Много благодаря от името на Ники за честитките! Също така искам и аз да честитя (вече на патерица) всички празнуващи Никулден малки и големи и да им пожелая да са много здрави и благородни като светията, чието име носят.
Ние прекарахме много хубаво празника. Е, аз постоях около печката има-няма 4-5 часа, но пък вечерята стана чудесна и всичко беше одобрено и опустошено (в рамките на възможностите на стомасите ни, разбира се). Правих сьомгата в бутер-тесто, което беше най-лесната част от цялото готвене, а и отново ужастно вкусна.
Зелено човече, ако стискането на палци беше за Козлодуй, то честито! Ама как така от днес за утре се местите в Козлодуй? Аз не бих направила таквоз нещо, но аз все пак живея в родния си дом, дето се вика - съвсем различно е. За Калин - съжалявам, че новините са такива, надявам се да имате по-голям напредък след прегледа при хематолог и Калинкат ада прояде най-накрая пустите му пюрета!
Вероники, ти за пореден път ме уби! Просто не знам как се справяш с толкова много неща - две деца, работа, правене на такива прекрасни неща, които сте измайсторили с Ники, а сега и тортата - много е хубава, наистина! Къде намираш енергия, време, желание, мотивация - абе всичко? Моля те сподели тайната си!
Варицелата и мен не ме притеснява, защото Гого я изкара през февруари, а Ники е на кърма и съответно - смятам защитен засега. Аз си правих тогава изследване (заради Ники, точно се беше родил) и се оказа, че въпреки, че не съм я карала видимо, всъщност имам антитела. Мънки, вероятно твоят случай е същият - ако си била контактна с болни от варицела продължително време, съществува така наречената клинична болест или нещо подобно, където караш варицелата, но без видимите признаци (пъпкио основно). При епидемия с варицела, както става обикновено (тъй като варицелата минава и през вратата, нали знаете), може да се случи да си контактен със заразен без да знаеш по всяко време. Варицелата е заразна 2-3 дни преди да избият пъпките и толкова след избиването им. Така че няма как да знаем дали детето на площадката е с варицела или не
Мънки, няма как, ще се ограмотяваш и ти, няма само ние да чистим
Какво стана с вашето заминаване?
Няма и да настоявам.
Стискам палци и за Калинчо, дано се оправи без лекарстеа 
Както и да е де - пожелавам ви успех и късмет и най-вече на Калинчо много здраве и дано да не е това за което се притесняваш! 
Браво на теб , страхотна си! 

Тъкмо вече си има един купен подарък за Коледа
Просто сутринта, като разбрах, първо исках да видя какво трябва да си правя моите деца, преди да се притеснявам за чуждите
Явно някои са си направили изводите веднага

Като чели почвам да свиквам на този график