МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Пропуснах - честито на празнуващите имен ден!
Животинче, честити ви зъбчета!  Grinning
По въпросите ти - млякото в кашите е адаптирано, коментирано е в темите в подфорума за захранване и хранене с АМ, в повечето случаи се дължи на лош превод  Peace А на кашите на Нестле мисля си пишеше, че е АМ.
И аз така си помислих за кашите, не ми изглеждаше нормално да е краве. Благодаря за инфото.  Hug

За стоенето на крака - не се притеснявай. Нашият батко се изправи сам за първи път на 11м, с 3м по-късно от Алекс.  Crazy Ако толкова се тревожиш - питай педито ви, но мисля, че нямаш причина  Hug
А, аз съм далеч още от чак такива притеснения, ама друго си е да чуеш, че има и други мързели като твоето дете:)

Аз пък забравих да си споделя и другата "мъка" - на Алекс зъбите му растат криво  Crazy Rolling Eyes Д-рката каза, че има време да се наредят, но на Иво от самото начало бяха правилни  Thinking

Ха-Ха, мислех, че аз не съм добре, като си втълпявам, че са му приви зъбите То второто му зъбче беше набъбнало от доста време и си се виждаше бялата черта отдавна и на мен все ми изглежда, че е доста по-накриво от другото  Rolling Eyes
Ех, не е лесно да си майка, само глупости си мислим...

# 286
Хайде Добро ви утро,

Честити зъбчета на Тошко.

Добро настроение и 22- ние стриктно си спазваме заръчата от тати да се обличаме еднакво. За сега го докарваме само на стил и тон. В тази връзка, един ден с Илия се разхожахме и видяхме мама с момиченце- и двете с тесни дънки с черни ботушки, с черни палтенца, с еднакви каскети и двете руси с еднакви прически. Красота.

Хайде много  Hug

# 287
  • София
 Ей, ще си имаме проблем с отказването на памперса. Като купихме гърнето, изака се един-два пъти вътре и до там. Сега като го сложим, се държи така, все едно гърнето ще му изяде дупето. Такива дъги прави... И се хили като капак. Приема го за нещо много весело.
 А вчера баща му какъв номер ми направи... Аз си се обличам с гръб към спалнята и на метър от нея, а той се занимава с Илийката на спалнята. И по едно време само чувам някакво паникьосано "дръж го, дръж го!", обръщам се, Илийката на ръба на леглото, готов за скок, а татко му си лежи и вика. Съответно аз се обръщам с вратарски скок и гепвам топката, демек Маймунето. То ме гледа изненадано, а баща му умира от хилеж, та чак кашля. Мъжка му работа- оставил го да отиде в неконтролируема позиция, а после ми гледа сеира как спасявам положението като в "Усмивки от старите ленти". Laughing Laughing
 Животинче, не го тормози момъка да става, щом не ще. Явно е по-мързеливичък. Ще стане като му се доще на него.
 Колко други неща щях да пиша, ама забравих.
 Елвинг, тези зъбчета и без това не са постоянни, така че не ги мисли. На нашата кака млечните и бяха чудесни, а после как заизлизаха накриво, не ти е работа. Ама поноси малко шини и горе-долу заприличаха на нещо.

# 288
Jivotin4e, не се притеснявай, и Кали хич, ама хич не може да стои стабилно. И не се изправя сама. Само напоследък прави опити да пълзи и като я хвана за ръчичките се изправя, но е супер нестабилна и пак пада. Ще се заизправят и те, споко. И аз като тебе много се притеснявах, но няма смисъл, и с лекари съм говорила, така че...

# 289
Ние от вчера вече сами се надигаме с бойни викове в кошарата и като се хване за решетките  умира от смях.Иначе не пълзим ама хич ,а ходенето ни е бързо патешко под 45 градуса на пети  hahaha
Elg наистина е много красиво да видиш мама и бебе еднакво облечени -като куклички !!! Много сте сладки на снимката  Hug
Мами да не би да има забавяне на майчинството този месец , защо така няма отразени плащания в нои  newsm78 , друг месец още преди първо число си ги виждам, а сега и с тези детски дето ги бавят взех да се плаша,че нали пак съм във финансова криза  Weary!То тя моята не е свършвала де  ooooh!
Иначе днес станахме цял час по късно в 6,20  Laughing и мама се чувства наспана -явно свикнах с ранното ставане !
Еми това е чакам дребното да стане и отивме на гости в майкини ,че една мъгла е паднала -ужас

# 290
Дилейн- и аз нямам отразени пари. Пък аз плащам заем и до 5 число трябва да съм ги превела. Аман от тези бюрокращини

# 291
  • Варна
Добро утро!
И аз смятах да пробвам чийзкейка, но исках да питам сметаната и сиренето какви разфасовки са (от колко грама). Аз пък вчера пробвах една рецепта със спанак (Криси много обича спаначена супа, но този път реших да разнообразя): 1 кг спанак се нарязва и задушава в масло, слага се в тавичка и се залива със смес от 3 яйца, 300гр.натрошено сирене и 1и1/2 ч.ч. прясно мляко. Отгоре пак се поставят парченца масло и се пече във фурната. Малко прекалих със солта (че нали и сиренето е солено), но със салата от домати не се усещаше Blush
Ох, малкото диваненце не търпи никакви обувки на краката - какви ли варианти не пробвах, и купувах, и ми даваха назаем - на втората минута всичко е изритано. Вече си мисля да и сложа на петичките двойно залепващо тиксо Crazy Вчера таткото и донесе ботушки на Адидас (страхотни са, ще си снимам тези дни) - били намалени на около 30лв. Те пък ужасно и тежат на краката и тя се заковава на едно място, като и ги обуя...Няма угодия!
Гале, да се оправяте бързо, че знам какво ти е. Стискам палци! Аз в такива случаи се успокоявам, че все пак това са банални инфекции, с които децата бързо се преборват. Важното е да се спират в гърлото (нослето) и да не слизат надолу. Hug
Десис, аз май нещо съм пропуснала - какви са тия готини снимки с някакъв балет newsm78 Не знаех, че си имаме звезда сред нас Laughing

# 292
  • София
rossykv, мерси за рецептата  Hug И аз ще я пробвам. Това сирене от тези за мазане в кутийка ли е? Да ти кажа и Мария така с пищене се радва на кучетата, котките и гълъбите по улиците и само ги плаши Mr. Green
Да, точно от тези за мазане в кутийка - една такава сребриста, заоблена. Значи има и други такива маймунета, като моето, дето изразява радостта си с викове... И ние често стрескаме животните, особено котарака ми вкъщи, който щом чуе Стела и си плюе на петите... много са смешни и двамата...
Гале, миличка, пак ли болни бе, аман. Бързо да оздрявате и повече никакви болести поне до края на зимата!
Мечо Пуух, много благодаря за рецептата, ще я пробвам днес-утре. Само да попитам с какво месце става най-хубаво?
22, дано спинкате вече по-спокойно. При нас и тази нощ беше някакав кошмар, нямаше час, в който да не се събуди и то няколко пъти.... Боже, какво му има на това дете, защо така неспокойно спи?  newsm78 Много се върти, мята ръце и накрая избухва в плач... Днес сме на ДК и пак ще питам педи, ама аз и друг път съм я питала, и тя казва, че била по-чувствителна и впечатлителна и т.н...... Sad
Elwing, миличката ми, бързо да оздравявате и вие... много ми е мъчно като някой е болничък.  Hug Hug Hug
jivotinche, dobro nastroeniе, честити ви нови зъбчета! jivotinche, за млякото в кашите и аз много се чудех и даже на последната среща и аз питах мамите... все се надявам, че е АМ (аз още не давам каши де, ама предполагам че след днешната ДК и аз ще ги почвам). За жълтъка, моята педи каза 1/4 два пъти седмично и аз така го давам.
Десенце, ей колко хубаво ми стана, ако знаеш, че сте го харесали чийзкейка!  Heart Eyes Вие с какво сладко го направихте? Ние най го обичаме с домашно от сини сливи.  Peace Иначе, наистина става точно за 10 минути и на мен не ми се вярваше, че ще е толкова хубав и че дори и аз ще го ям с такава охота.  Embarassed Рецептата я имам от съвсем скоро от моята учителка по испански - бяхме на заведение и тя си поръча чийзкейк, който между другото не беше хич толкова вкусен и тогава я сподели.
Айде, хубав ден на всички ви.
И да отговоря на Gery Moore - Филаделфията е 175 гр, а сметана взимам голямата на Данон - мисля, че е 400 гр.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:17 от rossykv

# 293
Добро утро и от нас!

Петя като и помогна се изправя на крачета, но не е стабилна в никакъв случай!Батко и на 10 месеца и половина си ходеше сам! Така, че при всяко дете е различно!
Хубаво е детето да е облечено в том с маайката или таткото , но  не се вманиачавам на тази тема! Аз например много обичам светло синьо и с Личката все си бяхме в тон! На Петя пък повечето дрехи са в розово, та няма как да сме в тон при условие, че аз розово не нося!
Еля, комбинацията с червените дрешки  е супер! Много ви отива и на двете!
От миналата седмица давам на Петя за следобедна закуска кисело мляко с бисквити Плазмон! Е ако знаех, че това ще оправи запеченото и коремче щях да го дам по-рано! Не ти пробиотици, не ти АМ нито захранване помогнаха!
Утре сме на консултации и нямам търпение да видя колко е пораснала шушката!
Маймунке, те твойте мъже май и двамата са за бой, най-вече големия!
Слънце, какво стана с раната от операцията?

Лек ден от нас момичета!

# 294
  • Костинброд
Здравейте.
Честито на всички с поводи.  bouquet
Алекс е с температура от тая нощ и със километрични сополи от сутринта,неспира да мрънка и спи неспокойно.Иначе е пораснал-9,800кг. и 76см.
Това е от нас изчезвам че мрънка.

# 295
и аз нямам пари от НОИ. Rolling Eyes а в джоба си имам 1 лев, ако щете вярвайте....аааа, и довечера уж съм на зъболекар! Laughing
Нещо интересно-забелязали ли сте с коя ръка хващат предмети децата?Ако взимат с дясната-са десничари, ако с лявата-левичари. Peace Радо всичко взима и хвърля с дясната.
А отпред двата зъба(централно отгоре) ще имат разстояние помежду си.Ама като гледам другите бебета с които се срещаме и те са така.Явно като излезнат постоянните зъби, това ще се оправи.

# 296
  • София
Добро утро!

Моето дете днес реши да компенсира ранното ставане от вчера и тази сутрин спахме до 8:30.

Искам да питам нещо мамите, които са купили бънджи, от тези, които се закачат на касата на вратата. Може ли някой да ми обясни как точно става номера? И това нещо няма ли да одере стената над касата или самата каса? Нещо хич не мога да си го представя, а много искам да му взема едно на дзвера. Обаче пред дилемата дали да си надера 1чисто новите стени и врати или вероятността да не му хареса в бънджито, май ще заложа на стандартните забавления  Crossing Arms

Всички болни бързо да оздравяват.  Praynig

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:53 от jivotinche

# 297
Животинче,няма проблеем,поне при нас нищо не се одраска,те не се забиват в касите,в смисъл ръбчетата не опират  Crazy,уфф дано си ме разбрала  Laughing
Това със зъбките си е генно според мен,каквито са на родитлите,такива ще са и на децата,е моите предни 2 имат разстояние и като гледам на Крис как му се оформят са същите  Peace,е верно,че сега са временни,но си е до ген  Simple Smile
А киселото мляко с бисквиди пасирате ли го  newsm78
Днес имахме провал с попарата,уж два дни хапваше с кеф,днес нещо е много крив  Crazy

# 298
Алоха!

Недейте така да ме стряскате с паричките от НОИ бре хора! Аууу, ужасТ! Аз тъкмо се бях зарадвала, че поне тях превеждат навреме, а то какво станааа  #Cussing out Влязох в една тема за детските - и там се оплакват, че ни едните, ни другите са превели. Ще се вдигаме на протест ми се струва скоро.  #2gunfire

Аденис: дано да е от зъб!  Praynig

Днес дребния направо ме изуми сутринта. Сменям памперса аз, отивам да оправям леглото. Връщам се при него след 5 мин. Нашия се хванал за ръба на кошарата само по чорапи (от кръста надолу), наакан и ме чака да мия дупе.  Mr. Green Как си е свалил долницата не знам  newsm78 Ама изцяло имам предвид, не просто да се е изхлузила или нещо подобно. "Захвърлена" беше в другия край на кошарата.  Mr. Green

И преди се е случвало нещо подобно със спалния чувал, ама той нали е с цип - донякъде успява да го отвори и съблече.

Колко от вас акат в гърне? Нещо сте се засилили гледам.. Ние изобщо не проявяваме интерес. Ама хич. Ще продължаваме да тровим природата с памперси, ама да видим докога..   newsm78

Айде, тичам да закусвам, докато дребния спи.

Айде пишете, ако някой има парички, че да се успокоя.  Praynig Peace

Шу ми се губи..

# 299
Ей момичета, недейте така с парите за майчинството! Днес ще проверя и ще кажа при мен как е положението! Дано ги преведат, че иначе лошо! Все пак празници идват!

Нинка, Петя хваща всичко с дясната ръка, но батко и всичко хващаше с лявата до втората си година! Сега си пише и рисува с дясната!

Общи условия

Активация на акаунт