МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
добро утро!
май пак съм пропуснала рецептата  newsm78

# 496
Добро утро от нас!

Тази сутрин исках да спя до късно, но Петя още в 7 се ококори, сега спи блажено! Батко ни не се е събудил още! Да се наспи,
че все става рано за градината!Довечера сме с Личката на детски рожден ден и Петя ще се гледа с татко си!

Слънце, виждам че другите момичета вече са ти писали за розеолата!СЗА ти е дала изчерпателен отговор!Същата информация и аз бях открила за тази шарка! За Митето и други по-големи не е опасна определено! Предполагам, че обривите са минали вече!

Снимките на Митето и Симончето са много хубави! Тези дни трябва да водя и моите сладури за снимка за календарите!

Лек ден ви пожелавам, че баткото ни се изчупи!

# 497
  • Стара Загора
Тази сутрин я водих Симона на лекар - точно тази рубезола се оказа. Доктора ми каза да и давам само 3 дни по 1 ампула Витамин Ц и тази вечер да не я къпя.

# 498
  • Варна
Опаа, пуснах една лъжичка-сонда да видя как е чийзкейка .... и повторих .... и потретих, ..... и    Embarassed
Роси, супер е, мерси за рецептата - страшно лесно, бързо и вкусно. Ако знаеш и други такива, да пускаш  Mr. Green Hug Hug

Зори, ето рецептата на Роси, бягай да пазариш - струва си!  Wink

И последно - рецептата за чийзкейка - става за 5 минути и е изключително вкусен:
необходими продукти - един пакет бисквити Закуска (шоколадови), 1 заквасена сметана Данон, едно сирене натурално на Филаделфия, 1 лъжица захар, малко прясно мляко, сладко/конфитюр по желание - сини сливи, горски плодове, ягода, малина, или каквото си пожелаете...
В една тавичка, подреждам един ред от бисквитите, като преди това само ги обръщам по веднъж в купичка с прясно мляко - съвсем бързо, само колкото да се намокрвят с млякото, а не да се разкашкат (ако искате може да наредите бисквитите и после отгоре да ги полеете с малко млечице). После, смесвам цялата сметана със натуралното сирене на Филаделфия и 1 лъжица захар. Намазвам ги върху бисквитите и отгоре намазвам със сладкото, което сте избрали. Няколко часа в хладилника да стегне, и мммммм.... уж не съм по сладкото, ама не мога да спра да го ям....  Embarassed

Сиренето е 175, а сметаната 400 грама
-------------

На малката запекът се върна, съответно и кривотията Cry Cry Cry  Ще се тича по доктори явно  ooooh! Sad

# 499
  • Варна
Бухта, във връзка със запека се сетих за един виц на Слави. Знам, че не ти е смешно и ви стискам палци да се оправите, но се надявам да оцениш хумора Laughing Hug
Ето го накратко, без типичните за Слави украси (макар те да са солта на манджата): Един строителен работник страдал от ужасен запек. Мъчел се седмици наред и когато вече щял да гръмне, решил да отиде на лекар. Лекарят го накарал да се събуе и нагъзи, огледал го, взел една бухалка и мощно го ударил отзад, след което пациентът едва стигнал до тоалетната и "разтоварил самосвала". Върнал се облекчен и казал "Докторе, много ти благодаря за помощта, но ми кажи какво да правя оттук нататък, за да не ме хваща пак такъв ужасен запек?". А лекарят отговорил "Ами спри да се бършеш на строежа с хартия от човалите с цимент" Joy

# 500
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing
Гери,  Hug

# 501
Здравейте момичета,нова съм и се надявам да помагате! Имам бебче на 8 месеца и исках да ви питам време ли е вече да му въведа сутрешно хранене? До сега не съм го направила защото захранването ни върви доста трудно,почти не хапва пюрета но от една седмица сме по-добре.

# 502
Цитат
C_v_e_t_i, добре дошла тук и от мен.Аз също раждах в Хигия самоче на 24 март .Теб кога те изписаха? Може да сме се засегли там,знам ли ?
Вероятно не сме се засекли, защото ме изписаха на 22.03.2009г. Спомням се, че беше много студено и валеше сняг. Дори снимах от прозореца на стаята за спомен. Може пък при второто дете да се засечем, знае ли се! smile3521

Да ви се оплача. От 2-3 дни Лъчи няма никакъв апетит. Сега на обяд едва изяде 1/2 бурканче пюре и заспа. Дали ги има още онези дни за бърз разтеж, когато ядът много и обратното. Как е при вашите дечица?

diana hristova, ние сутрин като се събудим сме си още само на кърма. Засега мисля да не избързвам с попарка веднага след сън.

Зелено човече, още ли да стискаме палци? Как сте, как е Калин? Какво стана с изследванията?

# 503
Иначе, намерих цаката на Илийката за задържане за известно време кротък. Отварям вратата на гардероба в спалнята. Докато изкара всичко и го опита на вкус, едно по едно, минава време. Laughing
Мънки, на моето диване така му действа парче сухар - като му дам, меднага кротва и започва усърдно да гризе (с 1 и 1/2 зъб дето го има) и докато не го стопи цялото и не оближе трохичките от ръката си, не му се чува гласеца! Иначе с подреждането не е толкова ентусиазиран, най-много една-две дрешки да смъкне и да поразвява над главата си.

За сутрешното хранене - аз от повече от месец насам му давам каша, но той се буди в 6, а кашата е в 9, така че веднага след събуждане (или непосредствено преди) си е на кърма. Първо беше на каша Хип банан и праскова с адаптирано мляко, а сега е на Блевит 5 зърнени с добавено от мен адаптирано мляко. Когато се сетя, слагам и плодово пюре в кашата. Ние сме въвели круша, сини сливи, банан, праскова (само от пюре, не сурова), грозде и ябълка, но ябълките нещо не ги обича нито от готови пюрета, нито от правени от мен. Опита и манго, но още не съм давала цяла порция. Най късното хранене (не с кърма) е около 6-7 вечерта или с каша на Хип, или с бисквитена каша готова (от тези с надпис Лека нощ). След това имаме поне две кърмения до заспиване и поне 3 нощни.

Бухта, при нас бънджито върши чудеса за запека. Преди да го вземем имаше паузи от ден-два между ходенията, но откакто сме с бънджи си ака по 2-3 пъти на ден. Горе-долу по това време започнах и с глутеновите храни, но тях ги смених, а ефекта остана.

# 504
Привет!

Мами, може ли някой бързо да ми прати рецептата на Чийзкейка на Роси, че я записах на лаптопа, а мъжът ми го дал на дин негов колега , а за утре ще правя 2 бр., че имаме 3-ма именника  Mr. Green

# 505
Аз докато си взимах душ в банята ми дойде музата и вижте какви заглавия на теми измислих:

Първа Коледа празнува вече МАРТинското ни човече
Чукна първата годинка МАРТинската ни дружинка
- това за по натам
Малки, сладки обущенца за МАРТинските ходещи краченца - това също

# 506
  • Варна
Никита, рецептата е копирана в предпоследния пост на Бухта (малко по-нагоре на същата страница).
Ох, като слушам вашите бебоци как ръбат твърди неща. Мен много ме е страх да не се задави и не смея да и давам нищо в ръчичката. С кое е най подходящо да се започне (откъм безопасност)?

# 507
Никита, рецептата е копирана в предпоследния пост на Бухта (малко по-нагоре на същата страница).
Ох, като слушам вашите бебоци как ръбат твърди неща. Мен много ме е страх да не се задави и не смея да и давам нищо в ръчичката. С кое е най подходящо да се започне (откъм безопасност)?

Благодаря!!!   bouquet Хич не бях погледнала. Отивам да я правя  Flutter

# 508
От колко време никой не е писал newsm78
Бухта много гадно това със запека - малката душичка се мъчи. Нали и Алек беше така и колкото и странно да звучи като спряхме да се кърмим милото се оправи. Иначе такава мъка беше...дано да намерите начин да се оправите Hug
А пък на мен ми хрумна идея да направя една апликация върху горна дрешка на Алек и сега съм се юрнала да търся чисто бяла дебела блука или суитшър. Ако сте срещали някъде по онлайн магазините ще съм благодарна ако ми напишете къде Rolling Eyes

Днес Алек прави 9 месеца, почерпете се по случая:

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 20:36 от vily_st

# 509
  • Стара Загора
Днес е св. Сава. Ако имаме именници - честит ви имен ден !!!

Общи условия

Активация на акаунт