МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Цялата къща е в лунен пясък  Crazy, ще трябва основно почистване да правя утре, че София ще го изяде като стане  Crazy Ама поне се нащуряха децата.

Аз за това съм забранила внасянето на лунен пясък в къщи  Thinking  Naughty Виж някъде на двор, на открито може.

# 556
  • Стара Загора
"Не бе, най-накрая и ти да сготвиш нещо хубаво" Crazy Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha

Децата нали знаеш, че са най искренни ( без да те обидя разбира се)

# 557
  • София
Пък аз като съм дърта и не знам какво е лунен пясък и ми е лесно. Няма знание, няма проблем. Laughing Сега, не ми разказвайте какво е. Предпочитам да продължавам да не знам.

# 558
Гери, разсмя ме рано сутринта... Joy Много забавна малката. Laughing

А на мен как ми се спи... нещо не можах да се наспя тази нощ. Рая вчера за целия ден  спа 40 мин. и снощи заспа още в 20 ч., ама пък за сметка на това се буди 3 пъти повече. Дано днес като заспи да имам време да полегна и аз. Tired

Само аз още не съм правила този чийзкейк на Роси, ама тези дни ще го направя и аз - пък може и повод да имаме. Party

# 559
Само аз още не съм правила този чийзкейк на Роси, ама тези дни ще го направя и аз - пък може и повод да имаме. Party

И аз  Mr. Green Ама аз няма и да го правя, че не мога да го ям после. Пък да се потя само за спорта нещо не ми се нрави  Laughing
Явно е много готин.
Може пък и да седна да го направя. Белким каката хапне от него поне малко. В момента е в най-върлия си период на неядене. Нищо, амо нищо не иска да яде  ooooh! Виси над масата по повече от час и изяжда по 3 картофа на кръст  Tired

И Маги го иска този лунен пясък. Но за сега няма да го купувам. Представям си какво чистене ще пада и набързо ще свърши  Laughing Може да й го взема догодина, като е по-голяма Мира.
Мънки, ей това е лунен пясък  Wink
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … &x=7&y=10

А ние изкарахме поредната ревлива нощ  ooooh! Нали се опитвам да отказвам малката от нощното хранене, но е голям зор  Tired Снощи се лъгахме с водя, но като се събуди към 4,30ч и с нищо не можем да я успокоим с мъж ми. Накря след 1 час взаимни мъки и нерви, мъж ми не издържа и й направи мляко  Rolling Eyes И сега още спи по този повод. А аз трябваше да ставам да стягам каката за ДГ.
Между другото в ДГ са казали на мъж им, че има варицела. Ама той решил да я пусне. Че по-добре да изкара шарките докато е малка. Та някое лапе карало ли е тази шарка? Че хич не ги знам как са тези неща  Rolling Eyes

# 560
Добро утро  Hug
аз имам въпросче,давате ли обикновени бисквити на дечковците  Thinking,бебешките ми свършиха,а освен мляко с бисквити друго не иска  Crazy,та сега съм в чуденка  Rolling Eyes
Чийз кейка и аз не съм го направила,но му се каня от одавна  Laughing,а на колко дебел слой мажите филадлфията,от тези сините кутии е нали,че тук само такива продават  newsm78

# 561
Между другото в ДГ са казали на мъж им, че има варицела. Ама той решил да я пусне. Че по-добре да изкара шарките докато е малка. Та някое лапе карало ли е тази шарка? Че хич не ги знам как са тези неща  Rolling Eyes

Вчера ми се обади госпожата от градината,че от петък в групата има варицела(Дари отсъстваше четвъртък и петък).Да решим дали да я пуснем днес,ама като се зачетох в нета и абсолютно се отказах сега да я кара.Заради Адриана!От днес ще е в другата група,докато мине карантината. Peace
Ваксината се слагала като навърши 1г.детето.Сега ако я кара,може да има усложнения и предпочетох да я изкарат, когато Ади е в градината вече-двете накуп. CrazyВярно че е добре да си я минат в детска възраст,но ме достраша да я пусна. Confused

Гери много е забавна Криси.. Joy

Моя пълнен шаран стана фантастичен! bowuu Много съм горда,защото ми беше за сефте.Сега съм се зарекла,за празниците да направя питка една педя висока,както свеки ги прави.Тя ще ми помага де,да видя кое-как но много искам да се науча! Simple Smile

# 562
  • София
И Мария към отбора на ставащите през нощта, ама тя защото иска на нашето легло! Е- постигна го! Много време я държах да реве , вода и сок давах 2  пъти, гушках, държах ръчичка в леглото- но не!!! И накрая ми стана неудобно заради съседите , та я взех.
Ето сега по едно кафе

Много интересни и креативни неща има за големите- сега този лунен пясък, преди- незнам какво беше!!!
За чиизкейка- и аз не съм го правила. Аз си имам изпитана рецепта от сайта на Иван звездев и негоп си го правя- крушов чиизкейк с джинджифил.
Момичета, търся код от карта за Метро. Не мога да им разгледам каталога онлайн, а пък майка ми харесала от там някаква кола за яздене- да я видя каква е. Не ми е ясно как ще я пазарува като няма карта- но тя си знае.

# 563
Оки4, и аз се присъединявам към отбора на не-направилите-чийзкейка. Ама ще си запиша рецептата и ще го пробвам някой ден. Simple Smile
Аз вчера имах гости, ама по  повода. С кумовете празнувахме една година от сватбата и празника на банкерите (кумата) и този на Бургас.
Благодаря на Слънцето и на всички, които ме поздравихте! Слънце, и на теб на патерици! (Нали и ти си от наш'те? Simple Smile ) Поздрави и честито на всички празнували на патерици! Да си носите името със здраве! А на професионалните празнуващи - дай боже повече парички за всички!  Mr. Green   bouquet

Аз правих пъстърва вместо шаран, ама стана много хубава. На фурна, във фолио, само със сол, чер пипер и дафинов лист. Много ми я харесаха гостите!  Mr. Green

А за капак - бяхме купили торта като нашата сватбена. Само, че по-малка, де. Да си припомним момента по-достоверно.  Embarassed  Mr. Green

А как ми се спи.. Чакам дребното да заспи, че и аз със него.  Tired

За бисквитите мернах въпрос: аз не съм давала още, но в неделя дадох каша на Блевит с пшеница, овес и ориз, тъй, че скоро ще взема да давам и "Закуска" най-вероятно. Ръжта и ечемика ги пропуснах, че ме изгледаха странно в магазина само като попитах. Явно не се внасят. А и аз нямах време за ърсене.

Тоз лунен пясък май е много заразен.  Mr. Green Голяма мания за децата е.

# 564
Преди два дни се видяхме с една позната и тя каза, че баткото е карал преди месеци варицелата, а няколко дни преди това тя беше родила малкия си  син! Не са били заедно, но баткото като  е изкарал варицелата като усложнение се е разболял от бронхопневмония!
На друга приятелка пък и двете деца изкараха заедно варицелата само с няколко пъпки без усложнения! Каката беше на 5 г, а малката на 2 месеца! Така,че при всеки е различно!

# 565
22, виждала съм и ръжени, и ечемичени ядки в Пикадили, изглеждат точно като овесените.

Въпросче - има ли някоя майка с непропълзяло детенце, което не е и в проходилка? Как ги развивате двигателно и изобщо как се забавляват? Дарко си играе чудесно сам седнал с играчките. Е, до едно време де, докато не му писне, или докато не ме види и тогава иска все да скачаме заедно. Изправя се за моите пръсти, много време стои изправен, скача, дивее, но ако е сам не се сеща да си търси опора, да се изправя сам...съответно не хаби много енергия, не се уморява, по-скоро му доскучава. Аз се колебая между  това да си обръщаме много внимание и да се занимава с мен и да скача и да се упражнява, и между  това да го оставя сам да се оправя, което ...еми не виждам да прави. И хем искам да се занимавам с него, хем пък не искам и само с мен да свикне да се раздвижва и да не се сеща, че и други неща около него може да ползва за изправяне, придвижване....Абе сигурно и това ще отшуми за 1-2 месеца, ама се чудя вие как процедирате?

