Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Честито бебе Ади на мама Пебс! Да е жива и здрава малката госпожица и бързо възстановяване на мама.

И на мен много ми харесва днешната дата, особено като се има в предвид, че днес ми беше и термина, толкова исках да дочакам, ама бебка не мислеше така. За сметка на това днес става на 20 дена, направо не мога да се осъзная колко бързо минаха.

А относно тапата и водите - аз тапа, каквато вие описвате с кървави нишки не видях, но все си мисля, че течението за което бях писала има общо с нея. Пък водите така ми се лиснаха, че не само че се намокрих цялата ами и пода.

Колибри мила стискам палци, Дамянчо да изчака 1 декември. Пък на всички мами с признаци, леко раждане. То и на другите де, че не се знае.

# 481
добро утро и от мен
аз доста раничко се наспинках но понеже 2 дена  не съм влизала и докато ви изчета станало обед.

честито бебче на Пебс.Бързо възтановяване и да сте много здрави и щастливи  bouquet

днес е наистина много хубава дата на този ден моето братче е родено  party023 почерпете се за негово здраве.да ми е жив и здрав и жиз в наи скоро време вуйчо ще стане Hug

при нас нищо ново нито интересно, освен че от както вече съм в 9 месец вече чакам когато реши да си излиза а вие дето сте вече толкова близо до термина си представям за какво чакане иде реч Thinking,тези два дни такива разходки че доста добре ми се отразиха и някои покупки направихме за бебчо много съм доволна Grinning.И днес маи пак ми се излиза такаче смятам да си хварля едно дишче да поошетам малко и да се поразходя че така ми се пазаряд коледни неща и нямам време да украсявам вече, амаи е раничко newsm78

от мен засега приатен и много усмихнат ден Hug

# 482
Честито бебче на Пебс и бързо възстановяване!  newsm51

И аз тук, 2в1, няма да излиза бебето. Приятели вече се обаждат на мъжа ми да питат дали имаме попълнение, че моя бяс и нерви май и през тела се усещат  hahaha Вчера такова скачане нагоре-надолу по стълбите му ударих, че и с пазарски чанти, а дори и 1 контракцийка не получих  ooooh! Вече инструктирах милото да казва, че ще раждам на 29.02  Rolling Eyes
Хубав ден на всички   bouquet

# 483
Честито бебче на Пебс ,да е живо и здраво,а на мама бързо възстановяване    bouquet    bouquet   bouquet

# 484
  bouquet ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПЕБС.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ПУХКАВА И ПОСЛУШНА!

Колибри-стискам палци Дамянчо да устиска до датата Hug,то не остана още 2 дена Hug

п.с.Ла Фе се губи от вчера.а по принцип е доста активна...може би вече имаме чуждестранче LaughingДано всичко да е наред при нея! Hug

# 485
  • Варна
Супер, супер, браво Пебс.
Честита малка госпожица!!!
Много се радвам за теб Пебс. Много позитивен човек си а и да не забравяме че си от основателките на нашата хубава темичка  bouquet Бъдете щастливи и горди родители на две сладки същества Честито!

Етке дано и при теб скоро се свърши с това чакане че както казваш е много неприятно това непрекъснато дебнене дали мърда.
Аз на термина си съм била на разходка и на кафе и съм казвала "Днес ми е термина" Laughing Laughing Laughing
Колибри устискай малко остана Hug

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 12:10 от She_R

# 486
  • sofia
Честито на Пебс, да е много щастлива с малката принцеса!

И аз имах предчувствие че на сутринта ще имаме нови бебоци. Да са живи и здрави всички!

Collibri, седенето не се препоръчва, защото натиска от тежестта пада точно върху шийката. Полегнала или легнала, в повечето случаи казват наляво, на мен ми е по-удобно надясно - както се чувстваш ти по-добре. Разбирам че се изкушаваш в това разкошно време да тръгнеш по поляните, просто го давай по полека.

Хубав ден на всички! Оставаме в очакване на нови включвания.

# 487
а някой има ли новини от Амбър  newsm78

# 488
Честито на Пебс!!

Да, и аз щях да питам за Амбър. Също и за Ласи. Време е да я изпишат.

Колибри, ще устискаш до първи, убедена съм!

# 489
  • София
Добър ден за втори път, с повечко подробности и писания
She_R взе ми думите от устата  Hug, Пебс верно май беше първата дето се вписа в темичката, спомням си, че предишните декемврийки я бяха направили и ни канеха да се записваме, аз придобих смелост две, три дни след нея - ех, спомени, спомени, все едно беше преди сто години. Сега вече сме толкова много и толкова близки ви усещам, че си казвам някои неща, дето по принцип не бих се казала, че съм голям темерут понякога Blush
zlitova   Joy хубаво 29.02 - ама годината поне уточни Wink  
Писна ми това чакане, никога не съм си мислела, че ще откарам до термин, с тия контракции все си виках, поне в деветия да влезна, а то какво стана Thinking И аз като aluin имам контракции всяка вечер, къпя се немедленно да съм готова за спринт и ....... после си лягам и така до следващия ден. Въобще взех да се къпя по няколко пъти на ден вече, и съм все в готовност и нищо Mr. Green
Споменахте главоболие - също от няколко дни го имам, но си мисля да не е от кръвно, че ми се е развалил апарата, та днес помолих да ми донесат един да видя, че ако е от високо не е добре работата.
Ккакво друго да се оплача - не се сещам вече newsm78
walia78 да не си се сдобила с мопа дето го въртят цял ден по рекламите, щото аз много вяра нямам при такава активна кампания, ама ако верно чисти - казвай за знаеме Grinning

# 490
Добър ден за втори път, с повечко подробности и писания
She_R взе ми думите от устата  Hug, Пебс верно май беше първата дето се вписа в темичката, спомням си, че предишните декемврийки я бяха направили и ни канеха да се записваме, аз придобих смелост две, три дни след нея - ех, спомени, спомени, все едно беше преди сто години. Сега вече сме толкова много и толкова близки ви усещам, че си казвам някои неща, дето по принцип не бих се казала, че съм голям темерут понякога Blush

и аз така елфче..  Mr. Green  а и от темерутщина съм и толкова несериозна в темите, ту ме има, ту ме няма,.. в началото си викам тия отчетни теми много лигави ми се струват, само бонбони и кафенца се раздават за щяло и нещяло.. ама то си е готинко, едно сговорно дружинно..   Joy .. си ми станахте на сърце повечето..
днеска пак е слънце и пак главоболно ми стана.. не ми действа добре слънцето ей..  къде си ми е дъжда от вчера..   Wink Mr. Green

# 491
Алуин, радвам се, че вече ти се пише в нашта темичка  - кефиш ме  Peace...
вече викаш ти харесват закусчиците и кафенцата, току виж скоро и слънцето залюбиш  Mr. Green...

Аз по ваши съвети /мерси Алба/ днес полежавам основно, ей много секлетясвам, щото навън е такова приказно... а и аз се чувствам добре за движене, ама нали пусто му да не предизвиквам нещата...
Зяпам филми.
На тема приказни филми съм и съм си свалила игрални приказки, много се кефя  Peace.
А мъжа ми мие прозорците, и е отворил и слънцето ми пада точно на корема - и Дамянчо как се размърда и разигра - много му се нарадвах, щото и аз като ета, напоследък по-леко го усещам.. ами то сигурно няма място човечето....
Та като го напекох сега и той се активира - дано му е кеф. Като на плаж  Hug Flutter. Ели си играе отвън в градината пълна идилия... а аз сутринта имах малко менструални болежки, сега нямам никакви отново. Засега няма да звъня на док. Ще чакам да видя какво друго ще ме изненада или няма да ме изненада...

Много ви благодаря, за подкрепата и че ме мислите  Hug Flutter - да знаете - много ми помагате, като единствените хора, които ме разбират истински!!!  Hug

Тук като ми излезе розовото сутринта и се чудех да ходя ли пак на преглед, кво да правя - мъжа ми вика - няма да ходиш, това ти е като вчерашното... викам си - ти пък откъде знаеш кво да правя ... дето хич даже не знае що е то тапа и за кво служи... майтапи... ама компетентен...  Grinning.

Та, много сте ми милички и обичливи всичките!!  Hug Hug Hug
Лек и хубав ден на всички, бременни и вече небременни приятелки!

# 492
  • Пловдив
ПЕБС ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА. МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ Й ЖЕЛАЯ.

Ако щете вярвайте не съм си подала носа навън тази седмица. Грехота е в това хубаво време, обаче не ми се мърда никъде. Утре ще излизам по работа, та и аз да видя свят и те мен  Mr. Green
Иначе ни тапи, ни води, нищо не ми излиза и по-добре де. Дано Ласи се включи днес , може да има новини от Амбър.

# 493
  • Варна
имам контракции всяка вечер, къпя се немедленно да съм готова за спринт и ....... после си лягам и така до следващия ден. Въобще взех да се къпя по няколко пъти на ден вече, и съм все в готовност и нищо Mr. Green
Хахая Елфче и аз забелязох това при мен Laughing Laughing Laughing Къпя се доста често на ден Heart Eyes

# 494
ЧЕСТИТО МАЛКО ПРЕКРАСНО МОМИЧЕНЦЕ НА ПЕБС!!! ДА ИМ Е ЖИВА, ЗДРАВА, ПОСПАЛИВА И МНОГО ПОСЛУШНА МАЛКАТА АДИ!   bouquet

Аз нещо съвсем не съм в час и изоставям изцяло с всякакво четене, а какво остава за писна, ама да знаете, че не спирам да ви мисля- все едно от най- добрите ми дружки са ме отделили и ми много смотано  Crossing Arms
Бебка в най- общи линии е добричко дете, но мама я погна, за огромно мое съжаление, пословичната ми следродилна депресия и рева като магарица, живота ми се струва черен и тн...Хайде да не ви се жалвам сега, ама ако има някое другарче с тежки следродилни дни може да ми се обади, че да знам, че не съм сама в тъпотията си. Толкова я исках и чаках малката, а сега все едно края на света ще идва  ooooh!

Колибрич, ти да си седиш на д-то, мило, че да спешавате с Рени нещата по секциото! Почивай си повечко сега, а аз щ стискам палци да няма изненади по- рано  Heart Eyes

Етка, ти плана с кекса на мъжа от засада не го ли пробва или и това не свърши работа? Хайде теб пък да взема да те натиря да раждаш вече, че то на какво прилича. Ти се радва, радва на тази ми ти шийка 100 километра, а сега виж как ти се отплаща гадТа  Crossing Arms

scrye, честити ви 20 дни на бял свят   bouquet Как сте с коликите? Още ли се мъчите?

За раждането ми се иска да ви разкажа, но все не остава време за писания. Само ще кажа за доверилите се на Рени Ковачева, че тази жена е невероятна!!! и можете да сте сигурни, че всичко под неин контрол ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт