МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета Hug
Вчера неможах да се разпиша,защото реанимирах от Никулден.Как се изморих ooooh!,не е истина просто.Всичко обаче мина като по-ноти и си искарахме страхотно :.На обяд дойдоха майките и татковците,също и сестрами,зет ми и племенницата,а вечерта приятелите.
Nagaina и ние сме като вас Mr. Green,нямаме проходилка,не обича по корем изобщо да стои,също така не лази и все още не се изправя сам newsm78,друго имаше ли незнам newsm78.Предимно се разнасяме от стая в стая,като му писне почваме да ходим,много се кефи,май така най му харесва.Другия вариант е да го сложа на гимнастиката или в преносимата кошара, и така става.Уча го да бута уолкъра,ама той не ходи спокойно,а тича направо,с две думи още не е за него таз играчка.
C_v_e_t_i,много е хубава стаята Wink

Зеленко,честито ви преместване.
Честито на всички с повод за празнуване днес!!!  bouquet
Студентките да не препиете тази вечер Twisted Evil,че кой ще ви гледа децата Mr. Green

Офффф и аз съм в една дилема ooooh!От както се сгодихме с милото,вече три години станаха, живеем  на квартира,обаче нещо разходите са ни доста и не можем да спестим за наш си дом SadСега мъжлето нещо почна да ме навива да ходим да живее у тях,за да можем да скътаме някой лев за жилище.Аз пък не искам да живея при свекииии Twisted Evil,искам да сме си самички.Дали е твърде егоистично от моя страна newsm78 и дали наистина ще е по добре да поживеем малко при тях докъто си стъпим на краката........ох незнам,нито е да се съглася,нито пък да не се съглася newsm78.Вие какво ще ме посъветвате???

Хайде оставям ви за сега Hug

# 646
Ей,Диди ама и на Теди ли днес му изби зъбчето?!Супер! Heart EyesДа са му здравички и белички всичките! Hug

Ако бях на мястото на Веселина нямаше да се откажа да дойда, само защото някой го е страх да не се зарази, като реално няма такава опасност.

Ама разбира се,Вероники!И аз това казвам-да заповяда главната организаторка,че нали трябва да си обере овациите.Как тъй няма да дойде?Какво като аз,оki4 и kris4e се притесняваме от някаква си шарка.Нали сме уж за общото благо и добро-защо никой не отбеляза предложението на kris4e за анкета дали да присъства veselina,иначе за всякакви тъпотии може да се пускат анкети?!
Значи три майки имат съмнения дали да присъстват,но понеже вас не ви е страх за вашите деца се правите че не забелязвате какво става.Ми нека госпожа veselina +щерките да заповяда на партито,пък на който не му отърва да не идва!

И по-добре,че така стана.Ще ви освободя от присъствието си не само на партито, с чиста съвест.

Много ви здраве!(да се тълкува като"бъдете здрави") smile3502

# 647
Nani_v, няма нищо по-добро за взаимоотношенията в едно семейство от независимостта. Аз бих живяла на хляб и вода, но на квартира, отколкото с друга генерация, в чужд дом, в чужда кухня и чуждо всичко. Но това съм си аз, хем свекърва ми ми беше много близка приятелка, а със свекър ми също много добре се разбирам.
Съвместното жителство е рецепта за развод, или разбити нерви. От щастие не се спестява. Това е моят приятелски съвет. Hug

# 648
  • Ловеч
Дума, Бодливке честито ви озъбване. На Косьо още не може да му избие второто/голяма мъка/.
Успях да сваля снимки от телефона, та ще ги кача в албума. Аз успях да се вредя с карта за кухнята/от една приятелка/ и днес си заверихме купон за петък, та живот и здраве ще пиша как му е понесло. Ще ходя да взимам и направление от педито за гастроентеролог/заради повръщането, че още малко по мацки ще тръгне, а драйфа на поразия/.
И аз пускам Косьо по малко на пода ама при нас в хола е гранитогрес, та като започне да се заседява го местя, а и проблемът хлебарки ме притеснява/няма отърване от тая сган/, скоро слагах отрова и всеки ден чистя трупове и после с парцала след тях ooooh!. Не мога да разбера какво се оплаквате от непълзящи и неизправящи се бебета newsm78 .
Аз не бих оставила бебе и ротвайлер на пода, пък ако ще да е дезинфекциран със спирт/ротвайлера/. Вкъщи не се пуши и не се влиза с обувки/всички го знаят и вземат предвид/
Варицела не се предава от контактен на контактен, а от болен на непреболедувал шарката. Ако беше иначе, то нямаше да се заразя от Кристиян, ами от дръжката на вратата или от лелките като съм го водела на ясла. Но всеки си борави с децата и ги пази както намери за добре. Не смятам да се меся в спора, че и без туй няма да идваме - няма да ръся сол в раната.
Зеленко - как така Козлодуй, дано да е за добро. Ще ни липсвате с Калин, дано да е малкия дявол.

# 649

И по-добре,че така стана.Ще ви освободя от присъствието си не само на партито, с чиста съвест.[/color]

Много ви здраве!(да се тълкува като"бъдете здрави") smile3502

Ай ся глупости! Или както казва Мънки "Де бой де"

# 650
Честито озъбване на Тео и на Ади.

Нани- тя Дез ти го е казала, най-добре си е самички.
Ей ме мене, с едно бабе живеем иде ми да я  #2gunfire Цял ден чистя нейните боклуци и сега като свършим и дава акъл и ми прави забележки. Ама аз по съвет на няколко мамита тук, хич и не и мълча вече. Да не говорим, че ние ядем, пазаруваме и готвим отделно. Леле какво беше като го казах, мани мани.
Мой съвет е да теглите един ипотечен (стига доходите да ви го позволяват), така и така плащате наем, поне да знаете, че след време си е ваше. И ние имаме някакви такива амбиции, само да се върна на работа.

за спора- че е грозно, грозно е. Аз имам предложение- да си направим след новогодишно парти. Хем ще са минали 21 дни инкубационен период,хем и страстите ще са поотихнали.

# 651
 Aма сега какво - ще има ли партии? ???

# 652
 Nani_v ще цитирам думите на моята свекърва. " Всяка жаба да си знае гьола". Ако питам свекъра обаче който мисля че прекалява с турските серияли трябва да живеем всички заедно. Да си готвим със свеки двечките за вечерята на голямото щастливо задружно семейство  Sick ля ля ля Даа ама никой не го пита дали може да му се траят непрекъснатите "съвети". Та добре че е свекито да удържа фронта. Ама жената има акъл знае как да върти снаха си  Mr. Green
 Еля най добре те е посъветвала. Ако имате възможност изтеглете кредит и сега вместо за наем ще си плащате касата и после си остава за вас. Хем ново жилище хем далеч от големи "задружни" семейства  Peace

# 653
Aма сега какво - ще има ли партии? ???

Ама разбира се, че ще има  Peace
Всичко е организирано, платено е капаро, което няма да ни върнат, има дори и ангажиран фотограф  Laughing Така, че няма какво да се овъртат нещата.
Аз с "моите щерки" просто няма да дойдем и нещата се приключват  Wink

# 654
  • София
Честито на новоозъбилите се бебоци! tooth
Днес се усетих, че и аз още съм студентка. Влача 2 изпита и държавния вече година  ooooh! Честито на празнуващите! Аз не съм от тях  Tired
Nagaina, в случая, не смятам, че е наложително, а задължително всяка от нас, която е решила да присъства на партито, да се изкаже по въпроса!  Naughty Все пак не става въпрос за нещо незначително, като например какъв цвят салфетки да има.
˙·٠●Бодливка●٠·˙, айде стига, не като децата.
veroniki, SZA и slancetoo, и аз се успокоих, а дано след последния пост с обяснения утихнат страстите. Първо детенце ми е, не съм наясно с шарките. За това исках анкета/нямам представа как се пуска такава/. Почти съм сигурна, че повечето мами няма да бъдат против идването на Веселина.
C_v_e_t_i, Честито ви обзавеждане! Защо в детската има 2 легла? Две дечица ли имате?
nani_v, щом има възможност, аз бих стиснала зъби. Все пак не го правите само за вас, а и за дечко. Аз не съм фен на дългогодишните кредити
Deziderata, това за съвместното съжителство много готин лаф, но в БГ нещата стоят по малко по балкански начин.
Elg, това са над 20 деца. Все ще има някое кихащо, друго кашлящо, трето с хрема и т.н. Нали идеята е да е Коледно парти.

# 655
Хайде да се похваля макар и със закъснение с трето зъбче на Марти  newsm47, забелязах го на Никулден...!!!! Grinning
Честито зъбче на Ади на Бодливка и на Дума!!! Честита и месечинка на Ади на Бодливка и на всички други месечинковци!  bouquet
За спора...какво да кажа, аз няма да идвам по принцип...но това не означава, че нямам мнение, само ще кажа, че всеки е прав за себе си...но просто инетресите се пресичат и конфликта трудно би могъл да се избегне.
Дано се намери решение за всеки и няма обидени, наранени, надявам се  Коледното настроение да заличи всички обиди и празничната еуфория завладее и надмогне всички притеснения, недоразумения и спомогне да станем  по-добри! Peace

# 656
Привет!

Аз пак набързо, докато спи София.

За спора - направо се чудя как така от нищото може да стане голяма драма. И според мен нещата можеха по-кротко да се обсъдят, а не с рогИте напред, ама щом така сте решили  Hug А и беше редно, тези, които са с едно дете и още не са информирани, 1-во да се информират и после да скачат на бой. А то стана скандал, без да има реална причина за това. Ние така или иначе не сме се записали, та за мен няма значение. Аз също не бих си навряла зорлем бебето да се заразява със шарка, но по-горе вече е писано, че няма реална опасност от това.

Нани, моят съвет и като на Дез, много хубаво го е казала. Зорлем да се наврете между шамарите. Наистина тия пари по-добре ги давайте за изплащане на заем, ако имате възможност. Иначе кой знае колко време щв трябва да живеете с тях, пари за жилище не се събират току-така, и може и за посоянно да си остане, а не си е работа, повярвай ми  Wink

# 657
nani_v, аз също съм на мнение, че най-добре си е отделно. Ами то има една приказка, ако искаш да се скараш с някого поживей с него. Аз лично, ако не съм притисната до ъгъла, не бих живяла с други освен със мъжа и децата, разбира се. Дез го е казала по най-добрия начин!
За партито, аз също няма да дойда. Но не е заради варицелата, просто нещо ми е криво и тъжно. Не е свързано с форума. Но ви го казвам предварително, за да няма изненади.
˙·٠●Бодливка●٠·˙, не взимай такова радикално решение, просто няма смисъл.
Добро настроение, честито ви още едно зъбче! Ех този Марти е голям сладур  Laughing

# 658
  • София
Ама разбира се,Вероники!И аз това казвам-да заповяда главната организаторка,че нали трябва да си обере овациите.Как тъй няма да дойде?Какво като аз,оki4 и kris4e се притесняваме от някаква си шарка.Нали сме уж за общото благо и добро-защо никой не отбеляза предложението на kris4e за анкета дали да присъства veselina,иначе за всякакви тъпотии може да се пускат анкети?!
Значи три майки имат съмнения дали да присъстват,но понеже вас не ви е страх за вашите деца се правите че не забелязвате какво става.Ми нека госпожа veselina +щерките да заповяда на партито,пък на който не му отърва да не идва!
Бодливка, не съм казала, че Веселина трябва да дойде защото е главната организаторка и мен не ме притеснява дали детето ми ще хване шарка, а защото идването и с Мира по никакъв начин не застрашава здравето на никого. Тя отдавна беше казала, че няма да взима Маги, така че притеснението ви би трябвало да отпадне, но явно ти харесва да се правиш на жертва. Всички останали разбраха, че няма как да се заразят децата, само ти продължаваш да повтаряш едно и също. Като не ни вярваш на нас, попитай педиатърката ви дали има реална опасност от заразяване по този начин.

Честито зъбче на сладура Марти

# 659
  • София
Ей, човек не може да ви остави за малко и да излезне градска отпуска на спокойствие....Няма да се намесвам, че обикновено после ми се сърдят за острия език....

Вероники, тия дни идвам за обучение по вкусотии....

Зеленко, честит нов дом...Не беше ли и Инкогнито от Козлодуй?

Ние кучето сме го изолирали (баровец е той, има си отделна стая). Но няка как да прелита в коридора. Не влизав хола и в спалнята. Мия всеки ден със Форш ипри сто с мокър моп.

Общи условия

Активация на акаунт