МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Ловеч
Дзверо спи и мога да драсна два реда преди да тръгнем по задачи, че напоследък таман тръгна да пиша и той писне - много чувствителен е станал Confused
Зора - честита годишнина   bouquet
Танче - честита последна месечинка на Бибката/онзи ден си мислех за вас с Рила, че другият месец ще правите годинка/, в този ред на мисли тя ми се губи/надявам се да са добре/, мило ми стана, че се сещате за наш Косьо момичета.
На новите му кръстници  Joy - един Кристиян ми е предостатъчен, ама като сте рекли ще е Косьо-крисо/и вземете купете нещо на детето по случая/. Не ми обръщайте внимание и аз съм леко недоспала  Joy
Тедсън - и на теб никак не ти е скучно, и аз смятам да започвам работа, че хептен ще се повредя/само да мога да вредя малкия на ясли някъде, че ако и на жена трябва да плащам няма да му излезе края/.
За мъже гледам си говорите - за разлика от предният път, сега определено съм случила. Има си и своите минуси/като всеки човек/, но определено не съжалявам за това че сме заедно. Понякога ми иде да му откъсна главата, но бързо ми минава. Вчера ходи за риба и като се прибра си я изчисти, изми оцапаното, изхвърли боклука и направи страхотна рибена чорба за да компенсира отсъствието си.
Галина - ще се радвам, ако споделиш първоначалното си мнение за 5800.
Фивър  Hug Praynig не им се връзвай на колегите/правят го от злоба и завист/, не си заслужава да се тормозиш. Догодина да буташ количка. Всеки ден като ме ядоса Косьо се сещам за вас с Даниелка, Маруся, Марияд и едно момиче от априлките ksd  

# 256
  • София
Крисче, честити ви зъбчета! Всички да избиват бързо и безболезнено!
Мечо Пуух, пиши и Стела в класацията на беззъбите бебоци!
fever, колко много се зарадвах на включването ти, от сърце желая успех в бебеправенето и най-сладичкото бебче скоро!
Добре дошла на C v e t i!
Зора, честита годишнина!
Тедсън, радвам се, че вчера поне се чухме по тел. Ей, как ми липсват дните, когато всеки ден се виждахме по на кафенце....
Зеленко, стиснати палци и от мен. Малката спи, но като се събуди се оправяме и ще ти кликна!
Варненки и Старозагорки, еееее много сте сладки и бебоците са номер 1!!!!
И последно - рецептата за чийзкейка - става за 5 минути и е изключително вкусен:
необходими продукти - един пакет бисквити Закуска (шоколадови), 1 заквасена сметана Данон, едно сирене натурално на Президент, 1 лъжица захар, малко прясно мляко, сладко/конфитюр по желание - сини сливи, горски плодове, ягода, малина, или каквото си пожелаете...
В една тавичка, подреждам един ред от бисквитите, като преди това само ги обръщам по веднъж в купичка с прясно мляко - съвсем бързо, само колкото да се намокрвят с млякото, а не да се разкашкат (ако искате може да наредите бисквитите и после отгоре да ги полеете с малко млечице). После, смесвам цялата сметана със натуралното сирене на Президент и 1 лъжица захар. Намазвам ги върху бисквитите и отгоре намазвам със сладкото, което сте избрали. Няколко часа в хладилника да стегне, и мммммм.... уж не съм по сладкото, ама не мога да спра да го ям....  Embarassed
Аз бях питала, ама пак да подсетя, може ли хубава рецепта с броколи... нещо ми се върти в главата с топено сирене и сметана, ама пусто, не я записах, а и не помня кой я беше пуснал...
Айде, хубав ви ден от нас!!!!

# 257
Ние изкарахме кошмарна нощ. Елия се будеше през 30мин и от 4ч заспа върху мен (ама точно като бебе).

Оооо и ние така -едва гледам вече !!Цяла нощ прискимтява и накрая ясе събуди в 5 и нещо и край ,хем и се спи хем плаче .Кво става вече незнам -пак ли със зъби ще се оправдаваме  newsm78 .
Зора честита годишнина от сватбата -бъдете силно влюбени и щастливи   bouquet
Добре дошла Цвети  Hug

# 258
Аз от доста време не съм писала, но иначе редовно ви чета.
Ами при нас май нищо ново няма. Лора най после е с 8 зъба, ама голям зор беше докато изби последния. Защо така, след като първите направо не ги усетих, не знам  newsm78. От декември съм я записала на кухня. И много се вълнувам, дали ще яде храната или не  Thinking. С баткото, май така не се вълнувах, но той тръгна на кухна като навърши годинка. Просто тогава доста се чакаше, сега има повече свободни места и не съм забелязала да се чака.
Иначе да похваля Лора, че вече се изправя и си седи изправена съвсем сама без да се държи за абсолютно нищо. Ходи като ме държи за един пръст.
Нашия батко много напира вече да украсяваме елхата и може би тези дни ще я извадя и да почваме. Само се чудя къде да я сложа, че Лора няма да и прости като я види накичена. То на земята си е най- добре защото е голяма, но майще трябва да я вдигам по нависоко.
Иначе с основните Коледни подаръци съм готова. Трябва само една - две дреболии да добавя. Ами така ще ни е по-спокойно като не оставяме всичко за последния момент.
Честито на празнуващите и на новата мама.
За малката хубавица Билянка, честито последна месечинка   bouquet
Зеленко, едни стиснати палци и от мен, да се похвалиш с хубави новини!

# 259
  • София
Аз покрай тези ранни ставания на малката започнах да заспивам с кокошките: в осем часа вече съм отнесла плувката. Днес съм решила да изкарам по не до девет, че се излагам вече.

Хич не съм готова с подаръците, незнам как ще сме с парите. Единствено съм решила категорично да взема за малката една джудешка шапка със звънче

# 260
  • София
Честита годишнина на Zora* и съпруга й!
На 30-ти нямаме нито един месечинчо.
Да ви кажа как сама си се смея тия дни. Мойто диване нещо хитрее. Единия ден я гледам застанала под прозореца, под цветята ми и се надига на пръсти, за да стигне едно от висящите, да си откъсне листенце. На другия ден, легнала по гръб на земята в удобна поза, че да стигне един конец, който висеше под дивана. Вчера откри, че уолкъра може да се бута отпред назад. Днес, понеже избутвам ниската маса до дивана и лаптопа най-отвътре, избутала жирафа на ФП, стъпила върху него и достигнала да чопли ъгълчето. С те такива магарии се забавляваме Joy Като е права и хване с две ръце играчка, глупачето си мисли, че се държи, та се отпуска и туп  hahaha  Между другото, от вчера я мажа с Калгел и определено има ефект.
Зелено човече, имам някакво предчувствие за какво става въпрос, но като кажеш ще видя дали се е оказало вярно. Имате едни стиснати палци от мен.
glafira, АлЕкС-мама, незнам кво им става на мъжете, явно им липсва вниманието, което е било насочено изцяло към тях, преди да се появи бебчо и се бъгясват. Надявам се скоро да влезнат в час.
kikoikris, и аз почиствам всяка вечер ушетата, но се е случвало при нас. Предполагам, че при къпането е влезла вода в ушето и след това като е изтекла е изкарала кал.
Прекрасен ден желая  Hug

# 261
  • Ловеч
да си допълня поста, че бързата кучка слепи ги ражда:
Таня - и Косьо си търка очите, но досега не съм забелязала проблем. Кристиян имаше едно мързеливо оче, но се коригира с малко носене на очила/без упражнения и куп ненужни манипулации, които Русева искаше да направим/. Сложишме ги на годинка и месец някъде, носи ги 2-3месеца, забелязах че започват да го дразнят/започна да не вижда с тях и се блъскаше в мебелите/, казах и че ги махаме. Тя се развика как мога да преценя аз като неспециалист, трябвало да ги носи още, да прави упражнения/те се заплащат и то доста/. Само и казах, че здравото око действително не вижда добре с тях, на детето му пречат и аз нямам никакво намерение да го измъчвам само защото тя си е навила на пръста. И повече не стъпихме в кабинета. Доверих се на инстинкта си и не сбърках, а Русева се води един от водещите специалисти в областта.
Зеленко - още едни стиснати палци от мен.
Слънце - много гадно това, бягай на доктор - не е шега работа.
За "конкурса" на Памперс - нали гласувах за Алек и реших и мойто гардже да го изпляскам вътре. Адски недомислена работа ми се струва, добре е да има ограничения, но не ми ражда акъла как може за една седмица да се гласува от 500 телефона за едно дете. Или пък за един ден се събират 200гласа/след като цяла седмица е имало общо толкова/. Както и да е, да са живи и здрави.
Пък ще вметна още един "конкурс" за корицата на 9месеца - след миналия брой тотално го зачеркнах от списъка с четивата.
Сиа - осем зъбчета вече, браво на Лора

# 262
Мале,Sia,аз пак да се впечатля от ходенето на Лорчето. BlushЗА 1 ПРЪСТ!!!Ехаа! newsm44Тя май скоро ще си проходи. Grinning И аз чакам с огромно нетърпение Алекс да вземе поне за една ръка да ме държи,че без кръст съм вече. Whistling
Честити 8 #Crazy зъбче!

Глафира,а кога я приспиваш вечер малката?Ние заспиваме към 22ч.Но поне вече сутрин става към 7-7.30.Че преди лягаше в 8 и 5.30-6 бяхме на крак. ooooh! и да не чуе дявола (пу-пу) откакто се уморява повече вечер преди сън,не се буди толкова много нощем. Crazy

# 263
Добър ден,
Е, не мога да сколасам и да пиша, че колко работа имам...

Зора, честита ви годишнина, дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet

Зеленко, стискаме палци всички в къщи - дано нещата станат по най-добрия за вас начин. Hug И да кажеш, ако има нужда от помощ. Peace

Слънце, ама как така ти е казал да се къпеш още на 3-тия ден?!?! Мен изрично ме предупредиха, да се къпя след седмица и то с противоводни лепенки /скъпи са, но си струва/. Добре, че беше тати, та да ми измие косата, а иначе се къпех "на парче". Embarassed Преди 2 дни се изкъпах цялостно за първи път след операцията, но с лепенките. Peace Отивай да те видят, че да не направиш някоя инфекция.  Praynig Дано всичко е наред - пиши после как си.

Исках да пиша още 100 неща и ги забравих... ми така е като мисля за още 100 други работи... ooooh!

Отивам пак да поработя...

# 264
  • София
А-а-а, и аз се включвам да номинирам Лорката на Сиа за кандидат за прохождане №1. Laughing И Никол, на Астуриана кандидатства за там, ако вече не е проходила, щото като я гледам как стои... Абе, като се занимавате с тези ферми, дайте да направим едни залагания за всякакви такива класации. Барем някой ще изкара някой лев. Laughing
http://martenichki.snimka.bg/baby/bebetata-prez-noemvri.439240.16131427 Кой е този хубав момък с хубавата мама и защо не го е надписала мамата? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 12:48 от Дърта маймуна

# 265
  • София
Мале,Sia,аз пак да се впечатля от ходенето на Лорчето. BlushЗА 1 ПРЪСТ!!!Ехаа! newsm44Тя май скоро ще си проходи. Grinning И аз чакам с огромно нетърпение Алекс да вземе поне за една ръка да ме държи,че без кръст съм вече. Whistling
Честити 8 #Crazy зъбче!

Глафира,а кога я приспиваш вечер малката?Ние заспиваме към 22ч.Но поне вече сутрин става към 7-7.30.Че преди лягаше в 8 и 5.30-6 бяхме на крак. ooooh! и да не чуе дявола (пу-пу) откакто се уморява повече вечер преди сън,не се буди толкова много нощем. Crazy

Ами имайки предвид, че през деня спи на два пъти по 30 минути, вечерно време започна да заспива към 18 часа. Преди заспиваше в 19, но това не й пречеше пак да става в 5. Ако заспи в 18, преди 22 не мога да я събудя, но тя и след това заспива почти веднага. Просто не може да изкара толкова до късно. Просто проблема е, че през деня спи много малко. Установих, че спи около час и половина, ако постоянно бутам количката. Крака не ми останаха тия дни от обиколки

# 266
привет  Hug
Честити месечинки на порасналите ни дечица   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Много хубави снимки  Heart Eyes

# 267
  • Варна
Зеленко, палци и от мен.
Гери, впечатляващ пост, дай Боже повече такива семейства  Hug
За албумите - предлагам да определим срок до утре вечер и ако никой не възрази по-сериозно, аз ще вляза и ще ги направя лични. Тогава ще се влиза с добре познатата парола само.
Видях, че днес Nefertity има рожден ден, да е жива, здрава и много щастлива с мъжете си.
Тедсън, много ти се зарадвах, ама и ти си малко луда, чак и на работа тръгна.... машалла, аферим и др. български думички по тоз повод  Mr. Green
Мънки, това не е ли Станимир?
Честити поводи на всички .... лелее, последна месечинка вече имаме. Времето лети!  

# 268
А-а-а, и аз се включвам да номинирам Лорката на Сиа за кандидат за прохождане №1. Laughing И Никол, на Астуриана кандидатства за там, ако вече не е проходила, щото като я гледам как стои... Абе, като се занимавате с тези ферми, дайте да направим едни залагания за всякакви такива класации. Барем някой ще изкара някой лев. Laughing
http://martenichki.snimka.bg/baby/bebetata-prez-noemvri.439240.16131427 Кой е този хубав момък с хубавата мама и защо не го е надписала мамата? Rolling Eyes

Мънки, аз съм бре.. Със Станимир.
Ама днес не мога да се добера да пиша, че пак едно чистене. Пък и готвене ме чака.  ooooh! Уж сме в 50 квадрата, пък колко работа! Няма свършване!  Tired Не съм ги надписала, щото ги качвах като бях в Бургас още, пък там съвсем нямах време от учене и гледане на 2 деца. Ще ме извините, ама  Embarassed И благодаря за комплимента! Чак се засрамих в ъгъла..   Embarassed

Честито набързо на всички празнуващи, нови озъбили се и т.н. Тичам, да ям, че ме боли стомаха вече от глад.  ooooh!

# 269
Алекс-мама, д. маймуна, да ви кажа и аз съм доста озадачена, как рано-рано се мъчи да ходи диването. Аз не съм имала рано проходило дете и ми е доста странно положението сега newsm78, а т.к. добре пълзи не знам, дали скоро ще се пусне да проходи самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт