ПЕБС, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА !!!

Ето ме и мен дружина. Благодаря за загрижеността!
Все още никакви признаци на идващо бебе...
Чакане му е майката май  Laughing
Кураж на всички !

# 537
Ех, Еta, тези маршрути във Варна не ги знам, но предполагам, че ние с теб сме другари по мазоли (и неволи)  Mr. Green Аз преднто ми раждане го преносих с около седмица, та много добре те разбирам как се чувстваш. Сега до термина ми остават има-няма 9 дни, та ще видим как ще стане.
Според книгата за бременни, която имам, раждането започвало със сигнал от мозъка на бебето. Това е истината - не пожелае ли то само да излезе, и с парашут да скоча - нищо няма да постигна!
Тук съм напълно съгласна с теб и с твоята книга за бременни  newsm26
Ще стискам палци по-късно днес всичко да мине добре при твоя доктор, все пак, както казва katrin_bb  може малкия да иска да си дойде точно на именния ден!  Hug

Ще стискам палчета и за малкия Митко на Катрин! И аз мисля, че всичко ще е наред на прегледа, ама нали сме майки - може ли да не се притесняваме?!  Heart Eyes

Мила Lassiwelcome smile3525

Аз две нощи си спах като бебе, ама ето - пак ме хвана сомнамбулскто! И като знам, че после, ЖиЗ, малката няма да ми дава покой и ще се храним през 3 часа, хич не ми е до безсъници по никое време, ама ей ме на - лежах си дълго в леглото, въртях се и НЕ! Няма заспиване!  ooooh!

Сега да ви покажа вчера какво костюмче купихме за беборанка: това - http://www.duckybeaushop.nl/products/product/814 и това - http://www.duckybeaushop.nl/products/product/961

Лека от мен, че май още е много рано за кафенце и закуска   food010

# 538
deni4ka_m ,  kleaa welcome !

Lassi
  , добре дошла отново и на теб  Hug . а това 2 сестри да родят в 2 поредни дни е направо куриоз - да сте живи и здрави мами и бебета ,и на бабата и дядото желая същото - само си представям какави са емоции и вълнения за тях !

zlitova  , ета , имаше и още мами , дето няколко пъти ви сменяха датата на термина  , ся само да не ме погнете с метлата  Mr. Green , ама може пък настоящият ви термин да не е точния и всъщност да има още време до него !
това , дори да е така , ета не се съмнявам ,че ще успееш да ги омагьосаш докторите и да те не оставят още да препускаш по Варненските сокаци с големия тумбак - ми тез крака цял живот ще ти трябват - пощади ги малко Laughing!
La Fée
, почти бях убедена ,че сте във Виши , но по друг повод Wink Grinning!
katrin_bb , и аз като ета стискам палци за Митачко !
Marleen  Nista. mimmm nan4etobg и всички там - вие се знаете - моного лаконично нещо , а  Laughing?

то биваше и аз лаконично да пиша - все още сме 2 в 1 до след няколко часа  Wink ! ама не , пак ще съм Мара-подробната !

тъй - последен ден преди раждане - обичайното чистене . скоро един приятел ме попита " и какво ще ти помогне това за неспането и кърменето после ?" Laughing -няма да ми помогне -вярно е - чистенето не е никакво предизвикателство за мен . помните снимките от РД на Васето , дето толкова ви впечатлиха - оправянето на такъв погром за мен е въпрос само на няколко часа  , но пък никаква мебел от съществуващите не е сменила мястото си (подканях ги многократно , но те нъц Laughing) , а и новите отказаха да се самосглобят и сега кашоните им създават неравен терен насред стаите !
ей  , само някой да ми заприказва за бременни хормони ще го #2gunfire ! някак успях да овладея изкуството и да не мисля лошото , та чак до днес . само незнам дали ще успея така и като се върна в неуредена къща с бебок в ръцетете Confused !

освен чистенето , се разхождахме навън ,малко пазарувахме за бебко , ядох маскрапоне в онова ресторантче на партера на ЦУМ и не спах много , щото скоро си махнах лака от ноктите на краците и не остана време да ги пооправя ( те под лака се оказаха леко пожълтели Confused) , та сега ги кисна . обаче колата на триъгълника я понесох супер , и то в присъствието на Васил ( нема страшно , върлееше наоколо и не гледаше ) , не се намери кой да помогне ,че да му го оставя .

след час отпрашвам към ТК .
ета , айде дружке ! бях забравила ,че е Андреев ден - тъкмо подходящ за раждането и на твоето гардже ! ще се моля св. Андрей да закриля всички ни !

# 539
Добро утро.
Оска, пожелавам всичко да мине бързо и безпроблемно. Очаква те незабравма среща с малкото човече.
ета, стискам палци да стане като ти го искаш.
катрин, всичко ще е наред с Митето, не се тревожи.  Hug
Аз съм будна от 5ч тази сутрин, но ме досрамя да пиша толкова рано, явно имало и други като мен.
Ласи, уелкъм. Чакаме снимките.

Общи условия

Активация на акаунт