Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
*MILADY* благодаря мила  Hug

Пък коликите - мъчат ни още, ама е на периоди. Например онази вечер спа много хбаво детенцето, но пък за сметка на това снощи мрънка цяла нощ и почти не сме спали. Затова сега я чакам да се събуди да хапне и лягаме двете, че то вече не е когато на мен ми се приспи, ами когато тя спи, гледам да открадвам по малко сън.

Милейди, радвам се, че бебка е добро дете. Сигурно не е лесо с 2 деца, пък за повече да не говорим. Затова изпитвам особено уважение към Ета и Евил, а и всички с повече деца.

# 496
Честито на Пебс за малката голяма госпожица, живи и здрави и скоро вкъщи    bouquet  bouquet  bouquet

# 497
Милейдичка, много се радвам да те видя, слънце!  Hug
Това с депресията е гадост. Имам много близка приятелка, която го е преживяла и дори само на думи ми изглежда ... ужасно!
Пробвай с малко алтернативна медицина. Поне със сигурност е безопасно.
Първото, което бих ти препоръчала са капките на д-р Бах и готовата им форма Rescue Remedy:

Приложени& … ; (Rescue Remedy)
Официални& … 72; Rescue Remedy

Аз ги поръчвам от този сайт, страшно са бързи в доставката  Peace и си ги пия, че да не одУшим някого като ме хване нервата  Mr. Green

A ето и една статия на а … 0;ия.

Иначе моята шийка отдавна я няма, дори разкритие си имам в добавка. Обаче си кюта вътре още, готованкото!
Утре може да ми честитите десето квадратче  Mr. Green

# 498
  • Бургас
Честита бебка Адриана на мама Пебс!!! Много се радвам за нея, най-вече, че успя да роди и второто си съкровище на датата, която си беше харесала! Пожелавам им да са живи и здрави и бързо възстановяване на мама!!!    bouquet

От сутринта се каня да се отчета, още сме 2 в 1, но вчера за капак на всичките лошотии и болести, получих и контракции - болезнени, но за сега нерегулярни. Надявам се бебчо да си чака датичката и да издържа, че Мимето вече няма температура, обаче от вчера така кашля и киха, че сърцето ми се къса  ooooh! Моята кашлица уж понамаля, но не е изчезнала напълно... Как пък се струпаха наведнъж толкова гадости  Tired

Феичката наистина днес не се е отчела, от то вече всеки става подозрителен  Sunglasses

Отивам да положа морно тяло, че и малката маймунка да нагушкам, та дано поспи, че нощта отново беше тежка...

Много  Hug за всички...

П.С. Милейди, разбирам те какво ти е, що рев изревах и аз предния път...  ooooh! Дано отмине бързо  Praynig

# 499
Брех какви лоши хора има ..  smile3513 http://dnes.dir.bg/2009/11/29/news5456365.html smile3512

А Фейчето и в скайпа я няма ....  newsm78

И един виц за развеселяване на напрегнатата обстановка:

На бял мъж се родило бебе. Отишъл той да го види в родилния дом - гледа бебето мулатче. Тръгнал да бие жена си, а тя му обяснява:
- Ами то като се роди беше бяло, ама аз нямах кърма и го дадоха на една негърка да го кърми. Та тя като го кърмила и то почерняло.
Успокоил се мъжът, прибрал се в къщи, седнал да пише писмо на родителите си, да се похвали. Описал и случката с черната кърмачка.
След няколко дни получава отговор от баща си.
"Скъпи сине, едно време, когато ти се роди, майка ти също нямаше кърма. Затова те хранехме с краве мляко. Чудя се само защо чак сега ти поникнаха рога?"

# 500
Здравейте мами,сладурани.От много време не бях писала тук,макар че когато имам свободна минутка влизах и ви четях.Честити бебчета на всички родили и стискам палци на останалите,включително и на себе си.Как сте мили ми бременелки,чакате ли с нетърпение новото човече?Аз със всеки изминал ден се чувствам все по тежка и все по-трудно издържам на напрежението от очакването.Ще се опитам този път да съм по-редовна в писането,не само в четенето,поне докато не се роди бебчо,че с каката и с бебе малко трудно ще намирам време.Но който има желание ще се справи.Хайде лек ден ви желая и не се предавайте,малко остана  Hug

# 501
Дарлин, по повод статията която пусна, дали пък не е по-добре да си заключим и албума с бебетата?! Че гледах, че е общодостъпен?

# 502
Здравейте мили дами, ние сме тук 2в1 и всичко уж си ни е наред, но ни мързи да пишеме пък и няма май какво, нещо ми е тъпо!

Честито бебе Адриана на мама Пебс! Да е жива и здрава малката госпожица за радост на цялото семейство и бързо възстановяване на мама.

# 503
  • Варна
Дарлин, по повод статията която пусна, дали пък не е по-добре да си заключим и албума с бебетата?! Че гледах, че е общодостъпен?
Да, и аз забелязаох това и си мисля, че нещо просто сме объркали като го пускаме, понеже всичките ни албуми са заключени Peace

# 504
Честито бебче на мама Пебс! Дано да е така чаровно и усмихнато като Лизи! Бързо възстановяване на мама!
Относно албумчето - след тази статия наистина е добре да се заключи както преди, за да няма спекулации със снимките на нащите хубави бебенца!
Аз днес бях на преглед, и докторът установи 2,50 см разкритие, което малко ме шашна, защото все си мислех, че ще пренося... Колко дни мога да изтрая още...
Хубав ден на всички!

# 505
Честита мома Ади на мама Пебс! Да е здрава и родена с късмет   bouquet

Феичката наистина се губи... Thinking
eta  Hug

# 506
Дарлин, има всякакви хора на този свят, а за заключването на албума и аз съм ЗА това, че наистина той си е останал отворен  Peace
Милейди, дано скоро отмине тази депресия, много кофти наистина с тези наши хормони по време на бременност и след раждането  ooooh!
Феичка, може и да си почива днес, ако не ще се отчете милата сигурно скоро  Wink
Ета, вярно десети месец ще почнеш, да видя и аз от утре като спра хапчетата до къде ще стигна, дали този магнезий няма да се е натрупал в повече и да ми действа още доста време  Crazy
Колибри, Ериуса ми е много познат, но покрай това, че малката си го пие всяка вечер, че лесно прави изостряне на дишането и при най малката настинка, стискам палци да си дочака датата малкия младеж  Peace
Лек ден на всички

# 507
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ПЕБС!!! ДА РАСТЕ ГОЛЯМА И ЗАСМЯНА ЗА РАДОСТ НА МАМА!!!

# 508
днес май всеки използва слънчевиат ден

милейди  моята красница роди скоро иот нея знам колко тежко е изкара тази следродилна депресия,понеже цялата бременност е изпара супер спокойно после и беше много зле,и въпреки то пак му се радваше на бебето естествено нно явно хормоните надделяват.Ако имаш вазможност не оставяи много самичкаи а си мисли само  хубави неща.

еййййй как може да има такива хора с такива неща да се гаврят newsm78

# 509
абе милички аз чак сега се загледах че мен ме няма   на 1 страничка.а мисля че писах няколко пъти за термина ми но меже и да  не сте го видяли.Моля ако може някои да ме впише 27.12. първа бременност момченце (поне така казват).предварително благодааря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт