МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Леле, напълнях с 1кг от тези почерпки  Laughing Да се живи и здрави всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet
Стаси, честит и на теб имен ден, със закъснение! И мъжът ми вчера имаше.

# 526
  • Варна
Здравейте! Влизам само да поздравя всички малки, големи и още по-големи именници! Да сте живи и здрави и мноооого щастливи! Весел празник! Айде ние отиваме на угояване в Добрич на гости на бабите Laughing

# 527
Ехаа,толкова вкусотийки има в темата  Heart Eyes
Честито на всички празнуващи днес,на този хубав празник и деца и майки да сте живи и здрави и много обичани,весело изкараване !!!  Hug Hug Hug
Нинче,подкрепям ти мнението за дъвкането,но не знам как да го накарам  Thinking,има едни пюренца на Хип с по -големи парченца,но плюе като отровен и с е такива очи   Shocked,та хич не знам как ще се учим да дъвчем,а ме е страх да му дам коричка,банан пък хич не обича  ooooh!

# 528
Честит имен ден на всички именяци - малки, големи и още по-големи   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите!!!

# 529
Честит Никулден на всички!

Честит имен ден на празнуващите! Да ви е живо името и със здраве да си го носите!  bouquet

# 530
Честит имен ден на всички малки и големи именяци   bouquet
Честит празник и на мамите ни от Бургас и на банкерките   bouquet Зеленко, спец. за теб   bouquet Да стискаме ли още палци? Какво стана с изследванията на Калин?
Честито и на именяците от вчера с малко закъснение   bouquet

# 531
  • Варна
На всички знайни и незнайни именици днес - Честит празник, да сте живи, здрави и с късмет!

Честито и на празнуващите професионално и по населени места  Mr. Green

# 532
честит Никулден на всички ,които празнуват днес!!!
Искам да ви пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ви е леко сърцето и тежък джоба

Мойто мъж снощи замина чааак в Гърция да лови риба -ха да видим каква ще я донесе .Че не смея и да купя чакам улова  Laughing
Весело изкарване на всички на празника и наздраве от мен и Симона   Hug 

# 533
Здравейте
Предполагам, че не сте ни забравили...
Слагам една почерпка и от нас, че поводите ни са доста - Никола има имен ден, става на 9 м., аз имам професионален празник.

Честито и на всички други именници - Никола на СЗА, Никол на asturiana и кака Никол на *Nikita*, Ники на Вероники, НИНЧЕТО, съпруга на Нани и всички празнуващи днес - банкери и бургазлии

При нас нищо ново - Ники вече има едно зъбче, спи с всеки изминат ден все по малко, но за сметка на това увеличава нощният сън, така че съм супер доволна. На консултацията преди дни беше 8,700 кг и 74 см.

Отивам да се приготвям за гости и ще пиша и чета по-късно

Лек ден

# 534
 Чесит имен ден, Нинче! Честит имен ден на всички празнуващи - малки и големи! Весело изкарване на празника! Hug

# 535
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Да ви е живо и здраво името, всичко лошо да забравите и все хубави неща да се случват!!!

Честит празник и на бургазлийките.

Веси- браво на вас, утре чакам да ви видя и на живо как са ви фризурите.
В тази връзка, май предколедно ни е хванала една треска всички за сменяме нещо. Аз пак си харесах една прическа и още умувам дали да я направя, че е доста драстично рязане. Пък и друг е въпроса фризьорката ми какво ще каже.
за Метро- ние вчера бяхме там в 1.30ч, луда работа. Мъжо ме води на клубче (леле, чуствах се като на 50г. Беше пълно с някакви хлапета и яко R&B музика.) и му се дояде сладко, та в Метро за по-набързо. И си напазарихме едно хубаво. Ама да ви каже имаше си доста луди, не им се спи на хората, пък и спокойно.

Хайда ние отиваме да си вземем дребното.

# 536
Честит празник на именяците! Да ви е живо и здраво името и от късмет да не се отървете!
Честит празник на Банкерите и на Бургазлии!

bouquet                       bouquet                             bouquet

На мен обаче хич не ми е празнично  Sad Самичка съм с децата,моя/това определение го мразя много,но за случая е подходящо/ преди половин час ми заяви,че е решил да ходи на имен ден в едно село и си вдигна чукалата.Аз пък нямах никакво ядене за малкия,той мрънкаше че  му се спи,баткото иска да ходим на ледената пързалка...и вкъщи е паднала бомба..та така: успах зверчето,направих пюретата за обяд и следобедната закуска и сега чакам малчо да се събуди и отиваме на пързалката.А отгоре на всичко пак ми дойде,ама този път истински  Sick Ейй,мъж да си на днешно време! Close

Хайде да не ви развалям настроението и на вас...поне времето се оправи.
Оплаках се.. Crazy

# 537
Привет и от нас.Честит празник на всички с това прекрасно име няма да изброявам да не пропусна някои да сте здрави и много щастливи.  bouquet Днес и моя баща празнува и ще ходим на рибка довечера.Вчера купихме на Радост бънджи гащи-такъв кеф newsm44...немога да ви опиша.Скача като зайче. Лек ден на всички и весело изкарване на празника довечера. Hug

# 538
Честит празник на всички именници малки и големи! Нека Св, Никола ви закриля и пази и да ви носи здраве и щастие!

Мойто мъж ще прави тази година печен шаран на скара, за баткото сме приготвили скумрия! След час ще дойдат и нашите и ще донесат пълнен шаран и ще се съберем да обядваме заедно въпреки, че си нямаме именници в къщи!

Лек и приятен ден ви пожелавам!

# 539
Айде и от мен-ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  bouquetДа сте ни живи и здрави! Hug

Мен нещо ме е обхванало едно настроение за Коледа и коледен уют у дома  Laughing,та хич не ми се седи на компютъра.Та за това чезна тези дни. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт