Отговори
Дължа пари на джет кредит и незнам дали да вкарам определена сума пари в картата?Притеснява ме да не ми изтеглят парите от картата.Имам спестени пари,който ги пазя за черни дни и да не стане така да ми блокират картата и да остана и без тях.

# 1
  • Перник
По-добре си ги сложи по дюшека. Ако те пратят на съдебен-изпълнител, могат да ти блокират сметките.
Но те ще намерят начин да си ги вземат. Съдя-изпълнителят има право да запорира движимо и недвижимо имущество - заплата, кола, апартамент. По-добре намери начин да върнеш парите по някакъв начин. Да не те изненадат неприятно. Съжалявам, но такава е реалността.

# 2
Мерси за бързия отговор.

# 3
  • Бургас
Те самите няма как да ти изтеглят от картата, но ако те съдят то съдия изпълнителя може да ти я запорира.
Не разбирам защо не си плащаш дължимото, а си криеш парите, защото ако те съдят може да си искат парите с лихви и това да ти се види като "черни дни", пък и разходите за делото ще се поемат от теб, а те не са никак малко. Накрая ще платиш двойно повече отколкото дължиш сега.

# 4
Закъсняла съм с 2 месеца,не с 5 години.Парите ще си ги получат,но в момента имаме затруднения и ще се наложи да им ги дам всички накуп след нова година.Едва ли за такова закъснение ще ме дадат на съд.

# 5
  • София
Картата с каква сметка е обвързана - кредитна или дебитна е? Ако е кредитна, реално парите са на банката и не могат да пипат парите. Ако е дебитна, значи парите са твои и могат да запорират сметката. Ако е дебитна, Визата ти е скъпите варианти да си теглиш парите.
Дружествата за потребителско кредитиране имат добре смазана схема за събиране на вземания, така че най-много да те чакат до към 3ти-4ти месец. Препоръчвам ти да вкараш някакви пари, колкото да се успокоят, че нещо влиза, за да не предприемат съдебни стъпки. В противен случай, едно главница и наказателни лихви, ами ще плащаш и адвокатски хонорари и съдебни такси.
В момента тече регистрация на финансовите институции в БНБ и към кредитния регистър, така че не се учудвай, ако лъснеш там.

# 6
  • Куциндрел
Хем имате затруднения, хем имаш заделени пари, хем не искаш да им плащаш. Вземи някакво решение, за да не стане после "ОлииИИИИ" работата.
Изплати им някаква част от дълга. Такива институции винаги намират как да си вземат парите. Wink

# 7
НЕ МЕ СЪДЕТЕ И НЕ МИ ДАВАЙТЕ ЪКЪЛ КАКВО ДА ПРАВЯ.ВСЕКИ СИ ЗНАЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ВЗИМА РЕШЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИ В ТРУДЕН МОМЕНТ.ДАЙ ДА И ДАМ ПАРИТЕ И ДЕКЕМВРИ КАТО РОДЯ ДА НЯМАМ НИКАКЪВ ЗАДЕЛЕН ЛЕВ.ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА МИНЕ НОРМАЛНО,ПЪК ЩЕ ИМ ГИ ИЗПЛАТЯ НАКУП.

# 8
НЕ МЕ СЪДЕТЕ И НЕ МИ ДАВАЙТЕ ЪКЪЛ КАКВО ДА ПРАВЯ.ВСЕКИ СИ ЗНАЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ВЗИМА РЕШЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИ В ТРУДЕН МОМЕНТ.ДАЙ ДА И ДАМ ПАРИТЕ И ДЕКЕМВРИ КАТО РОДЯ ДА НЯМАМ НИКАКЪВ ЗАДЕЛЕН ЛЕВ.ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА МИНЕ НОРМАЛНО,ПЪК ЩЕ ИМ ГИ ИЗПЛАТЯ НАКУП.
Права си!
Сложи ги в дюшека както ти казаха за черни дни.

# 9

Не се ядосвай!
Както са казали другите, остави парите вкъщи!

# 10
  • София /Абсурдистан
Вкарай поне 1 вноска за ноември за да се поуспокоят малко, иначе ще ти тровят живота и на края ще платиш двойно и тройно. Лихвите на Джет са убийствени и хич не ги подценявай. При това положение не е разумно да вкарваш пари в сметка, ако ти пратят частен съдия изпълнител, ще ти блокират сметката. 
Не се ядосвай на момичетата, искаш съвет - дават ти го. Ама както казват в турските сериали - ти си знаеш  Simple Smile

# 11
Отиди в някой офис,попитай ги каква наказателна лихва ще ти сложат за 2-3 месеца,може да ти предложат и обяснят .Така хем ще си спокойна,хем ще си изкараш Коледа на рахат.Няма да скочат да те ядат ако идеш да ги попиташ. Wink И дано за в бъдеще не ползваш кредит Peace А съдия изпълнител за такъв период-нема страшно

Общи условия

Активация на акаунт