Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Чух, се с ет-ка и тя и беб са о.к. гушкат се  и са щастливи.
Раждането,като по учебник е минало, ама тя ще разкаже подробно.
След няколко часа ще пусне снимки на малкия да го видим какъв
точен пич е.Ето това е най-точното бебе на декемврийския отбор!
Не стига, че на термин ,ами и на именния си ден изкочи. Браво!
Щастливо ми е!
Сваляйте гащите, че днес още бебета чакаме, все така бързо и лесно
да се раждат!

# 676
Честито на мама Ета
Да расте здрав и силен малкият юнак Андрей
smile3525 smile3525 smile3525

# 677
Добро утро!
След вчерашния бебеносен ден да видим колко попълнения ще имаме днес! На всички планирани и непланирани мами стискам палци  fingerscrossed
Аз съм на среща с консултанта днес, който ще реши дали да ме индуцират. Моля за някое и друго палче, че и да каже 'да', в тая държава няма да направят каквото и да е в близката седмица.
После ще мина на отчет  Wink

# 678
Добро утро на всички, абе много сте ранобудни, леле от кога сте се разписали, а и каква хубава новина си имаме.
Eta, нека Андрей ви е жив и здрав, много щастливо детство му желая и много сбъднати мечти!
На теб леко възстановяване и те чакаме да разказваш!

Днес е големия ден и за Колибри, стискаме ти палци и те чакаме с хубави вести, на всички останали успех по прегледии ако има раждащи, по-леко да минава  Praynig .

# 679
  • София
Добро утро и честит ни месец ДЕКЕМВРИ  Hug
Пожелавам на всички лесно и бързо раждане и скорошна среща с малките мишлета

И аз днес съм на преглед и се надявам на изненада - стиснете по едно палче и за мен Heart Eyes

# 680
ЧЕСТИТ ДА НИ Е НАШИЯ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ!!! САМО ХУБАВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА ДА НИ ДОНЕСЕ!!!

ЧЕСТИТ АНДРЕЙ НА МАМА ЕТА!!! ВИНАГИ ТАКА ДА Е ТОЧЕН И МНОГО ДА СЛУША!!!

Хайде и по една закусчица да сложа за всички. Ние освен че чакаме бебо, ще имаме и други скъпи гости. Нашите пристигат в Четвъртък и ще е голяма веселба в къщи, но не сме се виждали почти година и много се радвам. Успешен ден на всички и много успешен месец   bouquet

# 681
Честит да ние нащият месец декември!!!!Само хубави новини да ни носи и най-здравите бебета!
Колибри стискаме палци днес всичко да мине нормално и Дамян да се появи на белият свят с лекота!!!
Ще чакаме добрите новини!!!! Praynig
 Hug
Честити бебенца на всички ,нека са живи и здрави и растът големи калпазани Laughing

# 682
Честито на Ета и Милена  Hug да растат здрави, пъргави и щастливи малките мишлета  Hug

На Колибри, стискам палци  Praynig

# 683
ЧЕСТИТО  Eta , МНОГО ПОСЛУШНО БЕБЧЕ СИ ИМАШ ВЕЧЕ ,ВИЖ КОЛКО Е ТОЧНО ,ЖИВИ И ЗДРАВИ, И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ!
Каква хубава новина ни сервира за закуска, Биби благодаря за масата ,изглежда  вкусна Hug
Радвам се че дочакахме декември ,за нас които още не сме родили , Колибри чакаме добрата новина ,и стискаме палци !

# 684
ЧЕСТИТИТО НА ВСИЧКИТЕ МАМИ, СДОБИЛИ СЕ С БЕБЧЕТА ВЧЕРА Simple Smile
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ!
КОЛИБРИ, СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ДНЕС Hug
И моят термин е днес, дали госпожицата ще се покаже? newsm78 Или вътре си й е по-хубаво?

# 685
Честит Андрей на мама Ета. Какво раждане само, уж ще спи пък набързо се обеби. Да ти е жив и здрав бебока.

Вече сме декември, сега ще почне истинският бебевалеж.  Party
Стискам палци и за Дамян.
Аз вчера украсих елхата и преди това изчистихме целия етаж. Сега ще чакаме да дойде и нашия ред, макар че още е много рано.

# 686
  • Варна
Здравейте, здравейте, аз си легнах заради контракции вчера по-раничко, ама си мисля, че и Ета ще спи та се упокоих с нея Mr. Green, пък тя тръгнала да ражда.
Биляна, супер новина ни пусна вчера, да ви е жив и здрав и на вас приятелките на мама, Андрейчо и да го фоткаш много, много Hug Hug Hug

Ета, на теб мила какво да ти пожелая, поизмъчи те този господинчо, но виж за какво пък. Тъкмо говорих, че много малко са децата родили се на термина се, а почти няма такива, които да имат име преди да се родят и да се съобразят с него Grinning
Пожелавам ви да ви е жив и здрав момъка, гордост за каките! Бъдете голямо и щастливо семейство!!!!

Колибри Praynig Praynig

# 687
  • Smolyan
ЧЕСТИТО НА
ETA
MILENA

Да са ви живи и  здрави момчетата, на вас бързо възстановяване   bouquet
Много е вълнуваща темата, едва ви изчетох - много сме изписали  Heart Eyes
На Colibri стикнати палци от мен и на всички, на които им предстои.
Ние вчера със свеки изчистихме изоснови апартамента  и днес само почивам. Смятам да се отдам на стерилизаране на помпата и други неща, които да допълня в сака.
rush аз също обичам да украся рано, много ми харесват празниците през декември. Смятам да украсим днес като взема детето от гладина. Ако може дай снимки  Simple Smile

# 688
Като казахте Коледна украса...вчера наизвадихме кашоните с малката и уж тръгнахме да я слагаме / тя по-скоро да разтуря и да ме ядосва с претенциите си/ и се усетих, че май няма да е подходящо спрямо бебето. В смисъл разни брокати хвърчат, гирлянди прах събират...та си я прибрах обратно и сложихме само фигурки и свещници. Ще купим и малка елха с коренче, на която украсата ще е само с непрашясващи играчки. Колко кашони прибрахме обратно не е истина  ooooh! а малкото протестира и си ги иска.

Уф, отивам на зъболекар  Tired предпочитам 10 гинекологични прегледа пред един зъбарски.

# 689
Честит Михаил на мама Milena 1976 - да е жив и здрав, да слуша мама и тати !
Честит Андрей и на мама Eta - нека си носи името с много здраве, късмет и щастие !
И на двете Ви бързо и безпроблемно въстановяване и много щастливи мигове с малките Ви мъже  smile3525

Collibri - на теб стискам палци за едно безпроблемно раждане днес  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт