МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Аз имам имен ден и то разбрах преди малко. Знаех, че е на св. Сава, но не знаех, че св. Сава е днес! Grinning По принцип не празнувам, но хайде-почерпете се.
Вили, честита месечинка!

# 511
Брей за пръв път ми се случва да съм си само аз на линия  Rolling Eyes

Честита месечинка на Алек. Да е послушно детенце и през следващия месец  Wink
stasi8510, да ти е живо и здраво името   bouquet
diana hristovawelcome
зелено човечеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Моята бебка днес за пръв път през живота си изпи повече от 200мл чай  Shocked  Shocked  Shocked . Следобедната закуска почти я пропусна - с рев изяде 5 лъжички пюре, после я кърмих около 18 часа и сега спи. Предполагам, че посред нощ ще огладнее  Tired . Нещо намаля апетита й, но пък си е жизнена. Знам ли, какво й става  Thinking

# 512
Здравейте, момичета  Grinning

Гледам предпразнично се разменят рецепти за сладкиши на поразия  Laughing   chef Ама аз няма да мога да се възползвам от тях. Нали съм на диета  Rolling Eyes Ама няма как. А и от тези хапчета аз инсулин нещо ми се гади, та съвсем не ми се яде  Tired Но, като прочетох в листовката, първите 10 дни явно се чувстваш, като парцал - гадене, диария, виене на свят. Егати и лекарството - оправя 1, разваля 100  ooooh!
На всичкото отгоре малката е супер неспокойна тези нощи. Но поне успявам да й пробутвам вода. Както до скоро не пиеше особено много, сега смуче, като смок. Но аз гледам да се отбиваме вече, че ме е страх да я кърмя с тези хапчета  Rolling Eyes Нищо, че ендокриноложката каза, че 1-2 пъти през ноща не се брояло.

Гери Мур, нищо от твърдите неща не е "безопасно"  Wink С всичко може да се задави. Но това не значи, че не трява да я свикваш вече да отхапва и дъвче, че после ще видиш зор с пасиране на манджи сума време  Wink Аз давам на Мира бисквитки - или Закуска, или Обикновени на Нестле, че са по-тънки и ронливи. Давам й и коричка хляб. Мъж им вчера й дад и кокал  Laughing

Видях една пеперуда, която показа вероники и много ми хареса  Grinning Ама нашата кака за сега е много буйна за такава играчка  Laughing Общо взето не я виждам да седи толкова врем на едно място и да си ниже мъниста  Crazy Ще я видим за другата Коледа примерно.
В тази връзка, разбрахте ли, че Метро ще работи 24 часа по празниците  Peace

И накрая да се похваля, че днес ходихме с васида да ни разкрасяват при нейната фризьорка  Flutter И съм супер доволна от резултата  Party Дори си пльокнах и една боя за малко разнообразие, че не се бях боядисвала от поне 5 год.  Grinning

Хайде лека нощ на всички и дано поспим малко повече този път  Laughing

# 513
Стаси,честит имен ден  newsm51
и ние нямаме апетит  ooooh!,само че при нас сякаш е постоянно  Tired,едвам се лъжем на обяд с пюре от 130,но от два дни изяжда почтиии едно голямо  Party,но за сметка на това отказва след 3 да яде каквото и да било до 8 ,после пие мляко и отнася плувката  Rolling Eyes и аз като Инкогнито гледам,че е жизнен и за сега не се притеснявам  Peace
Бухта и ние имахме около седмица запек,акаше по няколко топченца след час напъване,направо ставаше като домат и се оказа,че е от един йогурт,сега сменихме млякото и с 2 свещички сме 6 +  Mr. Green.Дано и вие се оправите бързо  Praynig
Сиа,супер са заглавията  smile3501,това с обущетата най-ми хареса  Flutter
Вили,чесито ви месечинка   bouquet
А това с гризкането важи за озъбилите се нали  Mr. Green,ние още нямаме от тез екстри,но май ще имаме проблем с дъвченето,иска всичко да му е гладко  ooooh! Tired,дано като му излязат зъбетата да прояви интерес да дъвчи
айде и аз отивам да лягам,че не се знае що за нощ ще е  ooooh! newsm46

# 514
Русанче, това че Крис все още няма зъби, не значи че не трябва да се учи да дъвче! Naughty Давай му по-едро смляна храна, бисквитка, банан....така или иначе със зъби или не, дъвкането си е нормален процес и колкото по рано се усвои, толкова по-добре! Hug Мое мнение де..

# 515
Добър вечер и от нас!

Рая днес нещо отказа всякаква храна - яде само сух хляб. ooooh! Сама си откъсва малки трохички и си ги слага в устата. Коричка не се сеща да смуче, ама да си хапва прохички и се отдава. Иска от моята храна, а аз нали съм на диета, та днес правих крем супа. Ми яде от нея няколко лъжици и това е - пюрета, каши и попари - не ще...върти главата и край, а ако съм по-настоятелна го докарва до рев.  ooooh!

В този смисъл, Бухта, аз малко по-малко започвам да давам на Рая от нашата храна - ми готвя без сол и подправки и гледам предимно да и давам вече въведени храни и това яде. Embarassed Ще продължаваме педагогически да се захранваме...принудително. Whistling

Честит имен ден на Стасиbouquet

Честити месечинки на порасналите бебчовци и честити поводи на всички други, които празнуват!

И накрая да се похваля, че днес ходихме с васида да ни разкрасяват при нейната фризьорка  Flutter И съм супер доволна от резултата  Party Дори си пльокнах и една боя за малко разнообразие, че не се бях боядисвала от поне 5 год.  Grinning

Mr. Green И аз така днес - ходих да се подстрижа в съседния блок. За първи път ми се случва, ама ми хареса как се получиха нещата. То моята фризьорка е в Пловдив и преди като ходихме при нашите редовно я посещавах, ама сега по обективни причини ми е трудно, но тук ми харесва как работят, та ще имам и фризьор под носа. Peace

Веси, и ние днес ходихме до Метро и разбрахме за 24-часовия работен ден. Мъж ми си купи GPS-навигатор. Последно ще пътуваме 3-мата с кола и ще ни е необходим.
Та сега и за кола се оглеждаме - стискайте палци да ни стигнат финансите на кола от магазина.

Зеленко, много позитивни мисли от нас. Пиши как е "зетя", че ви мислим постоянно. Praynig Hug

Нинчето, и аз съм на твоето мнение. Peace Рая толкова смешно дъвче с предните зъби....много е смешна. hahaha

# 516
Забравих да се похваля че днес ми донесоха подаръка на Радо от фирмата Mr. Green Коледно парти няма да има, а той е така красиво опакован, че още не съм видяла какъв е.Ще почакам до Коледа....май... Laughing Mr. Green

# 517
Привет!

Нали сме в пълен състав през уикенда,та нямам минутка свободна. Crazy

Днес за сефте сложих Адриана в столчето 9-18 и много и хареса,през цялото време зяпаше през прозореца и се закачаше със сестра си. Sunglasses Ходихме да избираме елха до Практиокер и Бриколаж-ужасна скъпотия!Накрая викам я да взема от ХИТ-а тух-онуи и на входа на магазина за 1 евро ме посреща елха към 190см,питам за цената-30лв!Е това е нашата елха! Mr. Green Награбих мострата, че Ади беше в колата с мъж ми и да не чакам кашон от склада и така я натоварих в багажника. CrazyДа не ви разправям как я украси Дари-ще взема да я снимам преди да направя поправките... Joy
А,щях да забравя-днес за сефте направих на Ади кус-кус и почти бях сигурна че ще ме оплюе.Тя пък взе,че го излапа всичкия и така мляскаше-много се смях.Повечето споделяте,че децата хич не го щат,ни на Плазмон ни в каша,аз реших да взема най-обикновен и мислех че съвсем няма да го одобри ама си ми е добро "прасенцето". Simple Smile

За Никулден щях да пека риба на скарата,но баща ми днес донесе шаран 3кг. изчистен и си викам мечка страх,мене не-ще го напълня! До сега не съм "оперирала" риба.Та направих плънка от лук,гъби,орехи и моркови,заших го и го сложих в доматено пюре с нарязан пресен лук и малко мащерка.Да видим какво ще стане,че и на свеки ще нося утре-да не взема да се изложа. Blush Нали по традиция шаран се готви,а баш утре се падат 6м.от как моята баба Николинка си отиде та викам си хайде да я почета.. Confused

veselina_s_p направили сте главите с vasida значи-друго си е,дори само цвета да се освежи. Wink Аз днес грабнах без да се замисля една боя "тъмно русо",много ми хареса на картинката,иначе хич не съм фен на русото в оня перхидролен смисъл. Laughing Дали ще стане на моя кестен незнам,най-много да дойда морковена на партито.. hahaha

Хайде лека,отивам да наглеждам шаранчо.

# 518
Хайде Никулден дойде!!! Grinning

Честит имен ден на всички именници, с радост и щастие си носете името, бъдете живи и здрави и нека Св.Николай Чудотворец ви закриля!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Днес и аз съм именничка. Heart Eyes И много си обичам празника, за мен всяка година на този ден е неповторимо изживяване. Hug
Честит имен ден на Ники на SZA, Ники на veroniki и Никол на asturiana.Да са ви живи и здравички дечицата. Hug Честито и на всички останали, които празнуват.

# 519
Хмм..не се стърпях...отворих кутията, но колкото да видя що за чудо се крие вътре и пак я залепих с тиксо. Laughing
Ето това ни е подаръка.. newsm78

# 520
  • София
 Влизам да ви почерпя по нощите, че през деня едва ли ще сколасам
 Първо кафенце за разбуждане пък после и останалото. Заповядайте, да ви е сладко

Нинче, честит имен ден, от здраве и късмет да не се отървеш
                                                                                                               (много хубав подарък има Радо)

Честито и на Никола на SZA, Никола на ivelina, Никол на asturiana и кака Никол на *Nikita* много здраве и весело детство им пожелаваме.

Честито на stasi на патерица и на всички с поводи за празнуване

# 521
  • София
Честит имен ден на всички Нинчета, Николинчета, Николчовци и производни! Живи и здрави бъдете!

# 522
Добро утро Hug

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ,КОИТО СИ ИМАТ ИМЕННИЦИ!!!

ХАЙДЕ И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ,ЧЕ МЪЖ МИ Е НИКОЛАЙ    

И ПО ЕДНО КАФЕНЦЕ ОТ НАС  ЗА ДОБРО УТРО 

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!
Аз отивам да готвя,че ще имаме гости и на обяд и на вечеря  chef

# 523
Добро утро и от мен!!!

Честит Имен Ден на всички именници!!!

Да ви е живо и здраво името, със здраве го носете, да не свършва виното и дръзките мечти!

# 524
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички малки и големи именници и от мен. Бъдете живи и здрави и св. Никола да ги закриля.
Днес също е и празника на Бургас - 22 чувствай се поздравена

Общи условия

Активация на акаунт