Честит рожден ден на Нефертити!С пожелание скоро да намине и да каже как са!

Уффф, и аз нямам време за ядене, сега отивам под душа докато малкия разбойник спи.

Но не пречи пак - да са живи и здрави 

моля, ако има други грешки, обаждайте се...

Направо вече нямам думи. Това малкото ми взе акъла. Така като гледам с Гери Мур се надпреварваме. За сега сме на по лек сироп ама ако до 3 дена не отшуми а се влоши минаваме на АБ.
да оздравявате бързо.

та изненадана останах. 

, от няколко вечери ни стана традиция по време на баня, като сме във ваничката понеже той много обича шишето с шампоана и все гледа да го докопа, но го изпуска във водата да плува та не го му го даваме а го оставяме сам да си го вземе. А той милия е легнал почти до гушката във вода, хлъзгав терен, не е лесно...сървайвърски условия...
Но се бори, шишето е във водата някъде до краката и той започва да шляпа за да го накара да доплува до него и тамън да го достигне и хоп водата го отнесе...после включва друга тактика запозва да използва карката си като ръце и с тях прави хватка да го вземе и успява понякога, ако пък не успее успява с големи усилия да седне да се надигне и с ръка успява...е на това му викам активна гимнастика...друго не ни трябва, пък развиваме и мисленето и борбеността и прочие. Това дете нито веднъж не се разпалка и или пък отказа...като се има в предвид, че не седи стабилно сам и е ужасно хлъзгаво във ваничката представям си колко усилия му костава и така с Марто ...

Не знам си колко мега пиксела. 
правите си мокро парти, а? Гледате му сейра на детето. Не ви е срам значи.
Честито ви зъбче! 
)

моля, ако има други грешки, обаждайте се...
, а пък преди, като лоша свекърва, пропуснах да се зарадвам на снахата
, щото странна взе да му става кашлицата. Тя я определи като ларингитна и му изписа Фенистил. И МБ на носен секрет ни пусна, да видим какво си отглеждаме. 

Въпреки че едва ли ни чете
Явно това е предвестникът.
Мнооооого ти благодаря за рецептата и горещо препоръчвам да я пробват и другите
Само като я прочетох днес и викам - ек сега я направих, толкова лесно, чак не ми се вярва. А аз такова нещо не ям да ви кажа, но си викам моя много ги обича тез неща, я да му спретна една тава за изненада
Страхотен е 

А на кашите на Нестле мисля си пишеше, че е АМ.
Ако толкова се тревожиш - питай педито ви, но мисля, че нямаш причина
Жълтък още не съм давала.