МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Пиша съобщение за мамите от Пазарджик: На 25,26 и 27 т.м ще бъда там. Ако искате да направим една среща, да пием кафе?

# 541
Честит имен ден на празнуващите! Да векуват и да си чуват името от внуци и правнуци!
Честито и на банкерите, туристите и бургазлиите!
Ние днес хапнахме пълнен шаран, а за Митко опекох една пъстърва на грил с няколко капки зехтин и много му хареса - давах му малки парченца месо и нямаше нужда да пасирам, много усърдно дъвчеше  Laughing
За Коледа още не сме украсявали  Embarassed, но мисля да го свърша другата седмица.

# 542
Честит имен ден на всички именници, с радост и щастие си носете името, бъдете живи и здрави и нека Св.Николай Чудотворец ви закриля! 

Да ни е жива и здрава именничката!

# 543
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Хайдееее, започна се с празниците този месец  Mr. Green

И по повод празника дадох на малката пюре от риба за първи път. Много го хареса  Peace Сега се надявам да й понесе добре и ще съм много доволна  Grinning И аз и каката много обичаме рибка  Party

# 544
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Хайдееее, започна се с празниците този месец  Mr. Green

И по повод празника дадох на малката пюре от риба за първи път. Много го хареса  Peace Сега се надявам да й понесе добре и ще съм много доволна  Grinning И аз и каката много обичаме рибка  Party
И аз онзи ден дадох за сефте риба на Радослав-сьомга задушена с ориз на Семпер. Peace Хареса му, нямаше някакви реакции към нея. Hug
Хайде отивам да слагам трапезата, че гостите дойдоха! Laughing

# 545
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet 

# 546
  • София
 Честит имен ден на всички малки и големи именници!!! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 547
Честит Никулден! Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве и късмет!

Наздраве!

# 548
  • София
Две страници само честитки!
И аз се доредих вече да пожелая
Нинче, малък Ники на СЗА, по- голям Ники на Вероники, Сладурка Никол на Астуриана, по- голяма сладурка Никол на Никита, Никола на Ивелина и мъж на Нани,
здраве  и късмет да ви носи името

Честит празник и на всички морски и на банкерите!!!

И аз се заех с украсяването днес, но не можах да свърша. Вчера пък правих щолените...Изобщо коледния дух си дойде у нас.

Мерси на всички, които се включиха  за играчката на Хасбро с топките! Идеята за саморъчно направени рамки за закопчаване също е ценна!

Имаше питане докога мислим да мием с бебешко веро- ами не знам, но все още съм с него, т.е. с Шуркер- то е за чувствителна кожа.

# 549
Хайде и едно ЧЕСТИТО и от мен за всички празнуващи!!!

# 550
Честит Никулден! На именниците много здраве щастие и късмет!!!   Hug
Имам питане, мами ще дадете ли отзиви и ще препоръчате ли универсално чувалче за крака към количка! Ние си имаме, но нещо не ми харесва особено, много е декоративно...ние сме с Виктория на Кенгуру, другите мами с такива колички ще купуват ли, какво, споделете мнение? Мерси! Hug
Лека и   love001

# 551

Привет!

Чак сега смогвам да вляза, да почерпя за Никулден, че вкъщи сме 3-ма, майка ми е Николина, брат ми е Николай и, разбира се, кака Никол  Grinning

Честит празник и на всички празнуващи днес!!!
Такава лудница беше вкъщи, че едвам гледам вече, на обяд гостите на майка ми, роднини разни, следобяд приятелчетата на Никол, после родителите дойдоха да си ги взимат, та и с тях откарахме, та до 22ч не можем да се изпратим, каката утре е на училище, как ще става, не знам. Цялата къща е в лунен пясък  Crazy, ще трябва основно почистване да правя утре, че София ще го изяде като стане  Crazy Ама поне се нащуряха децата.

Хйде отивам да лягам, че залитам вече...не се знае от умора ли, от винцето ли...  Thinking  Joy

# 552
Имам питане, мами ще дадете ли отзиви и ще препоръчате ли универсално чувалче за крака към количка! Ние си имаме, но нещо не ми харесва особено, много е декоративно...ние сме с Виктория на Кенгуру, другите мами с такива колички ще купуват ли, какво, споделете мнение? Мерси! Hug
Ние сме със същата количка и за сега ползвам одеалце. Като застудее мисля да сложа и едно поларено порт-бебе, с което го изписвахме. Моето диване от скоро откри удоволствието да гледа как се въртят предните колела на количката и онзи ден даже така заспа - прегънат напред. Вече трудно ще го накарам да полегне в количката, за да му е по-удобно с чувалчето, а порт-бебето го закопчавам когато заспи и успея да го преобърна в легнало положение.

# 553
Никита, утре да кажеш лесно ли се чисти лунен пясък, че да знам да купувам ли на баткото ни за Коледа!

# 554
  • Варна
Хихи, май всички сте препили снощи щом съм първа днес във форума Mr. Green Аз пък хапнах за петима (потренирах за Коледното плюскане). Това за лунния пясък и мен ме вълнува - то хубаво ще го купя, ама после как ще го чистя newsm78
Да се отчета и аз за чийзкейка - страхотен е, но има само един недостатък: свършва бързо. Следващия път ще направя 3 дози и всеки да си знае тавата, че покрай Криса и баща и (който не обичал видиш ли сладко) не можах да се насладя на творението си Twisted Evil
А, още нещо от тази поучителна история с чийзкейка: Криса беше с мен докато правех сладкиша и когато свърших тя вика: "Е, мамо, най-накрая!" и аз "Какво? Най-накрая приключих ли?", а тя ми отговаря "Не бе, най-накрая и ти да сготвиш нещо хубаво" Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 08:20 от Gery Moore

Общи условия

Активация на акаунт