МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мили майчета на мартенски бебета! Bellabu, моля те, пиши, какво ти е казала счетоводителката. И мен ме очаква съкращение, само чакат дъщеря ми да стане на годинка, много им тежали мойте осигуровки! Казаха ми , че държавата ще ми плаща майчинството през втората година, но...... аз доста се притеснявам.

# 406
  • Варна
Добро утро!
Слънце, искрено ти съчувствам заради тая висока температура. Дано адашката по-леко я преживява, но моята Симона беше страшна гледка, като ми вдигна 39.8.
Ние сме с ужасна хрема. Предните дни носа и беше само запушен и прохъркващ, а от снощи като шурнаха едни жълти сополи- през 10 мин дърпам с помпата (добре, че излизат). Не знам това добър знак ли е или е на влошаване newsm78 Дано се разминем само с хрема Praynig
Специални благодарности на Айрис и Ел! Момичета, благодаря ви за предложението да ми помогнете със записването в трета градска. Засега не смятам да ви ангажирам, но ми стана много мило Hug Hug Hug Hug Hug Колкото до срещата, много бих се радвала да се видим, но не знам как точно ще премине престоят ни. Като наближи, ще ви пиша.
Отивам да пия кафе, че снощи от 2 до 4 съм смукала сополи Crazy

# 407
Добро утро и от нас!

Рая отказва да яде и кус-кус и попара... отчайвам се вече... не знам какво да и давам за закуска....аде по 30-40 гр. само овесени ядки, щото кашата и нея я отказа. ooooh!

Слънце, пиши като се върнете от педиатърката как е Монката. Praynig
Защо ще ти свалят конци? Не те ли зашиха с органичните, които се абсорбират от организма? Мен с такива ме шиха и няма да ми свалят нищо.
Elq, честито ви зъбе. Hug

Elle, браво на Влади!

Ми както прецените за заплащането на фотографа - аз ще дам и повече, но виждам, че има мами, които са притеснени финансово, а и като си знам човека... едва ще и дадем това, което съберем. Embarassed

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:25 от Tony_st

# 408
Привет и от нас Hug

Днес нашата кака Ели става на 3 годинки, заповядайте Hug:

bouquet

# 409
 dideto, жива и здрава да ви е каката! Честито и на месечинките! Честито първо зъбче на Елия на Elg!
 Сега разговарям с една колежка по скайп, бе в тая моята работа какви неща се случват... А по едно време си мислех да се връщам, да бе...

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 11:17 от stasi8510

# 410
  • София
 Честито на малката рожденичка на dideto  Hug Весело и безгрижно детство

Честито на днешните месечинковци и на новоозъбените

По повод кривите зъби - на Ники долните централни резци са му кривички и все се чудя дали е защото толкова дълго време не можаха да пробият. Виждаха се още от 6-ия месец, а пробиха чак месец след годинката  ooooh!

sia, Лизи е черната ретро кола, която продава стикери. Има няколко култови реплики във филмчето  Mr. Green
 А тази мания с бакуганите явно е повсеместна, детето на една позната също е пощуряло по тях

Естествено лекарите казаха, че след като съм прогледнала,няма страшно Crazy, може и да не ме преглеждат. Crazy
Ми що да се хабят хората  Mr. Green нали вече виждаш. Ще им свикнеш след някой друг месец
 Аз явно нещо съм пропуснала  Embarassed Защо ще се местите?

Болничките бързо да се оправят

# 411
  • София
Много се радвам, че сте харесали чийзкейка! Ако ми попаднат и други лесни и бързи рецепти, веднага ще споделя!  Peace
Слънце, дано бързичко се оправи Симонката!
Елг, честито ви зъбче!
Дидето, честит РД на каката - да е жива и здрава и много да ви слушка. Весел празник!
Аз пък ще се гръмна направо - не спи през нощта това дете и това си е.... много е зле положението.... ама многооооооооооо.... на 01.12 бяхме на консултация - Стела е 71 см, 8245 кг, биха ни и втория Превенар, а за неспокойния сън ни предписа хомеопатично сиропче Киетюд. Дано помогне, въпреки че тази нощ нямаше резултат.
Иначе, вчера за първи път ядохме каша - по препоръка на педи - безмлечна, безглутенова, Ябълкова на Хумана. Много и хареса.  Peace
Айде, че отивам да готвя зел. пюре. Хубав ви ден!

# 412
  • Стара Загора
Пак съм аз Simple Smile Оказа се, че нищо и няма на Симона. Гърлото и гърдите и са чисти, изписа ми АБ ( който май няма да дам), ако до утре слетобед вдига над 38 Т да го давам, но чесно ви казвам хич не  ми се иска още от сега да я тъпча с тези АБ. Ще давам днес и утре по 1 Оксцилококцинум и Панадол за сега.
Тони хич си нямам и на идея защо съм с такива конци. 6 възела имам и утре ще ги махат.

# 413
Здравейте,

ще погледна темата с партито и ще споделя.  Peace

Роси, Стеличка да не спи в късния следобед дълго и после да живее бурен нощен живот? newsm78

Инка от вчера си е пак у дома. Спинка и си хапва детенцето. Нощно време започнах да давам нощното мляко на ХИПП и се родих. И аз спя. Сега се гледат със свека, че и Яни днес я оставихме вкъщи, че нещо сополива го раздава. Само звъня и контролирам.  Mr. Green

Усмивката още ни е беззъба. Grinning

ПС..ААААааа по темата с партито... 4-та част?!?! #Crazy Значи ли това, че сте изписали 3 теми по 50 страници и 4-та сте подкарали?  Crazy

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 13:35 от tedsan

# 414
Здравейте и от мен.

Нещо съм яхнала метлата,че мойто чадо не спира от 2 дни да мрънка и да се чумери на всичко. ooooh!
Всеки ден се събуждам в настроение да украсявам вече и до обяд е скапано от всякъде и нищо не правя. Crossing ArmsМай ако го чакам,тази година без красоти ще минем. Laughing

Иначе нищо ново-зъби няма още.Тъй че Кикоикрис,ще се борим до края. smile3533 Hug

От фермата вдигнах ръце LaughingМного бързо ми минава времето,вместо да си почивам. Crazy

Слънце,супер,че е добре Симонка. HugДано да се размине АБ.

Честити зъбки на новоозъбенките и бързо да оздравяват болничките! Praynig

# 415
Здравейте мацки!

слънце радвам се че Симонка е добре! Hug

Тони, и Теди  е отвратен от попара и кус куса. И на мен също ми е трудно вече да се чудя все кво да му давам? ooooh! За сега обаче харесва грис и фините овесени ядки обаче само с плод от компот или суров и пасиран.  Педи каза  , че щом неще да му слагам сиренето във зеленчуковото пюре.

Ние кво да ви кажа- кошмар. С това изправяне в креватите вече лудвам. То само стърчи като един праз нагоре и все така иска да е. Не може да легне да спи , дори един път задряма прав  и като се отпусна естествено падна и после голям рев. Още не си е отворил очите и се овесва на някоя от решетките. То режими , то спанета всичко  е по дяволите. Вечер до 10 не мога да го  натикам да заспи. 10-15 пъти става и аз го сложа обратно , но той нее и отново. И така докато вече няма сили да се тегли нагоре и със страшен рев заспива. Егати и ужаса.  ooooh! Това се случва на всяко спане и през деня, по половин час се мъчим да заспиме и после за капак спи 30 или40 мин.

Аз пък в събота нали бях на театър,  мъжо дойде да ме вземе и с приятели   после продължихме до 3 сутринта в Синатра. По мое мнение , а и на другите присъстващи е че доста е паднало нивото. Все пак е минала 1 година и половина от последното посещение. Е както и да е де, важното е че се размазах от кеф и в неделя цял ден спах. кеф кеф кеф. Laughing

Веси, четох за твойте проблеми със захарта. Дано не е това наистина. Аз през бременноста си бях развила гастационен диабет , но от  както родих изследване не съм си правила и да ти кажа , че ти ме стресна щото и аз не свалям кила . Мъжо вика да нямаш и ти такова нещо?  newsm78 Знам ли , не се бях сетила за такова нещо.

Честито зъбче на Елия!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на кака Ели ! Много да слушка и да помага на мама и много много усмивки!

Имаше и още неща , ама вече забравих кво исках да пиша.

# 416
Айде и аз да се разпиша - стига само съм ви чела  Mr. Green

Честито на месечинковците днес и честито на рожденичката на Дидето    bouquet Живи и здрави и много послушни да са всички!

Честити зъбки на всички с тази нова придобивка! Борис и той скоро ще се нарече горд собственик на 6-ти зъб, който сега взима нервите на всички. Аз лично вече съм стерео от постоянното мрънкотене, неядене и неспане  #Crazy но му се вижда края - вече има ръбче, скоро се надявам да пробие венеца, че не се издържа!

Стискам палци на всички болнички бързо да озравяват  Hug

# 417
Ел, честито ви ма-ма и другите постижения! Ами расте си Влади и туй то.
  ... Пък ако времето позволява може да направим една среща в Света Троица. Нашата компания, особено Росита и Никита не се боят от студ Grinning
А, не така  Crossing Arms. Най редовни сме си, ама излизаме сутрин. Вас още ви няма. Сега нали тръгнахме на кухня и се съобразяваме с техния график. Понякога и на обед, след като съм взела храната връткам там.

Дидето, ЧРД на вашата кака!
Роси, дано Стели да започне да спи през нощта, че си е ужасно изтощително. Аз само веднъж ставам към 5.30 да давам АМ и се чувствам гроги, а представям си изобщо да не спя ...

# 418
  • София
Болните да оздравяват, зъбите да излизат, температурите да се разкарват от нашите дечица! Още малко остана с нашите приключения, дано другата седмица да мога да разправя... Ще прощавате за краткия пост, ама съм на черешата и на всичко отгоре Калин пак е под заплаха от лекарства, утре ще го боцкат  ooooh! ooooh! ooooh!

# 419
ЧРД на кака Ели!Да расте здрава,послушна и да е на мама отмяна! Grinning

Леле,тия в данъчна служба не са у ред.Може ли да ми искат такса,за документа че не дължа данъци,който се изисква от Директорката на ОДЗ-то?!Ми нали градините са към общините?!И това са хиляди родители,които чинно ще си платят по 6,9 или 12лв.(това са вариантите на таксата).Къде отиват тези пари,да не говорим че такава справка се вади за секунди и се принтира.Сега ще чакам до другия четвъртък. ooooh!

Е,поне ме зарадва куриерската служба сутринта-дойдоха завивките! Party Страхотни са!Не помня,май veroniki се интересуваше и още някои.Много е хубав плата(разбрах че се внася от Германия от http://www.artek-bg.com/ ) Понеже има забавяне на вноса и с мъж ми не ни се чакаше повече,та в крайна сметка си взехме тези http://e-lamira.net/bg/product-pictures/487.html Цветовете на цветята са по-ярки,а чаршафа го поръчах оранжев не като този на снимката и стана супер свежо.И на каката бях взела една малка кърпа за лице с Уинкс,и гледам освен нея ми сложили в плика и още една с русалки-това сигурно за търпението ми. Mr. Green Сега чакам мъж ми да докара и столовете за кухненската маса,така им се радвам и те са български.Доста се поохарчихме предпразично,но са все неща от които имахме нужда а все не ни стигат парите. ooooh!

Отивам да приспивам Адриана,че вече на фалцет го докарава.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт