Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Хайде добро ви утро!! Аз бързо, бързо се наспах и станах да направя закуска! Вчера си легнах раничко, че нещо ме беше насвил корема. Вечер взе често да ми се случва, добре че сутрин съм ОК!

То наистина много хлъзгаво станало Laughing Laughing Laughing Интересно ми стана с тия предводи, не знаех че има....
Хубав почивен ден на всички newsm51

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 08:16 от dori_ta

# 466
Добро Утро и от мен, благодарим за закусчицата на Доритка!!!   bouquet
Колибри как мина ноща?? Ериуса е антихистаминово лекасртво против алергии. Ако си предразположена към алергии се дава за да не проявиш реакция към упойката.
Никой не се е похвалил с бебенца снощи, да видим днес как ще е  Flutter

# 467
dori_ta страхотна закуска   bouquet , на всички станали и още излежаващи се добро утро.
Говорейки за тапи, води и всякакви течности  Crazy се замислих моето течение, което си е доста обилно, щом съм с ежедневка постоянно, да не е от водите примерно, лека - полека да се изливат. Но утре съм на ЖК и се надявам по-обстоен преглед да направим.
Collibri чакаме включване.
Zuzi все забравям, ама май беше казала че си от Смолян, страхотен град, там съм родена, а доста годинки поживях в Мадан (моят любим град), е понастоящем вече съм в София, но не толкова от кеф ами заради мъжа ми, иначе ако мен питат бих избрала с 2 ръце и 2 крака Пловдив, където минаха студентските ми години. Но така реших да си кажа аз, дано не съм досадила.

# 468
Добро утро неделно!  Grinning

Как пък вчера един бебок не изрева, ех, тоя тодор колев никъв го няма.. аз се чувствам по добре и се замислих че освен хормони.. мойто си е и геофизично, времето е доста шантаво като за края на ноември а и пълнолунието си иде.. та вчера като се понаваля и на мен ми стана по добре..  Simple Smile но и цял ден мързел голям - гледане на филмчета и лежертсване с книжки, две три чинийки я съм измила, я не.. никой с нищо не те занимава.. добра формула за нервите..

оска, Колибри големи сте ми веселушки  Mr. Green Hug да си дочакате щастливо датите.. и хубаво хубавило на самите раждания..  Grinning
pebs и на тебе и на тебе!
dori_ta и аз сутрин съм по добре.. всяка вечер си имам болки в кръста, даже им се радвам, понеже все пак тялото трябва да показва някви признаци за престоящия ивент, ако ще и след 2 седмици да е .. стягането в корема не го усещам много, ама то май си е до организъм.. по принцип съм от тия с неболезнения, но обилен цикъл и се предполага че матката ми не ги прави такива болезнени контракциите.. още едно от многото схващания, така че никой да не го взиам за чиста монета.. ще видим!

иначе имам си аз някво като бяло течение, ама не му се връзвам много аз, освен ако не ми стане възмного пък изведнъж.. микробиологията миналия месец ми беше чиста, дали е тапа или не се тая, така или иначе като ги гледам ражданията дотук и от разкази.. формули за тая работа мнгоо мнгоо няма! при всеки различно.. като дойде същинката ще се му се мисли..

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 09:22 от aluin

# 469
Добро утро.
Хайде на новинатаааааа...
Днес в 4,10 със секцио на бял свят се появи Адриана на мама Пебс. Тежи 3450гр и е 50 см. Казва, че е много сладка. Да ви е жива и здрава малката Ади!

# 470
Здрасти! Тук съм си, все същата... Спах много добре, нищо не ме тормозеше  Crazy.
Тая сутрин пак розово хлъзгаво. Излиза при ходене по голяма нужда и при раздвижване. Като си лежа примерно през нощта и ходя по малка - нищо не се случва... Явно като се понапъне положението тогаз му се излиза на това...
Колко ли хлъзгаво има в мен се чудя и мая.. но става все по-розово. Иначе нямам болежки. Ще видим днес какви ще ги надробим.

Ангелчето, проверете дали са води - може да си вземеш от превръзката с теб, те поливат там с една течност и гледат реакцията, така разбират дали са води.

Не знаех за предводи и след води. Но доки ми каза, че ако е спукан мехура високо, може да изтича по малко, а не да се излива. Но пак си е спукване на мехур. Та е важно да се провери.

Ура, мъжа ми се отказа да ходи на работа в понеделник, ще съм една идея по-спокойна, че има кой да ме вози и споделя вълненията ми.

Гледам вчера никой не роди! Алуин - съня ти е бил сигурно точно за Тодор Колев - трябва да видиш как е тоя човек - да не би да имал вчера верно рд?!  Grinning

Дорита, много хубава закусчица.
Вчера от зор, след 20ч реших да не ям, до тая сутрин, нито да пия - че нали не трябва да се яде преди операция, пък аз знам ли кога ще се наложи с тия тапи... Та сега съм гладна .... ще хапна нещо очарователно  Crazy.

С килата пък съм смъкнала 1кг от миналата седмица - ама аз нали тогава ви споделих, че прегреших с тестено и сладко почти всеки ден... и явно ми се бяха отразили, тая седмица отново си стъпих на диетката и всичко се нормализира... Та общо съм си +6.

Бреее, какво пролетно време е днес отново! И пусто му не смея да се разхождам, ще си кисна в нас...
На Етка, специално приятни разходки - знам че навърташ километри  Grinning

Айде, да видим днес какви изненади ще ни спретне деня!Пебс, mama Anny ? Тука ли сте още?

# 471
  • София
ЧЕСТИТА БЕБКА НА ПЕБС - ХЕ, ЗНАЕШЕ СИ ТЯ ДАТАТА

# 472
Лелеее, ПЕБС! Как ме изненада!!! Ти си предчувстваше!!!  Hug Hug Hug

Да е ЧЕСТИТА АДРИАНА на мама ПЕБС!!! Леко възстановяване на двете и безмерно щастие!

Улучи тя готината дата 29.11.2009 Simple Smile)) - значи избраната дата за секцио направо почти си е съвпадала с решението на бебка - страхотно  Peace
Какво ли се е случило нощес, че така спешно - Чуузи, ако разберете пишете, че живо ме вълнува темата. И тя беше споменала за падане на тапа...

# 473
ООО каква хубава новина. Честита дъщеричка Адриана на мама Пебс! Да расте здравичка, послушна и да радва много семейството си!  bouquet

Collibri благодаря за съвета, не бях се сетила, но наистина ще занеса превръзка с мен да проверят дали са води, то иначе ако е леко спукан мехура няма как да разберат май  newsm78 , но това е добра идея  Hug . Иначе си имам опасения че може води да са, понеже на миналия вагинален д-ра ми изписа Полижинакс, та от него течението се махна, което биеше към бяло и сега остана едно безцветно течно.

# 474
еееее баш дата като за пебс.. супер супер!

ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!     bouquet тя снощи в 21:43 е писала в темата за ТК, понеже и аз я следя.. явно бързо е станало всичко..
аз си мисля че днеска ще изскочат още бебоци..

а за Тодор Колев, горкия човек как го взех на подбив.. мисля че е зодия дева така че не важи... 
Цитат
роден на 26 август 1939 г. в Шумен (от википедия)

Mr. Green да при това августувска

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:22 от aluin

# 475
Честито на новите мамчета. Много, много щастие и здраве Hug
Само да кажа ТУК СЪМ 2 В 1.
Отивам пак на походи друг начин няма.

Лек ден мамчета и разходете малките дупенца докато има слънчице още.

# 476
Хе, хе, подозирах още вчера, че ще има ново/и бебе, даже преди да легна за това и се включих  Grinning

Честита радост на Пебс! Да им е много здрава!    bouquet

aluin и аз се сетих на сутринта за Т.Колев  Mr. Green Понеже вече имам цяла папка с несбъднати прогнози  Laughing Последно и майка ми беше сънувала 3 дати, ама си минаха и заминаха. И астрото не позна. Като минаха първите ми беше страшно чоглаво, а сега взех да се забавлявам някой като каже "Май ще е днес, ще видиш!"
Снощи даже ме бъзикаха, че много добре съм щяла да играя Дядо Коледа с това шкембе, къде съм бързала да раждам  Mr. Green

Ей, всеки случай никога до сега не съм казвала "утре ми е термина" и да съм още бременна! И с това опровергавам теориите за момичета-момчета. Девойките как си излизаха леко и непретенциозно, изненадвайки ни с по половин месец по-рано!
Цяла нощ спах на пресекулки да го ръчкам дали мърда, понеже последните дни е доста по-тих.
Утре тропвам крак в болницата, лягам на земята и казвам "оставам да раждам!" Просто ще полудея с това следене "мърда-не мърда"

Колибри, не се шашкай, че вероятно няма да си дочакаш определената дата (пък може и да я дочакаш?). Най-добрият вариант е бебето да тръгне да излиза само, нищо че д-рите предпочитат плановите неща! Успокой се и се остави по течението (ама че точно казано в случая  Wink)

Този път моето слузесто тапообразно желе тръгна почти от 38г.с. Ама розовото още не е "дошло".

Мацки, възползвайте се от предложението на Муцуна! Няма да съжалявате!   bouquet

# 477
ЧЕСТИТО НА ПЕБС И СЕМЕЙСТВОТО ,МНОГО ЩАСТИЕ С МАЛКАТА БУБОЛЕЧКА!
Добро утро мацки , все още сме двама.Доритка благодаря за закуската!
Стискам палци за всички ни днес,на тези на които имат някакви признаци на скорошно раждане ,успех ,не се шашкайте ,всички ни това ни  чака.
Наистина е много слънчево днес ,ама на мен вече разходката ми е много кратка,не ми издържа нито кръста нито пикочния махур Embarassed
Яко ме е хванало гнезденето ,само се оглеждам още какво да изчистя,чак майка ми се шашка че иначе не съм такава ,явно да си имам нова парочистачка е било супер яко  newsm78
Хубав ,слънчев и прекрасно лек ден не всички ни!

# 478
eta  Hug
може би е точен стрелец Андрюшката... иска да си излезе като по документи.. на термин та на термин!

а за фотосесията взех да се замислям.. току си разнообразя времето с малко суета.. айде ще помисля до утре!
за чистенето - хич не ми се чисти! Simple Smile
даже тука надойдоха на гости свекитата.. и са се захванали да оправят.. те па в неделя сутринта точно, а по христианскому в неделя до обяд не се работи.. аз си го спазвам това, свикнала съм от малка и хич няма да им помагам сега..

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 11:04 от aluin

# 479
Честито бебче Адриана на Пебс   bouquet Браво! Да се възтановяват бързо и вкъщи да си се гушат!

Много сте писали! отивам да ви чета ...
Аааа... Зузи - колата беше миналия месец. Сега бебешката количка капарирахме Peace

Общи условия

Активация на акаунт