Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
Как да подготвя кърмата си за замразяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
Коликите при бебетата могат да бъдат предизвикани от различни фактори като хранене, въздушни мехури или незряла храносмилателна система. За да се справите с тях, можете да опитате различни техники като масажи, леки поглаждания по гърба, използване на шезлонги или възглавници за спане настрани и възможността за използване на специални капчици за колики, които могат да помогнат при облекчаване на болката. Справянето с коликите при бебетата може да бъде трудно. Можете да опитате да дадете капчици за колики, да промените диетата му, да използвате техники за успокояване или да се консултирате с педиатър за съвет.
-
Как да подготвя кърмата си за замразяване?
За да замразите кърмата, важно е да я съхранявате в специални контейнери или торбички за замразяване, предназначени за тази цел. Кърмата може да се съхранява в хладилника до две седмици, но във фризера може да се запази до шест месеца. От съществено значение е да следвате препоръките за съхранение, за да запазите качеството й.
-
Как правилно да изцеждам кърма?
-
Как мога да се справя с безсънните нощи и недоспиването?

табличката за храненето наистина ще е добре да е на първа стр. 

Моите принцеси големи ревли..... Особено София като гракне мале лелелееееееее целия блок вдига.
докато отвори очи и вече е надала вой ,а Рая Дзверо или нервакова
,защото като нещо не и харесва ръмжи ама супер смешно и се сърди 
То май ще съм за оплакване,ама ще се стягам няма как. Ще слагам клечки на очите ,а пък току виж ми поникнали още две ръце 

друг път ще ви цитирам бисери. Нашият татко направи грешката да я извика веднаха след секциото, като видя колко бях зле и се притеснил, че до изписването няма да се възстановя.
колкото е по голямо едно бебе, толкова по-лесно се гледа, аз моя ме беше страх да го пипна, а ако беше по-мъничък-не знам, а като се родят бебчетата ви, ще забравите всякаква болка и друго неудобство, единсвената ви мисъл ще е за детето и само да си помисля за него започвам да се усмихвам, толкова невероятни са тези усещания.
токлова ми е жал за него..ама нормално ли е да има почти денонощно колики?