МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Шуши 13, мисля, че мъжът ти е прав. Все пак, ако толкова се притесняваш и в случай, че твоята мома все още е по-кротка и не лази навсякъде, вземи и едно одеало за пикник и го оградете с възклавници и така. Аз отдавна съм се отказала от опити да предпазя Илийко, щото той от 4 месеца си лази навсякъде, а аз все пак не съм чистачка и не мога цял ден да тичам с парцала.

# 631
Добрутру!
Тоби не можа да спи тази нощ, така и не разбрах какво го тормозеще, но се разнасяхме из спалнята.
Зеленко, честито местене и щастлив живот на новото място! Hug Сигурна съм, че за хубаво сте се преместили  и ще се доволни и тримата. Дано на Калин изследванията са добри.
Честито на месечинковците и на зъбчетата!
Вихрогонче, радвам се, че не си ни забравила и ми стана много приятно да те прочета! Hug
Стейси, успех в бебеправенето, дано бързо се похвалиш!
Аденис, стискам ти палци с юнашка сила, на баткото също!
Еля, защо не се изнесете, това бабе е неспасяем случай, според описанията ти.
Шуши, я ги насмети всички, строй ги в две редици и ги накарай да се съобразяват! Баба знае две и двеста.  Grinning Hug Ако я сложиш в кошарата ще е на топло и кучето няма да има достъп до нея. Така сме ходили на градинско парти, много е удобно. Peace

Мацки, печете ли коледни сладки? Аз започнах в неделя и имам вече 4 вида- меденки, ванилови рогчета, линцерски сърца и кокосови зарчета.
Погача не съм правила никога, и много ми се ще да опитам, но ме е страх да не оплескам нещата.

# 632
Докато се запишем в беззъбата класация,то стана да се отпишем! Grinning

Преди малко го видях зъбето,леко драска даже.Белееше се от няколко дни венеца,и меслех че по коледа ще пробие,то пък баш днес на 9мес. Flutter

# 633
Бодливка, честито зъбче и на вас!!!

Аз сега се сетих, че съм забравила да ви покажа крайния резултат след ремонта и направата на детска стая:

Дано да ви хареса!!!

# 634
  • Варна
Здравейте!
Аденис, мила, нали знаеш, че като влезе човек в черна серия, за да му е по-гадно, му се случват няколко неприятности наведнъж. Но всичко ще мине и ще остане само лош спомен. Дано се оправите по-бързо! Hug.....Ние днес трябваше да слагаме третия пентаксим, ама ей на - пак сме сополиви.
Зеленко - честито ви преместване! И по-малко тревоги с хемоглобина на Калинчо - Малинчо.
За спора - може би не е редно да вземам отношение и да "слагам сол в раната", само ще кажа, че много ви се радвах за организацията и чаках с нетърпение да разказвате и показвате снимки от партито. Затова ви моля да изгладите противоречията и да си направите едно хубаво събиране за радост на всички във форума.

# 635
Оле пак спор?!? И сега какво става ще има ли парти? Щото някои специално за това щяхме да идваме в Сф. Не мога да разбера защо каквото и да правим винаги всичко успяваме да скапем Shocked Надявам се всичко да се нагласи и в събота да се съберем и да направим най-хубавото парти за бебоците ни с незабравими спомени за нас големите. Все пак на някои от нас това ще е първият голям празник с нашите съкровища. Моля ви да не разваляме момента Peace Hug

Алек е с хрема и кашля, вчера го водихме при педиатърката и слава богу не е болен. Венците са му толкова подути, че ще експлодират. За сега каза да слагам само физиологичен разтвор и да давам вит.Ц
И в този ред на мисли честити нови зъбчета Hug
Вероники ти си истинска магьосница - такива красоти правиш Rolling Eyes
Гери стискам палци на Симонка да не е болна, както и на Калинчо - бързо да се оправя. Зеленко, честито ви преместване, дано това е началото на много хубави работи Hug

# 636
Здравейте и от мен преди да изчезнем на разходка.

ВЕРОНИКИ  newsm20

Да побързам да се поправя, че аз се НЕдоизказах за ваксината за шарката. Имам впредвид точно тази ваксина на 1г и 1м която е Морбили и Рубеола. Това са шарки и когато детето е ваксинирано може да го прескочи шарката или да я изкара със сигурност много по леко от дете което още не е ваксинирано. Та това имах впредвид   Peace

# 637
С голяма радост и аз ви съобщавам , че вече и ние сме в отбора на зайчетата!  Laughing

Честити зъбчета и на другите бебчета!

Честита месечинка на Ади и  здраво и бяло зъбче!