# 566
  • Стара Загора
Аз затова казвам "Има ли мерак - има и как"  Peace

Момичета, търся код от карта за Метро.

Аз ще ти дам!

# 567
# 568
Въпросче - има ли някоя майка с непропълзяло детенце, което не е и в проходилка? Как ги развивате двигателно и изобщо как се забавляват? Дарко си играе чудесно сам седнал с играчките. Е, до едно време де, докато не му писне, или докато не ме види и тогава иска все да скачаме заедно. Изправя се за моите пръсти, много време стои изправен, скача, дивее, но ако е сам не се сеща да си търси опора, да се изправя сам...съответно не хаби много енергия, не се уморява, по-скоро му доскучава. Аз се колебая между  това да си обръщаме много внимание и да се занимава с мен и да скача и да се упражнява, и между  това да го оставя сам да се оправя, което ...еми не виждам да прави. И хем искам да се занимавам с него, хем пък не искам и само с мен да свикне да се раздвижва и да не се сеща, че и други неща около него може да ползва за изправяне, придвижване....Абе сигурно и това ще отшуми за 1-2 месеца, ама се чудя вие как процедирате?

Има, има и още как.... Ми как? Като си стои и си играе е супер, но като започне да мучи, мрънка и т.н. се разнасяме из стаите, стои в люлката, или в бънждито. Най-обича напоследък да е права и подпряна някъде, ама все трябва да съм покрай нея, че да не падне. ooooh! И на Рая и доскучава като не се сеща да се държи, но я оставям по корем..много енергия хаби като е така...защото голяма борба пада от опитване да пълзи и въртете насам натам - обикаля цялата спалня так....и се изморява. Тя иначе не стои много на едно място все нещо прави...

Окич, писах ти на лични. Peace

Мами, и аз да се похваля... Отиваме да си приберем новата кола. Много съм щастлива. Като се върнем в сряда ще почерпя, че сега да не ни мине котка път. Praynig

# 569
Здравейте  и от нас Hug
Нямаше ни миналата седмица поради липса на компютър в къщи, но успях да ви изчета.
Започвам с поздравленията за всички, които са празнували именни дни на хубавия български празник Никулден - да си носите със здраве името и да ви го споменават само с добро  bouquet Честит имен ден и на малките сладурковци с хубавото име Ники / не мога да не спомена, че до последно за името колебанията бяха между Борис и Никола Grinning/ - да са ви живи и здрави дечицата, малки и големи, много да ви радват и да са много весели и игриви  bigdance2

И мен нещо ме обхвана коледното настроение...като се започна от прическите в събота, след това обикаляне по магазините, а вчера и празнуване на Никулден.....както казва Веси, почна се newsm18
а като се сетя, ч е идва и  коледното парти в събота, нямам търпение....
Мънки, моят Боби също много обича като го държа за ръцете да тича, много е смешен smile3521
надявам се много да дойдат повече мами на партито - да се запознаем и да видя порасналите вече сладурковци на живо Laughing
аз пък хич не ги мисля тези подаръци, ще отидем с Веси до Джъмбо тия дни и ще харесам нещо, той Боби харесва всичко ново - от Мола онзи ден му купих страхотна дървена количка / в един от магазините иамше невероятни играчки на Vilac, френски са, за първи път ги виждам и чувам, но останах очарована/. малко са скъпички, но пък си заслужават парите, защото са доста различни, от всичко, което съм виждала досега, та мога и от там да му взема една играчка, която много харесах Simple Smile
Бодливке, евала за чаршафите newsm10 да ти кажа за сатенените им - никак не са хлъзгави, нито лигави, понеже са памук със сатен,просто допира до тях е много по приятен Peace
добро настроение, аз си взех направо зимно чувалче и съм много доволна, защото ние стоим по доста време навън и особено като заспи не се притеснявам, че ще му е студено newsm03
хайде стига толкова от нас Hug Hug Hug
Toни, честито   car003 newsm01

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 10:54 от vasida

Общи условия

Активация на акаунт