От НОЕМВРИ много не остана, кой ли ден ще стана мама?!

• 26 223
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Хрисси - МНОГО Е СЛАДКА КУКЛИЧКАТА ТИ... БАТКОТО СЪЩО  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 481
  • София
Да се запиша набързо  Wink

Хриси: ЕЙЙЙЙ доживях да видя малката Мила  Simple Smile Много е сладка, а пък щастливият батко..пу, пу

Аз пробвах този масаж туко що....резултат е излязоха 4 бодилчета на плешките а над дупенцето не...но още мрънка  newsm78

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:20 от Kиkи

# 482
  • София
Заспаааа...шшшшъътттт

но не успях да ги махна тези бодилчета, че я скубя по мъхчето и май я боли  Sad

иначе кротуваше повреме на масажа.

# 483
Масажчето и аз го пробвах,на мойта мишка никъде нищо не излезна,ама ще пробвам довечера пак след банята да видим какво ще стане.Иначе след масажа така сладко заспа,че направо се чудя как спи още,обикновенно по това време на деня ме прави на маймуна.
Ама да спинка де не ми пречи,поне успях да свърша доста домошарски истории
Хубав ден на всички   bouquet

Хриси малката е голямааа сладурана

# 484
Олеле,настръхнах,видяхте ли снимката с космите по гърба????? Shockedужас!!!
довечера и аз ще пробвам,къде отиват после тези косми? Rolling Eyes

# 485
Олеле,настръхнах,видяхте ли снимката с космите по гърба????? Shockedужас!!!
довечера и аз ще пробвам,къде отиват после тези косми? Rolling Eyes

Не били косми,а трънчета-пада ли,като тея дето се получават от запушени пори...дето при нас им викат "черни точки"

# 486
Привет мамчета!
За това с масажа със зехтин и аз останах с пръст в устата Shocked,но мисля да го пробвам с мас,както е писано в рецептата на Ванга.Дано има ефект!
radost24,по колко пъти на ден впръскаш Стеримар?И по едно впръскване в дупчица ли впръскваш?Ние също имаме проблеми с гурелчета сутрин и впръсквам по веднъж сутрин и веднъж вечер.После с клечка за уши изчиствам секретите.
Чакаме нови бебчета,днес има затишие нещо  Laughing

# 487
Miraluba и аз съм фермерка във фейсбук.
a_c_@abv.bg това ми е майла ще се радвам ако ме аднеш

# 488
Майчета,каква ваксина ще слагате за дифтерит,коклюш,полиомиолит и тетанос,имало 2 вида-по-евтина от 20лв и Пентаксим от 60 лв.,аз мисля втората,но вие споделете Rolling Eyes

# 489
  • Варна
Здравейте момичета newsm51
Аз доста изчетох за различните ваксини и  определено сме решили да сложим Пентаксим като по-пречистена ваксина и с по-малко странични ефекти. Вече от няколко педиатъра чувам, че е възможно Пентаксим да бъде включена в новия имунизационен календар за 2010 , но нашата педиатърка ни каза да си я купим и на 04.01.10 ( когато ни е консултацията) да я носим за да я слагаме. Другата седмица имаме час при педиатърката, при която ходим на частно и ще я попитам дали е научила нещо - ако я включат и ни се полага защо да купуваме.Поразпитайте и вие и да сверяваме мнения  newsm12

А иначе мислим да поставим и други две ваксини Синфлорикс и Ротарикс - едната срещу менингит,пневмония и отит и съответно срещу диария и повръщане, причинени от ротавирус!!!

Тази вечер ще се пробвам и аз с тези масажи да видим дали ще излезе нещо от гръбчето на малката ми Рая - тя си е кротушка, но ако има нещо мъсно мъсно да го изкараме  smile3508

Целувки на всички малко сладки беборанчовци

# 490
Не просто е възможно, ами е сигурно, че Пентаксим ще се поеме от здравната каса от 2010, така че ако ще слагате нея - не бързайте да купувате. Иначе аз не бих я сложила на моето дете. Ако изобщо ще ваксинирам с нещо подобно, това ще е инфанрикс (дтк) + инжекционно полио. които няма да слагам в един месец. А hib-ваксината бих сложила една доза след 2-годишна възраст.
Наред с това и Превенар - против пневмококи ще става по здравна каса, така че не бързайте да си купувате този синфлорикс. Лично аз не смятам да слагам ваксина срещу пневмококи ако ще и да ми я подаряват.

# 491
Здравейте мамита аз преди малко се върнах от първата ни консултация и ми се ревеше и си поревах де. Бебчо е наддал само 600гр, а и аз чувствах че нещо не е наред само следобедите та сега ще трябва някакси да си увелича кърмата, стана ми много гадно все едно ми казаха че съм си държала гладно детето, а пък той понеже си е спокоен и аз си мислех че всичко си е ок, а и редовно си пълни памперсите детето, кажи речи след всяко ядене ака, рядко пропуска. А и свекървата ме изнервяше цял месец щото само вървеше след мен и повтаряше че ще ми спре кърмата защото не съм яла, а аз закусвам в 7 сутринта овесени ядки после към 11 ям филийка с нещо, към 3-4 манджичка и после вечеря а понякога и две вечери колко повече да ям?
Лекарката ме посъветва да пия повеч течности и да го храня от двете гърди та дано се увеличи че иначе от другия месец ще трябва да дохранвам а аз неискам, искам да си го кърмя и така. Чака ме борба този месец:) Ако някой знае разни тънкости да свирка Simple Smile
Лек ден от мен

# 492

Лекарката ме посъветва да пия повече течности и да го храня от двете гърди та дано се увеличи че иначе от другия месец ще трябва да дохранвам а аз не искам, искам да си го кърмя и така. Чака ме борба този месец:) Ако някой знае разни тънкости да свирка Simple Smile

Добре те е посъветвала. Много сокове мила, вода,мляко /кисело и прясно/ както и сега не е време за ограничения и сваляне на кг. Дневно губим от 800-1000 калории само от кърменето Peace Храненето от двете гърди и аз го практикувам  Peace защото ми се струва, че Тони не се храни достатъчно ... МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЗАПОЧНАХ ТАКА И КОЛИЧИСТВОТО НА МЛЯКОТО СЕ УВЕЛИЧИ Peace
Надявам се и при теб да стане така Praynig
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Соковете в никакъв случай не бива да са от цитрусови плодове... иначе коликите са гарантирани Peace
ако искаш вярвай, но дневното ми количество течности е:
1 кисело мляко
0.500 л. - прясно мляко
1-1.500 л. вода
1 л. сок
2-3 ябълки или грозде, сливи ... Никакви цитрусови плодове /макар че ги обожавам по това време  Peace
МНОГО ТЕЧНОСТИ  ЧАК АЗ СЕ ЧУДЯ КЪДЕ ГИ ПОБИРАМ newsm78  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
НО ВСЕ СЪМ ЖАДНА  Peace
Яденето ми не е толкова, колкото са течностите  Mr. Green Mr. Green

# 493
Мамчета, мерси за пожеланията.
Ето малко снимки от нас.
 http://picasaweb.google.bg/arpijeliazkova/BebkaGabi#

Вече съм много по добре, и утре или в събота ще ни изпишат.  Hug

Целувки и прегръдки за всички.

# 494
Aу, гледам мноого фермерки сме се събрали. Отивам да добавям (ако може) Simple Smile))!

Общи условия

Активация на акаунт