Сещам се и нещо друго по повод партито- защо не поканихме и мамите от Перник примерно и от Костинброд мисля , че adenis беше от там. Можеше и те да дойдат ако искат, то всъшност и сега не е късно де. Сетих се и за Шуши и за Цвети от  Перник. Момичета ако искате елате и вие!  Hug

За шарката да ви кажа доста ме е шубе. Изобщо не искам да се разболява толкова малък и ако се случи направо незнам как ще си го простя. По този повод аз съм в чуденка ама голяма какво да направя? Пък и при тази ситуация нещо ми се изпари желанието.
Исках и още да пиша ама  нещо ми се секна мисълта.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 13:26 от dyMa

# 638
  • Стара Загора
дУма - БОДЛИВКЕ честити би хапливи зъбки.
За спора мислех да си премълча - само ще ви кажа, че всяка е права за себе си, НО явно и на двете не ви е ясно, че когато има болно дете от шарка (без значение каква е тя) и друго дете има контакт с него, трето дете не може да се зарази от второто. Третото трябва да има директен контакт с болното дете (дано сте ме разбрали какво искам да ви кажа).
Скоро и аз бях в подобна на вашата ситуация. Племенницата ми имаха варицела в градината и после бяха у нас да си играят с Митко и Симона. И аз като вас се шашнах да не "прихване" Симона и веднага звъннах на лекарката, но тя беше категорична, че през човек заразата не се предава, ОСВЕН ако и второто дете не се е заразило. И за да успокоя Веселина и Бодливка - ще ви кажа и друго. Карантинния перио на шарката е 21 дни (т.е 3 седмици), до това време детето на Весито ако не се разболее - няма как да заради други деца, така че бъдете спокойни, отидете си всички на партито и се забавлявайте. Ако можех аз също щях да дойда да празнуваме с вас

# 639
  слънце  bouquet !
Ами разбрах те и ме успокои да ти кажа!

# 640

В същината на спора няма да се меся, но просто винаги съм се чудила защо хора, които са се виждали се разправят така грозно в нета, когато е лесно да напишеш какво ли не и чак после да се сетиш, че тоя човек все ще го видиш на живо. Един телефон да бяхте врътнали, щяхте да си спестите огорчението, и на останалите присъстващи също.

С две ръце съм ЗА мнението на Нагаина по спора.
Не че е много моя работа,тъй като не бих могла да присъствам,но след няколко прочетени поста по темата ми се изпари желанието да си губя времето изобщо във форума,а камо ли повече... ConfusedЗа мен е грозно,още повече по празниците,дори и да има проблем,винаги може тона да е малко по-друг. Stop

# 641
  • София
За спора мислех да си премълча - само ще ви кажа, че всяка е права за себе си, НО явно и на двете не ви е ясно, че когато има болно дете от шарка (без значение каква е тя) и друго дете има контакт с него, трето дете не може да се зарази от второто. Третото трябва да има директен контакт с болното дете (дано сте ме разбрали какво искам да ви кажа).
Е, същото казах и аз, а след това и SZA, но няма кой да прочете  Naughty. Ако бях на мястото на Веселина нямаше да се откажа да дойда, само защото някой го е страх да не се зарази, като реално няма такава опасност.

oki4, боядисах тестото с боя за яйца. Пробвала съм и със степче (с него се получава много добре при домашния пластелин), но то нали има захар и други екстри и ми стана много лепкаво тестото  ooooh!. рецептата е 1кг. пудра захар, 200гр. брашно, 50гр. масло и 200мл. вода. Аз обаче слагам повечко брашно, докато спре да лепи тестото. Хубаво е накрая да го намажеш със захарен сироп, за да има гланц, но аз този път не го правих

shushi_13, моето дете е нон стоп на пода, но никой не ходи с обувки, а при наличието и на куче аз лично не бих оставила детето да щъка свободно. Мънки и Dez са ти дали добри предложения. И за да те успокоя ще ти кажа, че и аз като трябва да ходя на гости у свекитата го мисля месец преди това, защото и там не е особено чисто, а на всичкото отгоре в къщата няма и вода  ooooh!

Nagaina, много ще се радвам да се видим и запознаем докато сте в София. Главната ни организаторка избяга надалеч, но все ще успеем да се организираме  Peace

22, обема на тортата се прави от самата нея, а с тестото после само я покриваш

Честити зъбчета на младото семейство Ади и Теди

# 642
Еха, колко много дечица със зъбета  Laughing да са ви белички и здравички !!!
C_v_e_t_i , много хубава детска стая. Нашата е подобна, но без някои мебели, за да има място за играчките и игра. Чак когато баткото стане ученик ще сложим бюро и секция.
За зародилия се спор, ами всеки си е прав за себе си. Аз не се шашкам толкова. В градината на Боби периодично има някакъв вид шарка, бил е контактен но не се е заразил до този момент, не знам защо. Държа да отбележа, че в момента нямат!
Е, миналата година когато имаха рубеола го спрях. Но тя е бактериялна и след нея не се изгражда имунитет, а и аз бях бременна и се изплаших.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 15:10 от sia

# 643
С голяма радост и аз ви съобщавам , че вече и ние сме в отбора на зайчетата!

Честито първо зъбче и на вас!!! Още много бели и здрави зъбки ви пожелавам!!! Peace

Ние оставаме в класацията. Няма никакви признаци скоро да ви се похвалим!!! Sad

# 644
Момичета, мерси на всички за съветите! Реших, че сгъваемото легло ще седи в хола през деня и Мария в него. Те у нас като идват се разхождат с обувки и след изписването се намъкнаха с обувки при бебето, та не очаквам в тяхната къща да се съобразяват с моите прищевки. Иначе поддържат чисто в тях. А пък днес Мария падна от спалнята за първи път. Разплака се, но бързо се успокои, та мисля, че и няма нищо.
dyMa, мерси за поканата  Hug Аз ако можех да дойда щях да си кажа и нямаше да чакам специална покана.
Честити зъбчета на Теди и Ади  Heart Eyes
C_v_e_t_i , много ви е хубава детската!

Общи условия

Активация на акаунт