МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Честит празник на всички студенти!!!
Галина другата седмица ще съм 2 дни в Бургас и ще имам възможност да видя украсата!
Зеленко относно Hb на Калин, моя Митко беше на 6 месеца когато му откриха желязо дефезитна анемия. Hb му е стигал до 85 и въпреки всичко физически се чувства много добре. При нас е на 99% наследствено (което след време минава от самосебе си). Щом казваш, че и ти си с таласемия дано и при вас е така и след време отшуми само. Само не се шашкай. И аз бях се побъркала преди 5 години но с времето се всиква с тази мисъл. Моли се само да не е злояд като Митко, че тогава ще ти се вземе акъла. Сега ви оставям, да си видя фермата.
Мечо Пуух дай актуаленс писък за неозъбилите се да го сложа на 1 стр.!

# 616
Добро утро  Grinning

За нас наистина си е добро, защото тази нощ ставах само 2 пъти  Laughing Друго си е човек да поспи малко  Crazy

Бодливка, не виждам защо трябваше да пиша словоизлияния на паника относно вируса  newsm78 Попринцип шаркатие не ме присеняват. И знам общия принцип, че е по-добре да се изкарат рано. Притеснява ме малката и как тя би изкарала шарката.
Чуденките ми бяха свързани точно с това - какво да правя с двете в тази ситуация. За това исках да говоря с педиатрите, за да ми кажат дали да давам някакви имуностимуланти на двете още от сега, дали да ги разделя задължително, как евентуално ще го понесе малката и както писах, изрично ги попитах дали да ги изолирам от други деца.
Аз, явно за разлика от теб, решавам какво да правя след консултация със съответния специалист. Не на моя си глава и от четенето в нета.
И след, като докторите ми казаха, че няма нужда от тотална карантина и може да се виждат с деца, все пак реших, че е редно да попитам за партито.
Но ти естествено веднага си беше изказала квалишикациите, че съм толкова несъобразителна, че видиш ли точно сега в ДГ на Маги някой се е разболял, за което не виждам как аз мога да съм виновна  newsm78
Не можа ли, като си решила да се изказваш предварително, поне нормално да си кажеш, че не искаш да имате контакт с нас и предпочиташ да не идваш на партито. Без коментарите колко неща си купила и как дъщеря ти била много щастлива, че ще ходи на парти  Tired А сега заради мен, всички ще сте супер нещастни...
Както и да е. Аз казах вече, че няма да идваме. А след това:
Предлагам да се пусне анкета ЗА и ПРОТИВ присъствието на veselina_s_p и Любомира на партито.
Не мисля да ходя ИЗОБЩО!  ooooh!

# 617
  • Костинброд
Добро утро.Честит празник на бивши и настоящи студенти.Честито на патерици на всички с поводи.Честити зъби.Честита кола на Тони.Честито преместване на Зеленото-дано е на късмет и Калин да се оправя бързо.
Не съм писала една седмица но съм се хванала за главата-Алекс не спи нощно време-рев и мрънкане нонстоп-тая нощ ми спа в ръцете-какво му беше незнам.Баткото от известно време се оплаква от гадене и болки в корема и ходим по разни лекари и не се открива проблем.Сега ще ходим на гастроентеролог и май на психолог(май проблема е на емоционална основа).Мен ме боли гърдата и подмишката и трябва да ходя на лекар-иде ми да се гръмна.
Колкото до варицелата-баткото я изкара в детската градина,но с усложнение-менингит(не го казвам за да ви плаша,но има и такива случаи).
За баклава питаше някой-аз правя една с плънка(не само орехи)и е страхотна ако искате ще дам рецепта.
Това е от мен засега.Ако изчезна пак да знаете че съм в лудницата.Лек и усмихнат ден.  

# 618
Добро утро и от мен
Честито на студентките!
Зеленко, жалко че толкова надалеч отивате, но за хубаво да е, много късмет и любол на новото място! Дано Калинчо бързо да се оправи.  Peace
Тони, честито за новото возило, включи се с подробности когато се приберете.
Роси, браво на Стели, вече си има зъбенце  Laughing
За лунния пясък, само да ви кажа че преди време една мама се беше оплакала във форума, че малкото и дете - на около годинка, беше си хапнало от лунния пясък на каката. Е, оправило се но бяха ходили на лекар и т.н. Само го казвам да внимавате. Аз за сега удържам фронта таквоз нещо в къщи да не се купува.
Да ви кажа Лора днес какво направи - допълзяла до гардероба в спалнята, отворила го (той е с плъзгащи врати и лесно се отварят) и си измъкнала две мои поли от закачалката. Да не ви казвам каква игра падна с тях. Като я видях, лошо ми стана  ooooh!

# 619
Алохааа!

Честит празник на студенткитеее! И аз съм в кюпа. Още 2 семестъра Mr. Green
Хайде почерпете се по повода

Вероники - тортата е невероятна! Аууу, направо ти завидях за уменията! Трябва да споделиш някои трикове - как става релефа например? Чак ме засърбяха пръстите да направя и аз нещо таквоз... Поздравления!  Hug

# 620
veselina_s_p теб можи и да не те притесняват шарките,но мен да!Очевидно има и други мами,които се страхуват и са под въпрос за партито!Трябваше обаче аз да си кажа,че да се обадят.Не виждам причина да получавам упреци за това,че ме притеснява как Адриана ще изкара варицелата,ако я събера с контактно дете.
Нямам намерение и Дарина да си "празнува"рожденния ден изолирана и пъпчасала!Не ми влиза в палановете такъв вариант за завършек на годината.
И да,Дарина наистина много се радваше за това парти!И се чудя как да и кажа че няма да ходи..

Аз, явно за разлика от теб, решавам какво да правя след консултация със съответния специалист. Не на моя си глава и от четенето в нета.

Аз съм се обадила на моята педка още в неделя,когато госпожата от градината ме предупреди за карантината,за да я питам конкретно за Адриана-не съм го написала просто.Ако бях с едно дете,или Ади беше по-голяма нямаше да имам чак такива притеснения за протичането на вируса.Но тъй като Ади е малка,няма добър имунитет и съществува реална опасност от усложнения при нея, предпочетох да не пускам Дарина в нейната си група.Опитвам се да я предпазя,до колкото е възмоно!
Как бих могла да те обвинявам,че в групата на Маги има варицела,това е нелепо?!Но ми направи впечатление,че изобщо не коментира партито в тази ситуация.Спомена "между другото" че в групата така и така и това беше.Дори подозирам,че мъж ти е бързал за работа и на своя глава е оставил Маги там-така е решил, и после си звъняла на лекари с въпроси.Но това си е моя версия и твоя работа разбира се. Peace Не смятам да коментирам повече,точка! Stop

Честит 8-ми декември на всички бивши,настоящи и бъдещи студенти! Sunglasses

А ние днес имаме месечинка! Sunglasses

# 621
  • София
 Стига сте ме хвалили, че се засрамих  Embarassed Факта, че си работя вкъщи и си гледах Ники ми позволи да му обръщам нужното внимание и да се забавляваме взаимно.

Честито на месечинконвците и студентите  Hug

Веси, аз си мисля, че след като няма да водиш Маги, няма опасност и спокойно можете да дойдете с Мира на партито. Все пак ти пое цялата организация, а сега да те няма! Мисля, че и Бодливка ще е по-спокойна като няма да идва Маги (все пак Мира ще е била контактна с контактна с контактни деца, т.е. като всеки втори на улицата Simple Smile) и така всички ще са щастливи! Айде сега да сме по-добри заради Коледа  Hug
Явно никой не прочете това, ама не е за сефте да се чете избирателно  Crossing Arms

Нещо ми се изпари желанието да пиша повече, след последните няколко поста.
 Уникални сме, просто. Едва ли някой друг ще успее да провали толкова бързо и лесно нещо, което отне доста време умуване и организация и което повечето от нас чакаха с голямо вълнение и нетърпение. Няма да коментирам повече по темата, че се ядосах много. Хау!

# 622
  • София
 Вчера забравих да честитя зъбчетата на Стела на Борката.
 И на Тони честито! Лека и безаварийна,дето викат  таксиджиите! Simple Smile

# 623
Бодливка, честита месечинка на Ади. И на Никол на Аустриана! Ей, една бременност си е това!  Mr. Green

Честито и на Вили - и тя е студентка!

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:19 от 22

# 624
Мерси за отговорите по въпроса ми, момичета! Не, че нещо ще се промени вкъщи, ама един поглед в чуждата паница винаги е от полза Grinning Аз Дариян от много време съм го оставила на пода, но положението не е никак по-различно. А и като се обърне по корем, много скоро започва да вика и да се сърди. Опитите му за пълзене са по-скоро опити за летене и така...Но той все пак няма 9 мес. още, аз се подвеждам и по по-големите дечица тук, сигурно още доста ще се променят нещата за месец.

22, ядките са при щанда с мюсли, закуски и такъв вид неща, не при диетичните.

И последно - честито със закъснение на всички именици. Моята вечеря беше покъртителна, имахме си и гост и просто не се бях излагала така досега, но поне си изкарахме весело.

В същината на спора няма да се меся, но просто винаги съм се чудила защо хора, които са се виждали се разправят така грозно в нета, когато е лесно да напишеш какво ли не и чак после да се сетиш, че тоя човек все ще го видиш на живо. Един телефон да бяхте врътнали, щяхте да си спестите огорчението, и на останалите присъстващи също. Все пак на всички шопета желая незабравим празник, който да помни шарката и неудобството само първите 5 минути, а след това да се забавлявате много и за всички нас, които нищо не си спретнахме HugЧакам с нетърпение снимки.

Ааа и последно, вече наистина Mr. Green, ако не ни мине котка път, всички празници и почивки ще сме си в София, и ако има пак някое голямо такова събиране, ще се радвам да се замъкнем! Ще нося пясък, ама морски Mr. Green

# 625
Чести 8-ми декеври на всички студенти  bowuu cheers
Честити месечинки на всички бебовци!!
честито и на всички останали с поводи - премествне, нови коли, взети изпити, дано не забравям - затова ЧЕСТИТО на всички с поводи!

Ето да ви покажа, вдъхновен от рамките, дето Окич ги показа - спретнахме с мъжо една бърза играчка http://picasaweb.google.com/cvetelinapanova/9#5412528047326020322

# 626
  • София
Честит празник н авсиюки студенти!!!
Честита месечинка на Ади и на другите "осмички"!!!

Вероники, не се ядосвай, ами вземи ми пусни рецептата за захарното тесто! Аз пробвах един път, опустоших около кило и нещо пудра захар и всичко замина в кофата. Със сигурност е до трениг, но
И също така ако може да споделиш от къде си взела боичката за оцветяване.

И аз, като Бухта искам вече заедно с Мария да готвим и да украсяваме, ама ще почакаме.
Е то сега пак двете месихме тестото за сладките -тя беше закачена за крака ми.

Цветке, супер е новото произведение!

# 627
Привет и да карам наред с честитките  Laughing
Честити месечинки на порастващите ни бебоци  Hug
Честит празник на студентките и успешно дипломиране  Hug
Тони, честита ви кола!
Зеленко, желая ви щастлив живот на новото място. Разкажи подробности как е там като имаш време. Стискам палци на сладура Калин  Praynig
Нагаина, Мария мина 9 месеца, но при нас положението е същото.
Вероники, подкрепям това, което Крис4е ти е написала  Hug
Аденис, дано бързо се подредят нещата у вас.
Без да се смеете, но и аз отсега съм се замислила за гостуването ни в Плевен по празниците. Родата на мъж ми нямат навика да се събуват. Хола и кухнята е едно голямо помещение с теракот и без килим. Брат му ще дойдат с кучето им ротвайлер, което ще ръси косми и лиги, и на което не съм видяла докато сме били там да му се мият краката след разходка навън. Е в този случай как да си зарежа детето да се въргаля с играчките си по студения и мръсен под? И аз не съм кой знае ква чистница, но все пак ми се иска поне до годинка на малката да контролирам колко чисти неща лапа. А тя сега всичко слага в устата, също така и ръцете са и все в устата. Не вярвам, че дори и да кажа да се събуват ще се съобразят, като си имат изградени навици. Мъж ми само ми се смее и вика остави детето да си гради имунитет. Хайде стига съм писала, че станах досадна.  Hug

# 628
  • София
Честито на студентите и от мен! Успешни сесии  Grinning  Peace
За другото - наистина сме уникални  Tired , беше ми смешно по едно време, както писах и в темата за организацията на партито, но вече не е. Ако искате всеки присъстващ да носи бележка от педито  Tired Ние няма да идваме също. Как изобщо си го мислех, се чудя, като сме със стафилококи.  Stop

# 629
Цветка, добре сте го измислили, браво! Дарко иначе има едно ръчно правено мече, което сестра ми му ши, за да си има такова собствено разпърцано, като нейното едно време, има и копчета вместо уши, но тя всичко е лепила с каноколит ooooh!, който сам по себе си май не е опасен, но тия копчета като нищо ще ги откъсне, а аз все забравям да ги зашия. А знам, че много ще му се радва.

Шуши, и мъжа ти е прав, а и освен това несъобразителни хора ще има винаги и навсякъде, няма как да го опазиш от всички и всичко, но и аз не бих го оставила в такава мръсотия. Ако в някой ъгъл успееш да му оградиш местенце за игра и да пазиш поне там чисто, мисля, че е някакво компромисно решение. Или ако пазите някой надуваем басейн от лятото, преносима кошара и т.н. Според мен дали ще отидеш на гости при мърляви роднини, или на пикник сред треволяци и природна мръсотия, винаги трябва да си в бойна готовност за някакви примитивни бебешки условия.

Едит:...И какво сега всеки ли ще пише някакво заяждане на дребно, всеки плюе по казана с "уникалното", ама и някой да не пропусне да бръкне в него. Големи хора с по няколко деца сте бе, досега как сте ги опазили и от болести, и как сте си съхранили отношенията и с по-предпазливи приятелки?

Общи условия

Активация на акаунт