Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 180
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Пебс,
честита ти щерка! Дано всичко да е минало бързо и лесно и скоро да сте си вкъщи при кака Лизи и тати!
 Hug
  bouquet

# 511
Мили момичета, здравейте!  Hug

Благодаря ви от сърце за милите поздравления за мен и моето момиченце Мишел!

Не съм чела от момента, в който ви съобщих за радостното събитие при мен, но се надявам денс да ви изчета и да се включа с коментари!  Wink

Понеже за мен форумът и нашите темите направиха вълнуващото пътуване една жена да стане майка още по прекрасно смятам за нужно да споделя с вас какво се случва с нас.

Раждането мина нормално. Има обаче доста неща, които бих искала да споделя, но след като всички декемврийски мами родят.

Бях с планирано секцио, но запазих точния ден за себе си, защото това за мен беше по-лесният начин да се справя със смесените емоции на радост и тревожност, които  изпитвах преди важния ден!

Мишел се роди 2700 в 37г.с. но така и не ми я измериха на дължина. Според мен е 47 см.
Раждането продължи около 1 час. Преди това имах 2 часа подготовка и след това 2 часа реанимация. През цялото време съпругът ми беше с мен, а след раждането бебенцито не се е отделяло от нас. Останах в болницата 48 часа, което е минимумът при секцио и от 3 дни сме си вкъщи. Раздвижиха ме на 24тия час.

Сега гледаме да влезем в ритъм и да се поопознаем с малкото човече.

Ще кача снимки в албумчето съвсем скоро!

На всички мами и новородени бебчета желая много здраве и вълшебни емоции!

П.П. Извинете, че не се обръщам поименно и лично, но ще го направя като изчета темата!  Hug

# 512
Честито бебенце на мама Пебс, да й е жива и здрава и бързо възстановяване.

Мой те контракции също са предимно вечер и чак ме задушават когато съм легнала, а като се изправя за да си поема въздух и мъжа ми след мен, ама аз го успокоявам, че още е рано, в петък ме преглеждаха за разкритие и нямах, ама то тези генекологични прегледи голяма гадост били, доста ми беше неприятно.

На последък хич не ми се пише, приятна вечер от мен Party

# 513
  • Варна
Честита принцеса Ади на Пебс!!

# 514
Здравейте мили мами  Hug  !!!
Аз съм нова тук и от 2 дни чета за Вашите емоции и много се радавам, че има такива форуми в които мамите могат да споделят всичко което се случва в най-прекрастните дни от живота им.
Аз също съм бременна и чакам с нетърпение и надежда всичко да приключи добре!!!
Ще се радвам да ми позволите да споделям с Вас моите емоции!!!    bouquet

# 515
  • София
ЧЕСТИТА МАЛКА БЕБКА НА МАМА ПЕБС.ЖИВИ И ЗДРАВИ, СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ.

# 516
Дарлин, по повод статията която пусна, дали пък не е по-добре да си заключим и албума с бебетата?! Че гледах, че е общодостъпен?
Мммм даммм .. я да се заключ, че ....  Thinking

kleaa, добре дошла! Дай повече инфо, за да те впишат в първа старничка.

# 517
тук съм си,  Grinning

kleaa , добре си дошла

Jennie , добре си си завърнала у дома си - радвам се, че сте добре - леко гледкане вкъщи!! Много бързо ви пускат след секцио - 2 дни само - тук е минимум 5.  Grinning

Милейдичка, влизай по-често при нас и ще ти мине и депресия и всичко!  Hug Ама как така депресия - не стига че зор преди раждането, пък по време на раждането, че и после  Crossing Arms, ааа не съм съгласна! Ни щаааа ди пресиияяяя  Naughty-  ще се развеселяваме тук, дружки!  Hug

# 518
Честита бебка Ади на мама Пебс smile3525
Да ви е здрава и послушна, и много да ви радва Hug

# 519
  • Варна

Честита  принцеса на мама Пебс!

# 520
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА пебс.....нека изпълни с радост сърцата на мама и тати baby_neutral

Jennie добре си си дошла и бързо влизане в ритъма ма бебка Hug
kleaa добре дошла и на теб сред нас Wink
 МИЛЕЙДИ  Гледам че  споменаваш следродилната депресия и да ви се оплача че и мен яко ме е хванала,не иска да ме пусне и ми причинява главоболия Rolling Eyes......все на рев ме избива  и незнам защо newsm78,,,просто това което си написала ти е същото и за мен,явно сега докато не почнат разходките навън май все ще сме така,според мен всичко е от изолацията през която трябва да преминем защото бебчетата са ни малки още Peace...Ама как само давам съвет пък на мен кой ще даде Embarassed
Айде за сега милички,лека и мека вечер..... Grinning

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 19:01 от * Mimi_T *

# 521
Гледам, че се тревожите за Фейчето. На гости е за уикенда при родителите на хабито, затова я няма във форума и на скайпа. Аз надникнах с надежда, че ще си имаме още бебчета днес, но явно си чакат прилежно.
Добре дошла, kleaa.
Милейди, няма да се даваш на депресията. Naughty Влизай по-честичко тук, ако можеш, да се разведряваш.
Jennie, много бързо ви пускат там след секцио. Тук в частните клиники е така - макс. на 4ия ден си вън, а в държавните мин. 5 дни си отвисяваш.
Аз съм ЗА заключването на албума с бебетата.
Портман, все забравям да ти кажа, че имаш прекрасно семейство, а Алекс е много сладък.

# 522
как може да има такива хора,а за тези който са коментирали статията не ми се говори!
за съм,за заключването на албума

Джени,добре си се завърнала вкъщи Hug

Клеа,добре дошла при нас!

Милейди,имаш такова съкровище вкъщи,радвай му се...не се предавай на депресията!Усмихвай се по-често,ей така без причина и си повтаряй ,че днес най-хубавото тепърва предстой!

и така аз да кажа-днес ходихме на доктор-Митето е наддал от понеделник насам 350гр.т.с.днес е 2730гр.и е пораснал с цели 6 см-48см
Момичета,моля Praynigстискайте палци за утре-ще ходим да му преглеждат очичките...че нали 8 дена беше на кислород.....много ми е притеснено

# 523
не разбрах как трябва да дозапълня статистиката, ноооо аз чакам момченце на 23.12.09, това ми е първа бременност

# 524
  • София
Здравейте и от мен,
от няколко дена не пиша, но се чувствам много уморена.

Честито на новообебилите се мамчета, да са им живи и здрави дечицата Hug

При мен засега всичко е ок, в петък бях на преглед- бебка е около 3500 г, няма намерение да се обръща Crazy Тоновете са отлични. Другата седмица обещавам да пиша повече, целувки на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт